Gravidutze si mamici de CLUJ-68

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CRISTINUTZA ce bine ca are tati timp sa va duca in parculetz
cum te simnti ?

tu fetelor si eu am grija sa nu i intre apa in urechiuse micutzei DAR citindu va va dau dreptate

IOANA(Sara) sapt viitoare cred ca duminica o so duc pe TIADRIS la AQUINA ,si ei ii place tare mult apa
sa vedem cand poate veni tati cu noi
si cred ca vine si finutzu cu Nico
asa ca daca vrei hai si tu mamicutzo

ANCA iti multumim tare mult ca ne ajuti cu sfaturi ,mai ales ca mamarutza ta e mai maricica si tu ai deja experientza
desigur fiecare face cum crede
dar pt mine cel putzin conteaza enorm de mult cand am cui sa cer un sfat si mi l da

ma duc sa pap

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Cam care sunt tarifele la AQUINA?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA la Aquina e 25 lei ora iar pt copiii pana la 5 ani nu se plateste si ce i f important e ca apa se filtreaza Zilnic :telefon 0264403169
Nico stie mai multe info

tu fetelor Tiadri imi doarme de 4 ore ,acu sincer de abea astept sa se trezeasca sa mergem la babi si la mosu (asa se zice in BH la bunica si bunic:)

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow..alex..atata doarme? ziua?..pfuiii..bravo ei...al meu maxim juma de ora doarme.apoi se maraie ca/i obosit..mai atipeste inca 15 min si tot asa..pana pe la 6/7 seara cand e frant si se culca.

eu am intrebat pe nenea pediatru si a zis ca dupa 3 ani sa merg cu piti la bazin din cauza de clor, ciuperci si risc de otita.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

CAPITOLUL 69

Mami 37+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput