Gravidutze si mamici de CLUJ-68

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Ma bucur dragele mele ca v-am putut fi de ajutor cu traducerea,si stateam asa si ma gandeam ce ar fi sa ma fac traducatoare(vorbesc engleza de la 6 ani,tatal meu vitreg e englez si am fost "nevoita sa invat limba")Pe deasupra ca am absolvit colegiul aici si cred ca mi-ar prinde bine niste bani(castigati de mine).Am avut o prietena la stiinte sociale ce vroia sa plece in america sa lucreze ca si Au-pair si am ajutat-o sa isi dea licenta(in egleza)banuiesc ca nu o fi mai greu de atat.Voi ce ziceti?

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Printesa mea doarme de numa' azi a dormit mai putin,se acomodeaza cu casa,ca la spital era f liniste si akasika e galagie cu 2 nepoti aici.E cum era inainte sa se inbolnavesca,plina de viata si dolofana cum ne obisnuisem cu toti sa fie.

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara fetelor....e f tarziu,ca de obicei pe mine ma prind ore din astea.Iko.....Sara peste 4 zile implineste un an si inca o alaptez.alaptezi nu?cand era micuta micta ,numai stiu exact cat avea...am fost racita si cuajutorul anti corpilor din lapte nu s-a imbolnavit....eu n-am luat absolut nimica.acuma ..fiecare.dianaaa bun venit printre noimeli bine ai revenit....ma mir cum de ai atata ambitie si le poti face fata la toate.lore am citit mai inainte de ceva retete......ai tu ceva retete de bebe?am citit iniante si Sara a fost bebe cam ca si andrei alui nico.si acum adoarme inca cu titica si cu mine in pat.sotul meu este in italia,dar si daca e acasa noi dormim impreun asi el separat.....asa ne-am obisnuit.si eu nu pot fara ea.....fara el pot dar fara ea.........sa dorm zicintr-un fel nu este bine deloc pt ca te departezi ca si cuplu.deci face progresse alexia la umblat nu?asa si sara tot pregreseaza.......azi a facut vreo 2-3 pasi singurica,ca avea in picioare o pereche de papucei care ii tineau f bine glezna.e cea mai grea perioada cred,nu?ce zici mami de alexia.ca voi sunteti cred cele mai apropiate de noi.sara are 11 kg la un an aproape.voi ctae aveti?mai suge inca?am auizt bine???papanasi?venim si noi.....mai ales ca-i plac si la sara.va pupam si va uram nopate buna.

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

am uitta sa scriu ca acum aintr-o zi Sara manca ceapa verde goala,cred ca cunoaste gustul din laptele meu si de cand era in burtica.asa musa din ea parca musca dintr-un mar....m-am distrat de numa.apoi a papat supica,probabil a deranjat-o deja gustul.am fost la un alt medic pediatru ca de cel din-ainte n-am prea fost multumita si a zis sa-i dau in loc de vigantoil ulei de peste cu lamaie....mai da cineva asa ceva?cica-i mai bun,mia natural.cam ce papa alexia.la 11 luni?acum achiar ma duc sa ma culc...........ca dimineata nu ma voi putea trezi cand se v-a trezi printesa mea.si Sara danseaza.....cel mai mult ii place melodia de inceput din telenovela Inima de tiganiar la piesa de la final orice activitatea ar avea se opreste si asa se uita la tv nici nu clipeste.chiar ma zis ca as putea sa-i inregistrez melodiile si cand ii prapadita sa-i pun caseta

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata! Eu sunt tare matinala, ma deranjeaza o durere de burta fapt pt care n-am m-am mai putut dormi(vechile mele probleme cu balonarea)

De fapt Alexia ma trezit,am auzit-o ca se maraie si nu intelegeam ce are ca nu m-am dus din prima la ea.Ea era in 4 labe in pozitie de start, se plimba dormind prin patut. Si mai adormea 5 minute si iar se ridica si se plimba.

Ioana(mami de Sara), facem progrese la mers, intr-adevar.Ce e mai greu e ca acum numai in picioare vrea, iar eu trebuie sa umblu permanent dupa ea.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Alexia nu are o melodie preferata, mai nou danseaza cand aude orice gen de muzica. Iar faza cu neclintitul la noi e valabila pentru reclame.Poate sa se intample orice altceva, cand sunt reclame nu are voie sa fie deranjata.

Cu mancatul:laptic, supa, spanac, legume, iaurt,orez si in general cam tot ce fac de mancare pentru noi.

8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!
Adriana - imi pare rau ca iar te deranjeaza burta. nici eu n-am somn, desi piticul inca doarme, eu is de la 6 treaza si m-am tot chinuit sa adorm pana acum, dar degeaba...ma incurca rau de tot burta asta...

Mami 37+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Buna dimineata,Cristina! Lasa ca nu mai e mult si o sa tii minunea din burtica in brate...mie mi-e dor sa am burtica cu bebe inauntru..Dupa ce s-a nascut Alexia imi venea sa plang cand vedeam burtici pe strada, mai vroiam si eu...

8 martie 2008

Mergi la inceput

Si cum n-am avut somn, m-am ocupat de fotografii.
Acum merg si eu in pat, poate mai fur putin somn.

8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata si de la noi
Multumim de recomandari pt creme.
Cristina, tu nu ai pofta de papanasi?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput