Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
popbianca spune:
nu in ultimul rand --La multi ani lui andrei cristian ,puiut de Lala D!--si tuturor celorlalti nascuti in 27!
pa pamami de Ana-Sofia(15.11.2007)
Lala_D spune:
Buna dimineata, poftiti delicioasa si aromata !
Dau si o !
Bianca merci de urari !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
neata
o lala dar darnica esti azi!!!! eu momentan stau la un pahar de cola si o cioco!! si nu am somn..... parca m-am saturat de atata somn!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by popbianca
eu i-am facut gauri Anei inainte cu 20 min. de a parasi maternitatea,le-a facut o asistenta de la neonatologie,am lasat copilul si cerceii si pana m-am dus in salon sa iau ceva bani pt. actiunea ei,copila era cu cerceii pusi si era linistitanu m-am simtit tare vinovata pt. ca i-am cauzat durere pt. ca timpul scurs pana m-am dus eu in salon a fost foarte scurt, si nici nu am auzit-o plangand-sau poate era asa buna asistenta de i-a facut gaurile fara sa o doara?Am inteles ca la varsta aia ei nu percep asa bine durerea,ca nu au asa sensibilite accentuata,un copil care stie ca o sa doara simte mai puternic durerea -e chestie si de psihic care la 5 zile nu se pune inca fiecare cum vrea,din punctul meu de vedere e bine sa le aiba,ca le va folosi sau nu asta e problema eidaca seamana cu mami,atuci isi va schimba si de 4 ori cercei intr-o zi
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
gandim la fel!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
si pt ca nu e nimeni cu care sa vb la ora asta ma duc iarasi in pat ce sa fac....
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neata
o lala dar darnica esti azi!!!! eu momentan stau la un pahar de cola si o cioco!! si nu am somn..... parca m-am saturat de atata somn!!!
pai BB odata face puiul 3 luni
N-am gasit o imagine cu o cioco ca o puneam pe aia
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ellis spune:
buna dimineata! va poftesc la o cafeluta, de fapt un capicino ca eu m-am prostit, dintr-o bautoare inraita de cafea ce eram inaintea sarcinii, acum nu mai pot bea; inainte beam si 3-4 cani pe zi si asa am ajuns hipertensiva, ce-si face omul cu mana lui!..
ca azi vine dr sa na faca vaccinele! sper sa fie tare fata mea cum a fost si pana acum si sa nu avem reactii, nai ales ca facem 2 vaccine.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
roxx spune:
multumesc pt upload-ul pozelor
...si noi mai avem putin si facem vaccinul de 4 luni...problema e ca in tara i-am facut infanrix...aici am inteles ca il inteapa de mai multe ori...of..
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
Kiva spune:
buna dimineata!
m-am gandit eu sa vad scriu de pe la 4 de cand ne-am trezit ...dar ma gandeam ca nu gasesc interlocutori !
vin si eu cu o intrebare usor anacronica avean in vedere ca fetita mea are 5 luni ....
dosarele pt alocatie copil si indemnizatie crestere copil se pun la primaria sectorului de care apartinem?
si tb s afie duse de mine personal sau pot trimite pe cineva?
ellis spune:
quote:
Originally posted by totulii
fetelor voi cum reusiti sa va adormiti puii. al meu nu vrea sau nu reuseste sa adoarma decat in bratele mele. cand incepe sa scanceasca eu tb sa ghigesc ce se intampla cu el ii e foame sau ii e somn, sunt tare necajita ca nu poate adormi singur. am tot incercat sa-l las singur dar scanceste din ce in ce mai tare, se chinuie rau si nu reuseste nici dupa o juma de ora sa adoarma si in final se pune pe un urlat monstruos.
si mai este o mare problema, la mine intotdeauna cu exceptia diminetilor se trezeste plangand. nu se trezeste si el calm, usor, ci pur si simplu urla de mi se rupe inima din mine si nu stiu cum sa-l mai calmez. si in somn are accese de tipete si apoi nu mai reuseste sa adoarma la loc.
nu-l inteleg de parca ar fi un copil toturat si chinuit.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
te felicit pt perseverenta in dorinta de a-ti alapta puiul; probabil ai incercat si cu mameloane de silicon si nu a mers...eu stiu ca numai dc suge din san ia si anticorpi,dc e laptele in bibe, nu; eu am cedat si de sambata nu mai alaptez nici macar alea 2 min cat papa ea, sunt multe de spus, greseli si ale mele si ale doctorei...asta e , as fi vrut sa-i dau san macar 6 luni, dar dc nu s-a putut, decat sa o chinui asa, mai bine lipsa(lapte putin, fata tragea tare, se enerva , iar cand ii dadeam bibe, tragand la fel de tare se ineca si voma).
Eu o adorm asa:
- ziua pe perna, in sus pe geunchii mei cu suzi in gura, apoi o las cu perna pe pat, scot suzi;doarme 30 min, nu mai mult, sa nu piarda din activitatile diurne;
- seara, in patut cu suzi pe care o tine mami si mangaiat pe frunte, deasupra ochisorilor;
- noaptea
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII