Gravidutze si mamici de CLUJ-68
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana13 spune:
Meli sa nu fie o alergie la ceva! Cum crezi, dar eu cred ca m-as duce la urgente, ca sa fiu linistita.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
meli,nu tiu ce sa-ti zic ,pot fi bubite de alergie,de la caldura,...ev unrmaeste sa vezi daca nu se extind sau daca nu-i apar si in alte zone...da cu creme de care a scris Cristina.
da daca vrei sa dormi linistita mergi la UPU .
SOSO (20 dec 2005)
nrl spune:
Fetelor, noi am stat azi 6 ore in parc, din care aproape 3 a dormit Andrei, ce frumos a fost, sper sa fie si maine la fel
Meli, imi pare rau de pitica ta, nu stiu ce sa spun, noi n-am patit asa ceva inca
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
antoni spune:
mersi mult fetelor,tot ma gandesc ce poate fi.pana acum nu a avut nimic,asa dintr-o data?daca se accentueaza pana maine,ma duc la medic.daca nu,ma duc luni.
fetelor,care o aveti pe Dana Campean ca medic,poti s-o suni oare si duminica?
mersi mult inca oadata,sunteti niste comori,ce m-as face fara voi?
Lore-

Va doresc o noapte usoara si pove maine!
Meli+
Timea-Larisa
redai spune:
Meli eu zic ca nu se supara, numai nu cred ca vine acsa duminica.E foarte draguta.EU zic sa incerci sa o suni.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
geanina-nica spune:
meli draga-vezi ca la pozele lui ALVARO,gasesti poze cu dermatita atopica,el avea saracutul si pe fata.Dar oricvum si eu te sfatuiesc sa mergi la medic.
SI crema AVENE e foate buna,eu folosesc,si mai folosesc o crema speciala pentru piele atopica e marca de aici,se numeste LETI-AT 4,poate gasesti si la noi e super buna.
NOI am fost plecati toata ziua ca de obicei sambetele, afara,la innot,deja doarme dupa atata zbuciumat prin apa.
soanso-ficat nici LAVARO numanaca ,dar ii dau pateu ca-i place.![]()
o sa fiu acas pe la 15 april.
cadou pentru casa noua un ceas de bucatarie mai shic,si m-am gandit si ca ALEX o floare de salon sau hol,sau vezi ca aici sunt niste,tablite mici pe care poti sa scri cu creta ,speciale facute sa faci lista de cumparaturi,asa-s de faine.sculpturi stilizate ca se poarta,daca le plac.(stil indu)
ioana-mersi pemtru informati,acum stiu cand ma duc la padure,cu spreyul dupa mine,tre sa vad daca au in farmacii aici.
noapte buna la toate si somnic usor
dariandra spune:
Buna seara, fetelor!
Si noi am iesit astazi in 2 ture afara.A fost tare frumos si relaxant.
Va multumesc mult pentru sfaturi.Are intr-adevar pielicica tare uscata.
Ulei de peste se gaseste la farmacia Grigorescu.
antoni spune:
dariandra-pana la urma i-a trecut? cu ce ai dat-o? multa sanatate va doresc
ma duc sa ma culc,va pupic pe toate
redai spune:
Anca eu am primit (pacat ca am spart-o) un fel de veioza cu apa , cu niste luminite si care scote un fel de fum/abur ,dar nu e nici fum nici abur.Nu stiu cum sa iti explic.Sunt in Big, la parter.Costa undeva pe la 70 de lei.Eu am cumparat la cineva cu 50 lei din Baumax.Mie imi placea foarte mult.E si cu un jos de lumini mai discret si am auzit ca unele mamici il folosesc si pe post de umidificator.Doar lasa apa acolo si il plaseaza langa un calorifer.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Ioana13 spune:
Am pus un filmulet cu P la 2 luni, primele "cuvinte" spuse de el http://www.youtube.com/watch?v=QEgBqptIx3E
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)