Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
ggaby spune:
ce sa zic, al meu nu are nici urma de dinte...felicitari vali
o sa-i muste pe barbateii nostri
slimatei spune:
vali uite ca nu te-am felicitat..m-am gandit numai la urmairi....
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
noapte buna fetelor..si somnic pufos la comoarase
noi mergem la papik fetitz si apoi mami daca mai apuca si dupa la somnic...
Sorina7 spune:
Buna seara,
Ellis, noi papam "Burtica sanatoasa" de la Nestle, e orez cu morcov, ii place si se poate pune 1 masura si in supa, se potriveste la fix.
Pe langa asta mai recomand de la Milupa "orez, porumb, mar si morcov". Cerealele cu banana de la Milupa miros rau si nu ii place deloc.
Ne place si de la Humana "gris de orez si porumb cu vanilie naturala"
slimatei spune:
haideti ca am gasit timp...junioara a adormit in brate la ta'su...numai la mine nu vrea deloc sa adoarma..oare ce i'o face..? ca tzatza n-are....chiar sunt curioasa cat doarme...ca tb sa pape si sa faca baitza...sa speram ca nu se trezeste la miezul noptii...
cap.38
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Mami Miha, ca intotdeauna vorbele tale sunt pline de intelepciune...asta cu copii normali si mame obosite e o vorba taaaare adevarata!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ggaby
Mai fetelor(care alaptati) voi sunteti tot asa cu dorul mereu de a manca dulce? ca eu inebunesc fara!
Eu daca nu am (fac) ceva dulce intr-o zi is bolnava.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
slimatei spune:
miha treci la celalalt... te astept..
vali_delide spune:
Stefi, o sa ai curaj, ca nu vei avea incotro!
Multumim de felicitari, fetelor!
Miha
Fi-mea a adormit pe la 7 si nu se mai trezeste la baita...io acu' ce fac? O sare randul, asta e...Cred ca voi avea o noapte taaaare lunga!
Mai bantui putin pe net...vreau casa la tara, nu mai vreau praf si aglomeratie ...hai ca am luat-o razna...va pupic...somnic pufos!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Vorbeati de acte! Pai eu nu am depus inca dosarul pt. indemnizatie si acum mi-am pierdut buletinul, azi am vazut...
Eu am fost azi si am depus dosarele pentru trusou,prima pentru nastere si pentru alocatie.Initial mi-am trimis sotul,dar nu i-a primit decat dosarul pentru trusou.Pentru celelalte a trebuit sa merg personal.
Pentru indemnizatie la fel este.