Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Vali, cum arata dintisorul ala ? ... ca eu o tot caut dar habar n-am ce are in gura (am remarcat insa ca stie sa muste foarte eficient

Alina, tocmai am citit Mami, tati m-auziti? Acum sunt la Alice Miller, For your own good , la http://nospank.net/fyog.htm

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Alina, o sa pun poze, dar trebuie sa fie de acord si printesa sa-l arate!

Dany, pai i-ai luat baiatului sapca mica? Tare haios e!

Da,fetele, la 3 luni! E precoce rau fata mea! sper sa nu fie la fel de precoce si in alte situatii!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

ma duc sa-l controlez si eu pe fiu-miu...poate ca ii ies si lui dinti si eu habar nu am...ce mama mai sunt si io

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Vali, tot cu exclusivu' si noi ... ala care face sanii prastie

Alina, chiar vroiam sa te intreb daca exista si un final, si eu sunt zombie, dar asta e..., cel mai greu e dimineata ca pe la 7 da scularea, pe vremuri (hehe, acum vreo...10 zile) statea si isi manca degetelele vreo jumate de ora, ca o vedeam cu coada ochiului, ca sa mai trag un motait mic. Acuma chiuie vorbeste tipa rade si ma trage de par...Si ma ridic ca hopa-mitica in fund o iau in brate, si picotesc cu ochii inchisi, in timp ce ea tipa victorioasa in urechea mea.

mami de Sophia

Eheee...cunoastem! Stai sa vezi cum e cand se joaca si trage de sfarc cu ciotul de dinte! Zici ca mesteca guma si vrea sa faca balonase! Si doareee!...si sa mai fie si noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by adinag

RGE, bine ai revenit! Sper sa ne povestesti mai mult, ca mie tare-mi place cum scrii. Si ce mai faci de mancare?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

sunt deacord

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

La inceput a avut gingia usor inflamata...si apoi, intr-o dimineata am vazut un punctulet alb...m-am spalat pe maini si i-am bagat destu'-n gura...si intepa! Acum e deja crescut, are cam 2 mm si se vede binisor, mai ales cand plange sau rade...si cand suge, il simt!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

RGE, bine ai revenit! Sper sa ne povestesti mai mult, ca mie tare-mi place cum scrii. Si ce mai faci de mancare?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

sunt deacord si mai vreau sa-ti spun ca ne-ai lipsit muuuulttttt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by mihuta
Acuma chiuie vorbeste tipa rade si ma trage de par...Si ma ridic ca hopa-mitica in fund o iau in brate, si picotesc cu ochii inchisi, in timp ce ea tipa victorioasa in urechea mea.

mami de Sophia

Mihuta, ce draguta esti! Descrierea e perfecta.
Sa-ti dau o veste si mai buna: chiar recupereaza somnul. Azi a papat la 8:30, adica la 10 ore distanta, am stat si ne-am distrat in doua pana la 10:30, apoi somn imbratisate pana la 13:00. Cand m-am trezit eu odihnita!
Iti doresc un program asemanator. :P

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vali_delide

La inceput a avut gingia usor inflamata...si apoi, intr-o dimineata am vazut un punctulet alb...m-am spalat pe maini si i-am bagat destu'-n gura...si intepa! Acum e deja crescut, are cam 2 mm si se vede binisor, mai ales cand plange sau rade...si cand suge, il simt!

off ce curajoasa esti...eu una nici nu vreau sa ma gandesc....

Mergi la inceput

andrabell am citit povestea..e perfecta! si fetitza e perfecta..e superba!am incercat sa comentez acolo ceva dar n-am reusit...

Mergi la inceput