Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 12

anky spune:
Tumpi,frumose poze.Vazindu-ti pozele cu marea, acuma imi vine sa merg undeva pe o insula tropicala,ma luase asa o melancolie
Anca,mami de doi nazdravani

Tzuni spune:
na, ca-s 24 de voturi acum! pe cine mai mituim sa ne voteze?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

tlaura spune:
Salut fetelor! M-am intors de la doctor, mai devreme ce-i drept, dar mi-a fost tare rau asa ca nu am intrat pe net. A
Acum cel putin m-am linistit, nu e "decat" o infectie. Cel putin stiu cu ce ma lupt acum! Dar inca nu stiu daca starile mele de ameteala si rau sunt tot din aceasta cauza; acum am tratament cu antibiotice, vedem dupa aceea.
Vreau sa va multumesc inca o data pentru sprijin si cuvintele de incurajare! nici nu stiti cat bine fac!
Merg sa mai citesc din urma!
Va pup pe toate!

P&ANA spune:
Votat si eu
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

gusta spune:
Dau ceaiul de la ora 5.
Tumpi vazut poze.placut.
Carmen E sa nu discutam de depresi ca si pe mine ma paste una dar tot ii zic sa plece de la mine ca nu are loc.
Tzuni gasim noi pe cineva sa mituim si batem recordul.
Marilena si Mara Augusta

oLo spune:
Am fost la pranz la o plimbare vreo ora juma. In ora asta juma am avut parte de vant turbat, ploaie cu grindina si un frig de inghetzam toata, un soare si mai turbat decat vantul de dinainte, de muream de cald, iar la sfarsit o ploaie rece ca gheatza a pus capac la toate.
Partea buna e ca din cauza ploii, nu era multa lume si poluare scazuta.
Ceaiuri beau si eu o gramada. Ieri am avut topul de vreo 10 cani (deh, ma pastea o raceala). Azi mai putine: numa 4 pana acum.

Hopes spune:
Tlaurabine ca e numai atat totusi.
Ai grija de tine
Fetelor va pup, ma duc si eu pe-acasa, ne "vedem" maine.
Mamica Dulce sanatate si voua, ca vaz ca sunteti cobza de raciti
Hopes si minunea mea - Eduard

hcclara spune:
quote:
Originally posted by gusta
Claudia dar iti trebuie momente romantica noaptea.
Marilena, nu imi trebuie, ca am parte din plin de ele...intrebam numai asa de efecte, fiindca are un nume tare ciudat ceaiul lui Carmen de la ora 10!!!

hcclara spune:
Laura, ai grija de tine! poate ametelile astea sunt de la astenie, sau lipsa de ceva fier!!!sanatate multa!
Crys, nu e mic Dany, lasa sa vezi cand incepe sa creasca n-ai sa-l mai poti opri! Si la inaltimea asta e ok si greutatea!!! Marc are 110 acum la 4 ani si 6 luni, iar kile vreo 17 cred! sa-i treaca impunsatura!

DianaR spune:
HCclara, ioi, nici eu nu sufar ceaiul...
Carmen, brava, ce sa zic... Asa cum am mancat numai Monti sau Scarsdale mai bine de juma de an ca sa slabesc, asa m-as obisnui si cu ceaiul, ai tu dreptate!
Hopes, deci proaspat il vrei, ma scuzati! Pai daca vrei sa fii sigura recolteaza una sa ai la frigider, si daca reusesti maine dimineata o ai proaspata, daca nu te asigur ca e fff buna
si cea din frigider.
Am vazut ceva cu poze la mamica dulce. Mi-a scapat. merg sa le caut!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete