Gravidutze si mamici de CLUJ-68
Raspunsuri - Pagina 17
dariandra spune:
IOANA - Si eu ii dau Dariei ulei de peste de aproape 2 luni, cate 5 picaturi in fiecare zi.Sa stii ca-i place si nu trebuie sa adaug lamaie.Este mult mai natural decat vigantolul.
mami_alexia spune:
Andreea,nu cred ca trebuie sa iti faci griji, o poti da cu crema sau cu uleiul pe care il folosesti de obicei.Daca nu e rosie nu cred ca e ceva in neregula.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
mami_alexia spune:
Soanso, Alexia mananca si paine, si banana, i-am dat si albus de ou...si capsuni..noi n-am avut probleme de astea cu alergii..insemna ca suntem norocoase.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
mami_alexia spune:
Si adaug:ciocolata, cartofi prajiti si mancare chinezeasca.Din toate gusta cate putin.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
Ioana13 spune:
Buna dimineata si de la noi
Am venit de la dr Andreica, am stat 30 de minute la consultatie, prima daca (in afara de medicul de familie, care vine acasa) de cind sta un dr atit. A zis ca P nu e grasut, ca e f bine proportionat, e sanatos, ultima raceala nu a rams cu urme. I-a ris P intruna la dr, a pus mina pe butoanele ecografului (in cab lui Muresan de la Medstar), ca de il strica vindeam apartamentu sa il platim.
Andreea sa ii dai poate cum a zis Cristina, cu creme de genul ala. si eu ii dau lui P cind apare ceva mai pe piele.
Adriana nu reusesc sa o vad pe Alexia, nu prea merge bine netu
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Adriana am resit! E dulceeee, o veselie pe 2 picioruse. De la cite luni sta in picioare singura?
Ioana mama de 
velenamaria spune:
hellooo..am terminat si eu traeba prin casa si ma pregatesc sa-l scot pe edi la o plimbarica.
DE UNDE se cumpara ULEI DE PESTE? trebuie sa-ti prescrie medicul? inlocuieste vigantolul?
va dorim o zi minunata.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
ALEX29 spune:
SALUTARE
IOANA are mare dreptate ADRIANA are o frumusete ,o dansatoare de fetitza ,e numai un zambet ,e tare tare scumpica
OANA i am dat aseara cereale si i au placut tare mult
IKO sa stii ca am luat in timpul racelii paracetamol ,sirop homeopat pt tuse si cam atata si am purtat in permanentza masca
multa multa sanatate
ANDREEA si Tiadris a avut asa si mi a recomandat doctoritza so dau cu Nidoflor pe manutza ceea ce am si facut si ia trecut
multe pupicuri pt puisoru nostru
IOANA (MAMI de Sara )zici ca papa ceapa ?cred ca i o scumpa
ADRIANA e tare tare frumoasa printesuca ta in sarafanu roz si ce sa ti povestesc se mai tzine si cu manutza de dulap :))
ANCA o floare mare ,rama pt tablou ....sunt multe lucruri ce se pot cumpara ,trebuie sa cunosti familia ca sa stii cam ce le ar placea
GEANY mersi pt cafelutza
INTALNIRE LA IULIUS MALL -JOI ORA 13
NICO
ALEX
MONICA
ANDREEA(?)
IOANA(mami de Sara)
IKO(?)
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Nu is sanatoasa, bb doarme de numa si eu pe navighez pe forum. Am gasit un subiect despre capuse de mi s-a zbirlit pielea pe mine de cit de periculoase sint. Nici nu am stiut.
E bine sa stiti si voi, dar daca nu aveti chef sa va stricati ziua... mai bine cititi alta data
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98815&whichpage=1
Ioana mama de 
CristinaGoji spune:
Da, Ioana, is tare pacatoase capusele astea! Vara trecuta fiul veterinarului la care mergem cu (,) catelul nostru s-a imbolnavit de borelioza si inca nu si-a revenit.
, acum 2 ani era sa-l pierdem si noi pe catel, tot din cauza la o capusa. Trebuie avut mare grija.
Mami
37+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza