Gravidutze si mamici de CLUJ-68
Raspunsuri - Pagina 16
CristinaGoji spune:
Nico - nu am pofta de papanasi
, dar m-as intalni cu voi, insa sper sa nasc pana atunci
, dupa 1 aprilie vreti sa va intalniti parca, nu? Daca nu nasc pana atunci si am cu cine-l lasa pe Vladut o sa vin si eu ![]()
Adriana - ce razacioasa si mandra de dintisori ei e Alexia!
Mami
37+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
fetelor, cum se manifesta dermatita atopica? piti are pe burti si spate zone uscate si niste zone cu pete rosii, nu tare dar nu le avea, si mai nou si in jurul guritei. oare e ceva nasol? ajunge daca sun medicul luni sa nu mai deranjez azi?
nu stiti daca poate manca la aproape 9 luni banana?
noi bine, vrem sa iesim afara cu tati mai tarziu. va pupic pe toate, o zi superba va doresc!
Meli+
Timea-Larisa
mami_alexia spune:
Meli, Alexia a mancat banana de la 6 luni, de ce sa nu poata manca?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
geanina-nica spune:
buenos dias-azi sunt matinala si eu(la noi e 8)si nu vezi pe nimeni pe stada mai ales sambata si dumineca la ora asta toti dorm,
Si pe nime m-a trezit ficioru sa.i dau lapticul acu doarme ca DE obicei.Si tatasu la fel.
balaceanu
-eu zic sa profiti daca tot traduci,a si multumesc ptr.traducere eu nu stiu engleza.doar asa cateva cuvinte.
adriana-printesab ta este un zimbet toata,plange vreodata?![]()
![]()
cristina-pate nasti de ziua mea!!!!!!!![]()
nicoleta-pofta la cafea.
vin si eu imediat ma duc sa mi-o fac.![]()
alex,ioana, co,gabriela,puisor,soanso,meli,loreva fac si voua?
mami_alexia spune:
Da, Geany, mai plange din cand in cand dar numai daca se loveste sau ii este foame.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
CristinaGoji spune:
Meli - eu i-am dat la Vladic la 6 luni banana si a facut alergie la ea, dar i-am dat la 9 luni si nu a mai avut alergie. Poti incerca, si, eventual, daca are ceva, incerci alta data, pe la 1 an, desi nu cred ca va fi cazul.
Mami
37+ cu
Vladic
barza
geanina-nica spune:
meli-eu i-am dat la ALVARO,banana la 6 luni,
SI cu dermatita atopica,nu cred ca e pentru ca al meu face tot timpul si ii iese pe picioruse si manute sau fata in spayele urechilor,si mai rar pe spate.si pe cococsel niciodata,se zice ca pisu e bun la dermatite pentru ca contzine uree.
Daca pana maine nu incep sa dispara eu zic sa mergi la derma.
adriana-ca asa-i de scumpa ca as strange-o tare tare in bratze ![]()
![]()
soanso spune:
salut ...reiau ..ca tocmai mi s-a voalat mesajul scris
Geany,mersi de cafeluta,pe prima am baut-o la 7 ,30 cu al meu sot care a plecat azi la servici
,asa ca mai merge una pana merg in parc.
ce mai face scumpul de Alvara...cand ziceai ca vii in tara???
BalaceaniI-mersi pt traducere si evident pt munca depusa in folosul gastii,daca iti place sa traduci si daca iti place munca de birou atunci dai bataie...
Mami_alexia,ai noroc ca Alexia mananca orice fara sa faca alergii .
am sa scriu cateva produse care dau alergii si produse care se introduc in alimentatie doar dupa 1 an.
dau alergii:banana(dupa 7 luni),capsuni,fragi,pere-diaree),zmeura,mure,gluten(paine,biscuiti),
alimente interzise sub 1 an:sare,carne de porc,albus de ou ,oaie,vanat,slanina, paine,mezeluri,condimente,cacao,sucuri acidulate.
am fost ieri in parc la Pritax,am avut impresia ca am vazut-o pe Dariandra(erai cu o geaca maro???) noi stam la topoganele colorate de care nu se dezlipeste...
mergem si azi peste vreo ora asa...mai am de intins niste haine.
as veni si eu la papanasi dar e in timpul programului ,eu lucrez pana la 15,30 si vinerea pana la 13.
dati-mi o ideee de cadou de casa noua!!!!!!habar nu am ce sa iau pt nasii mei care ev. au de toate .
mai vb merg la treaba!!!!!
SOSO (20 dec 2005)
dariandra spune:
Buna dimineata!
De noi ati uitat cu rugamintea
de la pag. 14.
Va rog sa-mi raspundeti, care v-ati confruntat cu asa ceva.
CristinaGoji spune:
Andreea - eu nu stiu sa-ti raspund. cand ii iese ceva suspect la Vladut de obicei dau cu crema de galbenele, bepanthen, crema hidratanta pentru bebelusi, dar nu stiu ce poate fi la Daria.
Mami
37+ cu
Vladic
barza