Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
RGE spune:
BUNA ZIUA FETELOR!!
..va salutam si noi..va pupam pe toate..si Ionut pupa toate fetitele..si baieteii.
CAMI multumesc ca le-ai anuntat pe fete ca suntem ok...sper ca nua ti ras de interviul nostru..eram si noi emotionati
..Ionut e bine..creste,papa la greu, face nani si rade la toata lumea in hohote spre disperarea lu' masa.
Vorbeati voi despre vaccin..eu dupa fiecare vaccin i-am facut baica..nu i-am dat nimic preventiv..nu m-am purtat cu el altfel fata de obicei..bine nici el nu s-a comportat altfel..nici nu a plans..doar ce mi s-a parut mie ca i-au dat un pic de stare de somnolenta!..cat despre KIDEX..mi-e cam lene sincera sa fiuin ultimul timp am cam fost putoare..ma odihnesc dupa sarcina si nastere..eu una cred ca o sa trag o fuga astazi la Miniblu pt cateva hainute si la Z ...am strans multi saci cu hainute si nu prea mai am cu ce sa-l imbrac..creste pe zi ce trece...am ajuns la 8kg dimineata pe stomacul gol...cam atat..noutati nu prea am...ramane sa va tin la curent daca fac ceva cumparaturi astazi..va pup pe toate!!
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
BB,ei percep durerea de burtica ca si pe senzatia de foame,nu stiu sa faca diferenta.De asta cred ca si papa asa mult si neavand timp sa digere pana la masa urmatoare vomita.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
miha sincer nu cred sa o doare burtika!! ar reactiona altfel.
mersi oricum pt parerea ta .
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by RGE
..va salutam si noi..va pupam pe toate..si Ionut pupa toate fetitele..si baieteii.
Prima la pupat!
Bine ati revenit!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
adra_bell spune:
Nu cred. Si la mine tot sotul s-a ocupat.
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Lala_D
Nu mai !
La mine le-a depus sotul pe amandoua dosarele fara nicio problema
Doar sa completezi tu cererea si sa o semnezi.
Eu stau in sect 3 si asa mi-au spus fetele de acolo : sa trimit sotul din dotare sa nu ma trambalez eu cu bebe .
Eu am trimis sotul sa ia formularele si doamnele de acolo asa i-au spus.
In provincie or fi alte reguli?
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
popbianca spune:
buna ziua!
anacami,pai cand vezi asa ceva iti vine sa mai faci o droaie de copii,din pacate in Arad nu exista inca asa ceva,si eu m-am dus dupa doctor nu dupa spital,si la urmatorul tot asa;ar fi dragut sa-si faca dr meu o clinica di asta...trebuie sa intreb...daca da mai astept cu bb2referitor la baita dupa vaccin , cred ca are importanta daca bebe face sau nu febra;cred ca asta e motivul pt.care unii dr. recomanda sa nu se faca baitarge,nu cred ca a ras nimeni,ce-ar fi de ras?bb,eu cred ca kk era de vina...mai vezi cum se comporta in continuaremami de Ana-Sofia(15.11.2007)
creem spune:
Neata de la noi..cam tarziu daer n-am avut acces la calculator
Totulli...multumesc mult de incurajari si sfaturi...ma mai mulg si eu putin dupa alaptari ca sa maresc productia, beau ceaiuri, bere fara alcool, mananac migdale..o sa incerc si cu homeopatele sa vad ce iese ca fi-mea numai de la san vrea sa suga. Cu somnul sa stii ca si fi-mea plange cateodata in somn, chiar se trezeste plangand, mai ales cand nu da aerul afara si mai vomita in somn. Eu o mai adorm si leganata pe picioare cateodata.
Stefania..baita nu se face ca sa nu raceasca dupa vaccin fiind copilul mai sensibil, nicidecum sa nu uzi locul. Si eu am spalat-o la chiuveta aproape pe tot corpul, doar pe cap nu.
Adryana,nu esti ridicola deloc...e normal sa iti faci griji pentru puiul tau...asa cum ne facem toate. Si pe mine ma apuca plansul cand vad ca nu vrea sa pape...si ea se uita asa mirata la mine...
Anacami...eu stiu ca anticorpii mor doar prin fierbere sau microunde...chiar si congelat lapticul isi pastreza proprietatile.
BB...eu cred ca pot fi dintisorii...ca ei cresc in interiorul gingiei si dau agitatia asta.(sau poate a fost doar de la kk)
RGE...bine ai revenit! Sa iti traiasca ursuletul scump!Si sa intri si tu mai des...
Pupicei si sanatate la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
catus76_ro spune:
Salut mamicile, bulgarasii si globuletele!!
Eu apuc sa intru tot mai rar si din pacate apuc sa va citesc odata la cateva zile!
Ingerasul meu a implinit 3 luni sapt trecuta, are 7,8 kg si 65 de cm, zambeste cu gura pana la urechi, mai scoate cate un chiot de se mira si el si ma ingana cand ii cant..parca ne-am lua la intrecere. Isi baga manutele cat mai adanc in guritza si scoate niste sunete superhaioase
Am trecut la milumil 2, san ii mai dau de pofta si de calmat...iar dr pediatra a zis ca la 3 luni jum sa incepem diversificarea...cu mar ras, apoi biscuite cu mar si mai apoi supa de legume fierte cu piept de pui.
Mie mi-a venit si menstruatia pt prima data si f abundent
Am inceput sa dormim mai mult noaptea....dar macar o data tot ne trezim sa papam, dimineata daca ne trezim inaintea mamei dam din picioare si manute ca un gandacel, gangurim si ne certam cu maimutoii.
Ziua doarme f putin, reprize de cate 20 de minute iar seara are un somnic mai lung de vreo 3 ore sau chiar mai muylt..tragem de el si facem baita...care-i place ffff mult!!
Pt fetele din sect 4, au inceput sa se dea banii de trusou pe 1,2,3 aprilie...chiar azi m-au sunat!
Multi pupici pt toate mamele si puiutii!!!
Catus (Gina), mami de Petru-Cristian, 21 dec 2007!
Jasmin012 spune:
Buna fetele, pupam puiutii...
tocmai ne-am intors si noi de la dr... am fost la consult si vaccin... Are 7,1 kg, 64,5 cm si 42 perimetrul cranean... Luna asta a luat numai 200 g... sunt tare dezamagita, mai ales ca mananca mult, mai ales noaptea. Drita a zis, in schimb, ca e perfect pt varsta lui, ca a luat ff mult in greutate in primele 2 luni si ca acum s-a echilibrat si mi-a spus ca bebe mananca prea mult (ca el mananca la 1 ora jumate- 2 ore...) si ca depune mult efort cand suge, consuma multa energie si ca nu ia in greutate. Si ca sa-i dau suculet si fructe... ... dar nici nu am de gand... cel putin pana la 5 luni, nu mai zic 6.... nu-i dau nimic, desi data viitoare o sa-i spun ca-i dau
La vaccin, au fost doua intepaturi si desi imi era frica sa nu urle nu a pland decat putin de fiecare data cand i-a bagat acul... apoi a-nceput sa rada si sa vorbeasca cu drita...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
ggaby spune:
Buna ziua fetelor! Am reusit in sfarsit sa vad si eu albumul,sunt foarte frumosi bb nostri sa dea D-zeu sa creasca sanatosi voiosi si fara probleme!
As avea si eu o intrebare...adica mai multe...
Sotul meu in jur de 15apr trebuie sa mearga in Sicilia(acasa la el)pt a rezolva niste treburi...in sfarsit...nu stiu ce sa fac...sa merg si eu cu bb al meu sau sa ramanem acasa cumintei???
Nedumeririle mele ar fi: poate merge david in sicilia daca nu are vaccinul de 4luni??va rezista atatea ore(in jur de 15)in masina???E adevarat ca avem masina mare si confortabila,dar asta nu schimba nimic tot 10h-15h facem ca doar nu e avion.
Sotul ii este frica sa calatoreasca cu avionul...pt ca zice ca avionul nu-l conduce el...auzi la el...ditamai omu' de 1,90
Oare sa ma duc eu cu avionul???in ce conditii se calatoreste cu un copil de 3luni si mai ales ca nu exista avion direct trebuie sa fac escala prin roma sau milano...eu il mai si alaptez...cum se procedeaza prin aeroporturi,te ajuta cineva iti ofera un loc special pt alaptat???eu intreb toate astea pt ca sincer nu am vazut nici o mama de nebuna cu copil micut,cu carucior dupa ea etc etc
Si mai stiu ca in timpul zborului bb trebuie sa stea in brate nu??voi ati calatorit cu avionul cu bb???
In sfarsit ca sa nu ma lungesc prea mult la vorba ca se trezeste "seful meu",ce ar trebui sa fac...sa raman acasa o sapt "singura" cu monotonia,placerea si linistea noastra??va mai amintesc ca mai am si un caine rotwailler...
Plus ca acolo in sicilia familia lui sunt tare bagareti...pe o parte m-as relaxa dar pe alta parte as fi nervoasa pt ca mi-l streseaza pe david,pt ca ei nu prea tin cont si nu respecta orele de somn si programul lui(spun asta pt ca am patit-o cand au venit aici pt botez)
ei cred ca un copil de 3 luni...e de jucat si de zguduit la placerea lor....stiu multe dintre voi veti spune ca exagerez si poate asa este, dar toate avem o mica gelozie fata de puiutii nostri si dorim sa-i crestem in ritmul si stilul nostru....deci...
Jasmin012 spune:
Ah, si acum trebuie sa vad cum il pacalesc sa nu mai manance atat de des... cum sa fac, doamne.... ca acest copil urla rau cand ii e foame, nu te mai intelegi cu el... asa ca daca stiti vreun truc spuneti-ni-l si noua...
Tura asta a stat 4 ore fara sa manance, acum doarme, de vreo juma' de ora, dar parca vad ca se trezeste peste putin timp si urla de foame....
Hai spuneti-ne ce sa facem...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza