Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,unde esti,ati plecat la plimbare ?

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vikinga, imi pare rau pentru Aldo, sper sa scapati repede si usor.
Ce se intampla cu aparatele tale, au luat-o razna? Laptopul iti arata ditai potul la concurs, termometrul de ureche a luat-o razna si el....sunt ceva campuri magnetice pe acolo?

Delia, incinge-ti salele cu un brau, sa n-ai probleme dupa.

Tumpi, e bunut ceaiul, nu ca al tau, cu pepene galben. Daca gasesc, imi iau si de ala.
De sentinta nu stiu nimic, dau o fuga maine la tribunal.

Criscosty, ei, bine c-ati facut-o si pe asta. Sper sa va iasa analizele bune. Pupici lui Dany.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Anky, aici sunt, cu Teo pe picioare. Poate ma fura si pe mine somnul....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Anky, aici sunt, cu Teo pe picioare. Poate ma fura si pe mine somnul....

Sa-ti mai dau o cafea ?

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sanatate la copilasii bolnavi !

Vik, termometrul de ureche poate arata mai putin, dar niciodata mai mult (medicul meu asa mi-a explicat).

Dobrogencele, sa nu faceti pe aici concurs de decrieri-de-placinte-indecente.

Carina,

Mephala : eu ceaiul verde il cumpar nature si-l parfumez cind il fac cu : o felie de lamiie sau o pruna uscata sau un sfert de mar sau zmeura congelata sau scortisoara.

Mergi la inceput

Mik, ce idee minunata, multumesc!
Inseamna ca trebuie sa cumpar pepene galben, .

Anky, ziceam ca "poate", nu remarci nuanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Mik, ce idee minunata, multumesc!
Inseamna ca trebuie sa cumpar pepene galben, .

Si la vara ai sa poftesti la ceai cu mar galben sau cu mandarina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hopes, poti recolta kk-tza oricand, il pui in cutia dedicata si il tii la frigider (hmmm, delicios ) pana dimineata cand il duci la laborator.

Vikinga, multa sanatate lui Aldo! Teoretic, depinde de cum ai tinut termometru. Daca ia temp conductului auditiv e mai mica cu 0,5 decat in fund. Daca ia temperatura timpanului atunci e cu 0,5 mai mult decat in fund.

Carmen, ioi, cum poti sa bei atata ceai...

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Carmen, ioi, cum poti sa bei atata ceai...

iaca pot, , m-am obisnuit.
Si cand ma gandesc, acum doua luni in urma, nu beam ceai deloc, nici ca puteam sa-l vad in fata ochilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mai fetelor eu cred ca sunt singura pe subiectul asta care nu sufar ceaiul, numai cand sunt bolnava, da si atunci ca n-am incotro!

Am vazut o bebelusa tare frumusica, cu parul roscat si cumintica pe deasupra! sa nu ma intrebati daca mai am chef, ca n-am!!! eu sunt bucuroasa ca ai mei sunt mari!

apropo termometre...chiar vroiam sa va intreb cum masurati voi temperatura copiilor? am si eu de ureche, firma buna, cam acelasi instrument cu ce au doctorii la cabinete, dar eu nu sunt multumita de el. la noi hai sa zicem ca arata bine, dar la copii n-am nici un simt cat de adanc pot sa-l introduc in ureche, mi-e si frica, si parca nici nu intra calumea in urechiusele lor! cred ca pe viitor am sa le iau cu termometrul digital sub limba!

Carmen, ceaiul ala miraculos ce-l bei seara la 10, are efecte spectaculoase??? ca are un nume tare special!!!

ma duc la nani cu copilul mic!

Mergi la inceput