Gravidutze si mamici de CLUJ-68
Raspunsuri - Pagina 20
sara2007 spune:
BUNA SEARA FETELOR...CHIAR CA A FOST O ZI SUPERBA ASTAZI,SI NOI AM STAT 5 ORE PE-AFARA.MELI N-O FI FACUT O ALERGIE LA DETERGENT?AI SCHIMBAT CUMVA DETERGENTUL?EU MA GANDESC CA MAI MULT CA SIGUR E ALERGIE ,TI-AS PUTEA RECOMANDA CEVA SIROP CARE I L-A PRESCRIS DC SAREI TOT PT ALERGII DAR MAI BINE DU-TE VEZI SIGUR CE I......DAR NU TE SPERIA.SI EU I-AM DAT BANANA DE PE LA 6 LUNI,DAR PARC ATOT II APAREAU BUBITE SI TOT ZIC CA DE LA BANANA......DAR TOT AM CONTINUAT SA-I DAU CA-I PLACE F MULT SI E SI SATIOASA SI SANATOASA.INCERCATI FETELOR CEREALLE DE LA MILUPA CU BISCUITI....ACUM AI-AM DAT SI EU PITICEI MELE SI LE-A PAPAT F BINE.SE PARE CA E TARE MATINALA ALEXIA
,SARA SE TREZESTE ABIA PE LA 9 JUM...........E MAI PUTUROASA SE PARE CA.DIN TOATE PCT DE VEDERE.EA MERGE F BINE DAR NUMAI TINUTA.IERI AFCAUT 2-3 PASI SINGURA ATATA.SI MERGE DE-A LUNGUL PATULUI.NU STIU DACA MI-AI RASPUNS MAMI-ALEXIA..........MAI ALAPTEZI??
OARE MIA SUNT PE FORUM MAMICI CARE ALAPTEAZA INCA LA 1AN SAU AU ALAPTAT?TARE AS VREA PARERI DESPRE ALAPTAT........S-O INTARC SA N-O INTARC.SE ZICE CA TREBE SA FI PREGATITA.EU SINCER NU SUNT SI IMI FACE PLACERE IN CONTINUARE SA-I DAU TITI
CU TOATE CA DEJA MA CAUTA SI M-AR DEZBRACA DACA AR PUTEA CATEODATA.........MA AMUZA SI M-I ATAT DE DRAGA CAND O VAD.CE PARERE AVETI FETELOR DE CRESA DE LA 13-14 LUNI??V-AM PUPAT SI VA UREZ O NOAPTE PLINA DE VISURI FRUMOASE.....MULTUMESC MULT CRISTINA CA NE-AI TRECUT PE PRIMA PAGINA..CE FACE DARIA?MISCA MULT?POATE VINE DE 1 APRILIE CA SI SARA
ioana
sara2007 spune:
DA....SI APROPO DE CAPUSE SI EU STIU UN CAZ.........INTRA-DEVAR SUNT PERICULOASE,SI CUM ZICEA CRISTINA NU TOATE SUNT PURTATOARE DE ACEL MICROB.SI CAND MA GANDESC CA AVEAM UN CATEL CARE STATEA TOT TIMPUL IN IARBA SI ERA PLIN DE CAPUSE SI TOT MEREU IL CURATAM......I LE SMULGEAM SI IL FACEAM CU SPIRT.DAR O SINGURA DATA STIU CA ERA SA IMI INTRE CATIVA PUI DAR AM FOST PE FAZA
NU-I O JOACA....INOATA BINE ALVARO?CATI ANI ARE SI UNDE STATI VOI|?SCUZE...SUNT MIA NOUA PE FORUM SI NU STIU PREA MULTE DETALII......MERGETI IMPREUNA SAU FACE CEVA CURS?APA SI INOTUL SUNT PREFERATELE MELE DE-AIA INTREB SI SUNT CURIOASA.M-AS DUCE SI EU CU SARA LA BAZIN....OARE POT?EU STIAM CA N-ARE VOIE SA LE INTRE APA IN URECHI..SI LA BAIE EU O FERESC DE APA IN URECHI.DAR OAREIN BAZIN?CAND VEZI LA TV BEBEI MICI IN APA?DECI NU CRED SA FIE PERICULOS.VOI CE PARERE AVETI?AM PUTEA ORGANIZA ODATA O INTALNIRE LA UN BAZIN CU BEBEII........SA NE BALACIM PUTIN,CE ZICETI?
SI APROPO DE INTALNIREA DE JOI.....ALEX NOI IN PRINCIPIU VENIM,DAR CE ZICETI SA NE INTALNIM LA SINAIA PE TERASA SA STAM AFARA......NU LA MALL.E PACAT SA STAM INAUNTRU....NU?CHIAR CA MA DUC LA SOMN....V-AM PUPAT
ioana
CristinaGoji spune:
Neatza! 
Ioana (mami de Sara) daca pentru tine nu este o povara faptul ca alaptezi, ci dimpotriva, iti face placere, eu nu vad nici o problema in a o alapta in continuare. Din cate stiu eu OMS recomanda alaptarea pana spre 2 ani, dar asta in care si mama si copilul sunt de acord,iar mama nu se simte slabita din cauza alaptatului. cat despre nascutul pe 1 aprilie
, mi-ar placea mie sa le fac la toti o gluma din asta
.Is curioasa cum ar reactiona sotul daca i-as spune ca nasc in ziua aia
Cu inotul- din cate stiu eu in Cluj nu se fac cursuri de inot pentru copii mai mici de 3 ani. Noi am mers cu Vlad la bazin la Aquina, dar eu niciodata nu i-am ferit urechile de apa, nici acasa. Acuma nu stiu cum e in cazul copiilor ale caror urechi au fost ferite de apa, poate din cauza asta sa dezvolte o anumita sensibilitate in zona urechilor.
Cu mersul nu te stresa, Vladic a mers foarte repede, dar elpe toate le-a facut repede,in afara de vorbit. Eu insa am mers la 1 an si jumatate, sora'mea la 1 an si 3 luni,am fost puturoase. ![]()
Mami
37+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Ne-am trezit si noi, dupa ora noua!
Ioana(mami de Sara), ti-am raspuns,citeste in urma.Da, inca o mai alaptez si ma gandesc cu groaza la perioada intarcatului. Alexia nu e matinala, se trezeste la 9:30, 10, eu am fost matinala ieri dimineata. Bineinteles ca in dimineata asta, cand s-a trezit, tot pe pozitie de plecat era, in patru labe prin patut.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
mami_alexia spune:
Noi am ferit-o pe Alexia de apa in urechi in primele 2 saptamani, acum nu o mai menajam, daca intra nu e nici o problema, o intorc pe ambele parti dupa baita ca sa iasa apa, apoi o sterg cu betisoare.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
mami_alexia spune:
Si Alexia exploreaza tot ce se poate, tinandu-se singurica. Ieri, in parc, a mers de-a lungul unui gard singurica si am lasat-o ca in carucior nu mai am nici o sansa sa o pot tine.
La papanasi am veni si noi doar ca joi la ora 13 eu ar trebui sa merg la facultate. Deci nu e nimic sigur, va mai anunt saptamana viitoare.
Ioana, ce vorbaret era Patrck la 2 luni!
Se pare ca astazi nu avem parte de mult soare...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
mami_alexia spune:
Ioana, parca ai intrebat de cresa..si pe mine m-ar tenta ideea dar nu la una de stat..mi-e frica..de boli, de personal, de sistem...poate gresesc si s-au mai schimbat lucrurile..Adica mult mai linistita as sta in cazul unei crese private. Probabil insa ca costurile(scuzati cacofonia) sunt destul de mari si nu ne-am permite.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
geanina-nica spune:
hola-Cristina ,Adriana AM venit si eu la cofii
ioana(sara2007-Eu stau in Spania(Alcala de henares)aprope de MADRID,dar sunt din CLUJ,si-l duc la innot decand era mai mic,(DE LA 6 LUNI)Acum avem 1 an si jumate facem in 3 aprilie,
Chiar de mic ti-l baga cu capul in apa ![]()
La Alvaro ii place tare mult apa,nu a plans niciodata la apa.
Fac un curs cu el,si binenteles tre sa intre in bazin un parinte,inca nu innoata,acum invatam.Dam din picioruse si maini cum putem.![]()
![]()
Cu alaptatul sunt deacord cu cea ce zice CRISTINA.
IOANA-ce sa mai zic de mister PATRIK,e tare dragalas si un scump cum povestea el cu voi.
Ioana13 spune:
Buna dimineata
M-am uitat aseara pe filmultete cu P si am constatat ca era tare grasunel si cumintel.
In Zorilor este o cresa de stat, am vb ieri in parc cu o bunica si zicea ca e bine acolo... normal, s-a imbolnavit fetita de toate racelile, dar e bine sa ii ducem cu citeva luni inainte de a merge la serv, sa treaca de boli... tot trebe scosi la un moment in colectivitate, unde recepteaza tot
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
NEATZA
LORE super ca i place puiutzului lapticu
OANA i am dat cereale de la MILUPA cele cu gust de banane ,incerc sa i le dau inainte de baitza ,iar dupa baie clar ca vrea tzitzi :)
a inceput sa mi se trezeasca doar o data pe noapte ,superrrrr ,sper so tzina tot asa :))
ANCA ma refeream la faptul ca e un picutz cam greu sa dai sfaturi in cazul asta ,trebuie sa cunosti persoana careia ii cumperi cadou(ma refer la noi) ,dar oricum cateva ideii cred ca ti au prins bine
noi dupa ce ne am cumparat apartamentul multi au venit cu seturi de farfurii ,pahare ,,,,am ajuns sa nu am unde sa le mai pun :))
iar eu imi cumparasem o gramada de chestii pt bucatarie care sa se asorteze :))
sa ne spui ce le ai cumparat pana la urma
IOANA ce repede a trecut timpul ,dragu de Patrik ce scumpic era
GEANY super ca poti sa l duci pe puiutz la innot ,in CJ inca nu se fac cursuri de innot pt bebe
IOANA (SARA) ne gandeam sa mergem la Iulius sa papam papanasi ,sunt tare buni
iar cu carucioarele e mai greu la rest SINAIA
MELI multa sanatate puiutzului ,cum e ?
CO ai disparut ?
GABI tu n ai nici o treaba alaturi de cei dragi ce bine de tine :)
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007