Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by ellis
buna dimineata! va poftesc la o cafeluta, de fapt un capicino ca eu m-am prostit, dintr-o bautoare inraita de cafea ce eram inaintea sarcinii, acum nu mai pot bea; inainte beam si 3-4 cani pe zi si asa am ajuns hipertensiva, ce-si face omul cu mana lui!..ca azi vine dr sa na faca vaccinele! sper sa fie tare fata mea cum a fost si pana acum si sa nu avem reactii, nai ales ca facem 2 vaccine.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
Ellis, cum au decurs vaccinurile? Sau deja ai povestit dar eu n-am ajuns inca acolo?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
pet.cost2005 spune:
Ciao !!!
quote:
Originally posted by totulii
bea si ceai de marar pe langa cel de anason, chimen si fenicul, eu nu mai stiu ce este aia apa.
la mine puiul meu nu a supt direct de la san nicodata ca nu am avut sfarcuri deloc, am 2 mingi si s-au speriat asistentele cand au vazut ce hal de sani am dar nu am cedat si am crezut enorm in alaptare si am incercat sa imi maresc productia si sa am in primul rand lapte chiar daca toti medicii imi spuneau ca laptele se pierde in 2 saptamani.
asa ca am stat tot timpul cu pompa la tate, este ucigator de greu dar asta este...
Ma regassesc perfect in ceea ce spui ... si credeam ca numai eu "sufar" de modul asta de alaptat. Pt. ca eu tot alaptat il consider, chiar daca nu sta efectiv lipit de tatica. Tot laptele meu il ia, dar cu bibe. Este mai greu, este timp in plus pt. alaptat, dar sunt fff multumita ca primeste lapticul meu. Eu am suferit mult in maternitate din cauza alaptatului, am folosit si mameleoanele de silicon o vreme, dar dupa aia nu a mai vrut nici asa ...
Bravo pt. perseverenta si numai bine !!!!!
![](pupic.gif)
Si un bravo si adinei pt. ca si ea stiu ca a suferit cu alaptatul dar a insistat si s-a tinut tare pe pozitii pt. bb al ei !!!!
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
ggaby spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Ah, si acum trebuie sa vad cum il pacalesc sa nu mai manance atat de des... cum sa fac, doamne.... ca acest copil urla rau cand ii e foame, nu te mai intelegi cu el... asa ca daca stiti vreun truc spuneti-ni-l si noua...
Tura asta a stat 4 ore fara sa manance, acum doarme, de vreo juma' de ora, dar parca vad ca se trezeste peste putin timp si urla de foame....
Hai spuneti-ne ce sa facem...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
Eu nu sunt sigura ca puiutul tau se trezeste si plange de foame...adica eu stiu ca un bb de la 3luni trebuie sa pape la un interval de 3 ore minim 2h dar asta f rar...vezi poate plange pt ca face indigestie daca cere sa pape asa des...cateodata david doarme 1h si se trezeste tipand,dar cand il eu in brate imi face cate un ragait de ala de purcelus si dupa adoarme la loc...sau depinde daca are chef de joaca....ne jucam..pe mine pediatra m-a sfatuit asa....vezi si tu...da-i ceiut nu neaparat laptic daca nu au trecut 3h
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
creem spune:
Jasmin..da-i sa pape la cerere cat vrea el...nu te lua dupa dr. Eu tare as vrea sa pape si a mea mai des, dar nu vrea, ea papa putin si foarte rar. Probabil are nevoie de mai mult acum.
Gaby...eu in locul tau nu as pleca...mi se pare un drum prea lung cu un bee asa mic, dar faci si tu cum crezi ca e mai bine pentru tine. Si sotul meu va pleca pentru o saptamana in Franta si nu stiu cum o sa ma descurc singurica cu bebe, dar sigur e mai bine acasa la mine decat in alta parte.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
dany2007 spune:
Gata ne-am intors am ajuns f bine la Kidex se circula f bine. Cred ca toti sau speriat de restrictii dar nu a fost nici una. Am luat ceva hainute de vara foarte frumoase. Nu e aglomerat , e si timp frumos de plimarici si pt mamici ...gasiti o inghetata la cupa ffffff bunaaaa
.
uberbax spune:
buna ziua fetelor!
Lala sa-ti traiasca baietelul si sa se faca mare si frumos!Ce repede a trecut timpul..parca mai ieri ne-am intalnit la control la spital...daca mai tii minte.....si pitica mea are deja 3 luni si o saptamana!
Gabi ai dreptate si pediatra mea la fel mi-a zis ca daca bebe e alimentat artificial mesele nu trebuie sa fie mai dese de 3 ore pt ca atat dureaza digestia laptelui praf....nu prea il poti hrani la cerere ca atunci cand alaptezi!Daca e hranit mai des poate face indigestie care e destul de suparatoare...
19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
uberbax spune:
E ceva de vazut pe acolo?Adica sunt ceva firme ....ca eu am fost data trecuta la Baby expo si am fost dezamagita!
quote:
Originally posted by dany2007
Gata ne-am intorsam ajuns f bine la Kidex se circula f bine. Cred ca toti sau speriat de restrictii dar nu a fost nici una. Am luat ceva hainute de vara foarte frumoase. Nu e aglomerat , e si timp frumos de plimarici si pt mamici ...gasiti o inghetata la cupa ffffff bunaaaa
![]()
.
Danyde
Luca -Rares nascut pe 01.12.2007
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares
popbianca spune:
in sfarsit am reusit si eu sa pun cateva poze cu fiica mea!
![](icon_smile_big.gif)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by uberbax
E ceva de vazut pe acolo?Adica sunt ceva firme ....ca eu am fost data trecuta la Baby expo si am fost dezamagita!quote:
Originally posted by dany2007
Gata ne-am intorsam ajuns f bine la Kidex se circula f bine. Cred ca toti sau speriat de restrictii dar nu a fost nici una. Am luat ceva hainute de vara foarte frumoase. Nu e aglomerat , e si timp frumos de plimarici si pt mamici ...gasiti o inghetata la cupa ffffff bunaaaa
![]()
.
Eu una am fost multumita, am gasit tot ce aveam nevoie. Acum depinde de ce vrei tu sa gasesti. E f lejer, nu e aglomerat ca la baby expo si asta mi-a placut.