Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

VALI, noi tot acasa am facut vaccinul, dar ce folos ca eram numai eu acasa! Si daca ar fi fost si tati era altfel? de unde...cand i-a luat micutei sange din vena, ghici cine a iesit afara si cine a stat cu ea sa o linisteasca....te-ai prins, nu?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, ce bine ca ai scris atata! Te-am citit cu mare placere.
Fetelor, eu alaptez si la o ora ziua, dar zau daca-mi fac probleme. Cateodata nu are chef decat sa se joace. Nici o zi nu-i ca cealalta. Se intampla sa nu manance 5 ore sau sa vrea din ora-n ora.
Mihuta, la mine deja s-au terminat mesele de noapte. Au durat vreo 4-5 zile, am iesit cam zombie din ele. Probabil a fost puseu de crestere. Din cate tin minte incepusera in acelasi timp sa se trezeasca noaptea.

Eu o sa incep diversificarea la 6 luni.

Desi am cam aceleasi probleme cu mancarea, greutatea, somnul, etc nu-mi fac deloc probleme. Le iau ca normale. Nu am avut expectante nici in ceea ce priveste sarcina, nasterea sau viata cu un copilas. Toate s-au dovedit minunate. Adina, cred ca asta era secretul, ai avut dreptate.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Ellis, asa sunt barbatii...mai copii decat copiii!

Alina, ai dreptate, cred ca asta e tot secretul...sa iei lucrurile asa cum vin si sa nu astepti sa ai copilul model-robotel!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by ggaby

adina,esti o persoana extraordinara!!!ai mereu un sfat sau o vorba buna pt fiecare dintre noi, cred ca esti o femeie si o mama extrem de inteleapta!

gaby & david 18.12.2007

Gaby, multumesc
In realitate sunt o persoana cam repezita si haotica, as dori sa fiu o mama inteleapta, dar nu am suficienta rabdare, din pacate...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

mai, mai..si pe deasupra f. modesta
din ceea ce vedem noi asa reiese

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Mihuta, daca ai timp sa cauti informatii si despre Metoda Espere. Este creata de Jacques Salome si e vorba despre relatiile interpersonale si relatiile copil-adult.

Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Vali am facut cateva pozici, nu prea multe ca Luca nu suporta sa il dezbrat si sa il imbrac de mai multe ori.Sunt puse la semnatura.

Mergi la inceput

Vali, felicitari pentru primul dintisor!! Te rog sa pui poza in albumul din luna martie cu el!!
Trebuie sa-l vedem. :))

Primul orice
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

vali am citit bine sau is eu batuta in cap....primul dintisor la 3luni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Mihuta,voi tot pe alaptat exclusiv sunteti, inca, nu? Ca nu mai stiu ce-am citit,neuronii mei sunt cam prafuiti azi !

Fetelor, am uitat sa va spun ca noi, la 3 luni si trei zile am capatat primul dintisor!!! Acum deja cred ca trebuie sa ne pregatim pt. urmatorul!

[
]

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Felicitari ! Si noua cred ca ne ies dintisorii.Dar nu crezi ca e cam devreme, totusi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Vali, tot cu exclusivu' si noi ... ala care face sanii prastie

Alina, chiar vroiam sa te intreb daca exista si un final, si eu sunt zombie, dar asta e..., cel mai greu e dimineata ca pe la 7 da scularea, pe vremuri (hehe, acum vreo...10 zile) statea si isi manca degetelele vreo jumate de ora, ca o vedeam cu coada ochiului, ca sa mai trag un motait mic. Acuma chiuie vorbeste tipa rade si ma trage de par...Si ma ridic ca hopa-mitica in fund o iau in brate, si picotesc cu ochii inchisi, in timp ce ea tipa victorioasa in urechea mea.

Ellis, noi am facut vaccinul la cabinet (ca e la 2 pasi), ta-su cica vine si el dar a mers sa duca gunoiul si a ajuns hici cand, taman la final. De fapt a auzit-o ca tipa si de-abia dupa a intrat...Protesta ca era imbracata. A inhatat-o si a plecat cu ea repejor, sa o consoleze!

mami de Sophia

Mergi la inceput