Nou stil de viatza (195)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

quote:
Originally posted by anky

Si Cris a avut tot asa o enterocolita urita si nu i-a trecut decit cu antibiotic.Si el tot voma,diaree si nu vroia sa manince nimic,aiurea de tot.
Da-i multe lichide pina primesti rezultatul analizei.Multa sanatate puiutului.

Anca,mami de doi nazdravani

multumesc Anky, sper sa nu fie nevoie de antibiotic. Lichide mai bea da nu cine stie ce. Va tin la curent

Multumesc la toate fetele

Hopes si minunea mea - Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eftimie,citeste www.persona.info/uk/" target="_blank">aici despre www.persona.info/uk/using_persona_animation.php" target="_blank">Persona
De ce spui ca nu ai sperante cu WW?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Hopes, poti recolta kk-tza oricand, il pui in cutia dedicata si il tii la frigider (hmmm, delicios ) pana dimineata cand il duci la laborator.

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

M-am gandit si la asta, da am zis sa fie prospat

Mergi la inceput

Vikinga si Criscosty sanatate la puiuti
Eu folosesc termometru clasic.
Cat il tin cu termometrul, il plimb in brate prin casa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hopes

quote:
Originally posted by DianaR

Hopes, poti recolta kk-tza oricand, il pui in cutia dedicata si il tii la frigider (hmmm, delicios ) pana dimineata cand il duci la laborator.

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

M-am gandit si la asta, da am zis sa fie prospat

Fetelor,acuma de la retete la....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Anky nu stiu ce-i cu mine.Cred ca intru intr-o stare de depresie.Nu mai am vointa, nu mai am spor...si mai sunt si racita.
Carmen nu stiu despre ce vorbesti.Ce bani?Ce scoala?Lumineaza-ma please.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Hello asociatia scriitoarelor Ati bagat nu gluma de aseeara!!!

Liris, mersi de link, dar nu pooooot sa ma uit la film, ca cica nu-s din USAnuma' aia pot sa vada.Asa mi-a dat scris la primul link postat de tine.La al doilea, de unde pot sa descarc...nu ma pricep.Nu stiu CE sa descarc, ca nu stiu ce si ce nu am vazut. Pe scurt,le-am vazut pe toate anul trecut,si anul asta,acu' 7 miercuri,a inceput serie noua din care n-am vazut nici un episod.
Ultimul episod de anul trecut a fost cu nunta lui Gaby si spanzurarea lu' blonda...
Ce numar are seria noua nu mai stiu..si normal nici ce se intampla. In plus,daca descarc ceva si halesc vreun virus sau preturi astronomice ma mananca consortul,asa ca il astept sa vina din Rusia si il rog frumos atunci,n-am ce faceSa fiu sincera,eu n-am descarcat vreodata vreun film de pe net

quote:
Mami dulce, danke de pont, pro7 la 19.15 ok.

Vikinga, la 8.15, nu la 7.15

Azi am crezut ca ametesc la scoala azi,apoi am facut o vizita la gradi la ficior ca era in drum..apoi am inchiriat masina de curatat covoare si ma distrez cu ea la noapte A..si cu bidineaua ca am de varuit niste portiuni din apartamentul de jos. Muamaaaa...ce-o sa mai mai distrez, abia astept, trepidez de nerabdare

Laura...zi, ai rezultatul??

Sanatate la toti puiutii bolnavi...si al meu tuseste si muceste rau, numai febra n-are.Eu nu mai zic, nici un semn ca mi-ar trece gripa asta nasoala.Ba chiar ma intreaba lumea daca nu s-a agravat,desi eu nu credeam ca mai e loc

va pup, ma duc sa fac de mancare la baiet, vine in 10 min de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Bine v-am gasit !

Nu mai ma mir de cat scrieti...

Legat de ceaiuri , cel mai bun ceai pe care l-am baut vreodata a fost la internatul scolii (in Iasi), era de cicoare cu coaja de lamaie (parca) cu 18-20 ani in urma ! Doaaaaaaaaamne ,ce-am inbatranit! ce mult a trecut

Si noi avem virozafebra si tot tacamul.

tlaura ,nu am primit nimic. ce vesti ai ?

Sa mancati bine !

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

am revenit.
Gusta, nu calc, o las pe maine totusi ca azi nu am avut chef si oricum i-am calcat consortului ce avea nevoie, asa ca pas.Am pus poze mai noi in album, defapt noi inseamna ianuarie, ca de atunci nu am mai facut poze,sau nu decente si de pus pe net
Vik, uite www.flickr.com/photos/12137579@N03/2366650426/" target="_blank">aici pozele
fug ca mai am ceva treaba, dar revin.....

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Mamica dulce,tu citi copii ai,in poze vad si o fetita.

Mergi la inceput