Gravidutze si mamici de CLUJ-68

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bianca - multumim de traducere! ai facut o treaba buna pentru mamicile care nu stiu engleza.

Nico - eu la Vladut folosesc cu succes produsele Klorane, el are tendinte alergice, iar Klorane i-a facut numai bine la piele pana acum. Insa de cand cu scandalul asta al parabenilor, m-am uitat si am vazut ca si in compozitia produselor Klorane se gasesc, asa ca vreau si eu sa inspectez piata produselor cosmetice pentru bebelusi sa vad spre ce ma orientez.

Meli - burta e tot mai mare, abia astept sa ma vad fara ea
Ce vreme faina am avut azi!!!

Cu respectarea programului - sunt de acord si eu 100%.

Mami 37+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Nico produsele de la Mustela sunt printre cele mai bune.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nico eu mustela fol..imi plac mult si au un miros asa de ...cum sa zic..nu e tare..e fain..acu cu parabenii astia de care zice Cristina, io nu stiu.

am gasit cuvantul..discret..miros discret..mama nedormita ce vrei..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

o seara super faina fetelor

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
Ce faceti? Noi azi am fost cuminti.

Ce face Alexia? Inca danseaza?

Bianca esti o draguta, mai ales ca ati fost bolnavioare. E bine printesa?

Lore poate pina la urma nu e alergic David la lapte? Poate a avut atunci o reactie mai ciudata la laptele ala.

Ce bine ca a venit primavara, simt ca mi s-au pus kg in miscare, sper ca spre minus

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! M-am intors si eu de la facultate, m-am obosit tare azi, de la 13 sunt plecata de acasa.

Ioana, Alexia danseaza, iti pot confirma Alex si Andreea, ne-am intalnit in parc si le-a dansat!

Raportam ca am vazut doua fetite frumoase si cuminti foc, Daria si Tiadris! Si l-am vazut si pe Andrei dar pe fuga...Alexia s-a bucurat ca de obicei, vorba Alexandrei, are nevoie de un fratior sau o surioara.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noapte buna si de la noi!

felicitari pentru copii cumintii de pe aici!

alex - o sa merg si eu la cora sa cumpar bavetici din musama... multumesc de pont! te astept cu rezultatul de la cereale... si reteta...

bianca - multimi de treducere!

gabriela - ce rasfatate sunteti... gogosi, zici? salivez pe acilea....

bex - felicitari mamico! mie nu mi-a prea iesit faza cu programul!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

fetelor care alaptati si a-ti fost racite inafara de Oschilocoscinum (sper ca am scris corect) ce ati mai luat ,asa am racit de fapt cred ca am luat de la sotu ca de duminica e bolnav ,sper sa nu se inbolnaveasca si Szende

si noi venim la papanas daca ma fac bine pina atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Dupa un program plin pe ziua de azi, am revenit si eu in cele din urma.
Ne-am intalnit cu mamici frumoase si copilasi extraordinari - mai aveam putin si dadeam party, pacat ca baietii erau in minoritate:
Co si Carina; Alex si Tiadris; Adriana si Alexia; Nico si Andrei.
Draguta de Carina nu mai este bolnavioara, este tare scumpica si cuminte foc.
Papusica Tiadris este o draguta si o bucalata - iti vine s-o mananci.
Andrei a crescut mult, un flacau adevarat, printre atatea fetite..hihi...
Si nu in cele din urma, dansatoarea Alexia, vesela si "pe faza" ca intotdeauna.Ne-a incantat cu veselia si energia debordanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

IKO - Si eu am fost foarte racita.Am mai luat algocalmin fiola (aveam si temperatura), suc de lamaie si portocale, multe ceaiuri de soc si cimbrisor.Mi-a trecut in cateva zile.Sanatate multa!

Am si eu o problema, poate ma ajutati.Dariei i-au aparut 2 zone mai aspre pe piele, ca niste eczeme (nu sunt rosii numai se simte aspru la pipait).Oare ce-o fi?Cu ce-as putea s-o dau?

Mergi la inceput