Gravidutze si mamici de CLUJ-68
Raspunsuri - Pagina 18
Ioana13 spune:
Da, Cristina? Deci sint si prin Cluj cazuri? Si iti dai seama, fiul unui veterinar, care se presupune ca stie despre capuse... si a putut actiona rapid. Daca te gindesti cite pericole sint devi(i)(?) paranoic instant.( ca supa)
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
IOANA doamne feri de asa ceva
toata lumea la plimbarica ,noi tocmai ne am intors si l asteptam pe tati sa plecam la buni
sper sa ramana vremea asa frumoasa si maine
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Ioana eu i-am facut testele de sange spcifice pt alergie la lapte si au iesit marite.Deci nu intra in discutie ca nu ar fi avut.E posibil sa ii fi trecut.
Andreea tot cremele de la Mustela de poti folosi cum i-am spus s lui Nico.
Meli eu ii dau babana de pe la 6 sau 7 luni si nu are nimik.
Geany
[b]Anca eu ii dau para de ceva timp.de pe la 5 luni daca nu ma insel,chiar ii regleaza scaunul.plus ca para este foarte buna la anemii.
Noi am fost azi pana il Polus sa cumparam scutece.Si am stat 3 ore.
Am trecut la cate 10 ml de lapte la o masa si m=pana axum nici o reactie,plus 2 varfuri le lingurite de iaurt dimineata si nimik.Poate ne ajuta DD si scapan de problema asta.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
OanaAlina spune:
alex - ma bucur ca i-au placut cerealele! ce fel de cereale i-ai dat? chiar inainte de somn? a dormit mai mult decat de obicei?
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
mami_alexia spune:
Ioana, Alexia se tine pe picioare de pe la 9 luni, dar doar de vreo 2 saptamani a inceput sa-si dea drumul cu adevarat, merge singurica prin casa, tinandu-se de diferite lucruri.
Multumim de aprecieri, asa suntem noi, mai zambarete...
Cat despre capuse n-am stiut ca sunt atat de periculoase..stiu doar ca am avut cand eram mica, aveam vreo 10 ani si eram la bunici, la tara. Seara, dupa o zi intensa de joaca si tavalit prin iarba, ma durea foarte tare capul..Nu imi aduc aminte detaliile, dar stiu ca bunica m-a intors pe toate partile si a gasit o capusa la ureche, pe partea din spate a urechii. M-a durut dar stiu ca scos-o cu unghiile, nu era infipta prea tare.Atat imi amintesc.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
mami_alexia spune:
Lore, poate scapati de probleme, sunteti pe drumul cel bun!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
CristinaGoji spune:
Cu capusele - acuma sa nu credeti ca orice capusa e si purtatoare a vreunei infectii de cosmar, nu, nici pe departe, doar ca, din pacate, nu avem de unde sti din timp care dintre capuse este infectata sau nu, ca nu se deosebesc. Si atunci, daca descoperiti pe pielea voastra, sau la copil, sau la apropiatii vostri vreo capusa, e bine ca dupa ce o scoateti sa urmariti sa nu apara vreun simptom ingrijorator, iar in cazul aparitiei durerii de cap, ameteala, roseata in jrurl intepaturii, sa mergeti la medic si sa specificati ca ati fost muscat de o capusa.
Am fost azi in parcul mare de 2 ori!!! Atata de fain a fost! Tare bine ii cand este tati acasa si are cine sa ne duca la distractie ![]()
Mami
37+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Ioana13 spune:
Ma repet, ce bine ca a venit primavara! Azi l-am dat pe P cu hinta (leagan)si ne-am plimbat prin parc pe piciorusele lui. I-am dat gris acum, e tare fericit.
E bine sa stim cu capusele alea, eu chiar nu aveam nici o inf despre ele. Exista sprayuri, nu stiu daca si in Ro, dar e bine sa luam cind mergem mai mult intr-o padure. Eu am crescut la munte, toata ziua prin iarba si vara la fin... si nu am vazut o capusa toata viata, sper ca nici nu voi vedea.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
quote:
Originally posted by mami_alexia
Soanso, Alexia mananca si paine, si banana, i-am dat si albus de ou...si capsuni..noi n-am avut probleme de astea cu alergii..insemna ca suntem norocoase.
nu e vb ca sunteti norocoase sau nu ,e vb ca medicii periatri recomanda introducerea produselor scrise de mine abia dupa varsta de 1 an.
eu nu ias fi dat Soranei sub nici o forma un produs despre care as fi auzit ca nu e recomandat de mai multi pediatri .
de exemplu ciocolata a mea nu a vazut pana dupa 1 an si acum ii dau doar putina,pt ca o agita...
dar ma repeeet a 1000 oara face fiecare cum crede ca e mai bine!!!!!!!!!daca vrea cineva sa ia de bun ce scriu eu peaici ...bine daca nu ...mu-i nici o suparare...
daca va deranjaza mesajele mele despre diversificare ...libere sa-mi zice-ti nu ma supar.
eu sunt Stan patitul vb aia,a mea nu mai bea deloc lapte,nu mananca,fructe decat vreo doua-trei feluri,nu mananca peste(desi se stie ca e foarte indicat in alimentatia copiilor pt dezvoltarea neuronala,
nu prea ii place carnea(cand era micuta avea un stil de a o alege din mancare fiind data prin blender sau taiata marunt in tinp ce mesteca si porma evident o scotea din gurita),nu mananca ficat-care iar e important pt aportul de fier atat la copii cat si la adulti,si lista poate continua cu produse pe care le mananca dar ii dau coonstipatie sau invers diaree.

Alex,normal ca ii cunosc sunt nasii nostri...nasa e cea mai buna prietena a mea...suntem prietene din generala,am fac fac inpreuna am stat ani de zile cu ia in CJ(camine sau gazda ) ,acum ia locuieste la Zalau si tocmai si-a terminat casa ...
e buna ideea cu floarea....ev ceva in gen palmier...numai ca v-a fi greu de transportat!!!
noi suntem singurei
,Sorana e la bunici...asa ca avem liber sa ne facem de cap!!!!!!!!SOSO (20 dec 2005)
antoni spune:

fetelor,la piti tot acolo-s bubitele alea rosii.sunt pe laterale,pe ambele parti,mai spre spate decat spre burta.poate le are de mai demult,nu le-am vazut pana acum dar nici nu m-am uitat sincer.si in zona sanilor e pielea mai uscata,mai aspra.si si in jurul guritei are ubite,si pana acum nu avea.e normal?ce poate fi?acum nu as vrea sa ma duc cu ea la urgente,pot sa astept pana luni,nu?ati mai patit careva asa?nu i-am introdus nimic nou in papa.offf,ce speriata sunt.astept pareri daca mai sunteti careva.va pupic si o noapte usoara va doresc!
oare ar putea fi ca-i ies dintii?eh,aberatie.
Meli+
Timea-Larisa