Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Mai, nene, nu prea mai pot...zici ca au intrat zilele in sac...am intins un balcon plin de hainute miiiici
, mi-a dat sor-mea o sacosa aproape noi, dar mici rau! azi le-am calcat pe cele noi, cumparate de mine, maine le calc pe astea
. Plus vreo 10 scutecele de finet si prosopel de baie.
Mi-am spalat si calcat si chilotii de baba
, acum 3 ani imi luasem marimea L, acum am trecut la XL 
Ariel, pai ce facem, scoatem agitatele?
Eu nu mai stiu, frate cum sunt durerile la ciclu
, nu prea aveam din astea!
Kya, sa te faci bine, baga si vitamina C. Eu sunt aproape vindecata cu nasul, se mai infunda el, dar e acceptabil, il tratez doar cu apa de mare, am renuntat la picaturile copilului. 
Naty, somn usor si Iuliei la fel, sa fie cumintica la noapte!
Sovi, bine ca mi-ai zis de kidex, dar nu cred ca ajung maine...sa ne zici ce e pe acolo.
Adriuta, pai nu renunt la plimbari, o sa mergem in gasca! Mai ales ca nu vreau ca Vlad sa-mi simta lipsa. Mai, dar ai scris, nu gluma! 
Ursulet, happy albastru inchis am luat si eu pt. ca sunt f. ieftine in comparatie cu Pampers, dar nu mi s-au parut extraordinare. Insa pt. ce-mi trebuie mie acum, adica sters praful de maini cand merg in parc cu Vlad sunt excelente.
Am luat, in schimb, in loc de Pampers, Happy new born, ma refer la scutece, mult mai ieftine si am vazut ca nu mai sunt asa de groase cum erau acum 3 ani. Si am luat tot Happy paturici din alea absorbante, ii pun si lui Vlad sub cearceaf, ca acum suntem in plina actiune de renuntat la pampers noaptea.
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Se risca cineva la o feliuta? (sa nu ma bateti, dar n-am putut sa ma abtin
)
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:

Am avut ceva de recuperat din urma...
Ma declar fericita posesoare a unei case bec, azi am terminat si bucataria, ufff, multe mai aduna omu' la viata lui! Iar cand e sa faci curat iti vine acru in gura pana le stergi si speli pe fiecare in parte. Dar, gata, asta se considera a fi curatenia de Paste, de-acu la toamna... Pana atunci doar aspirat si sters praful asa usurel.
Maine am sa pun si pozici cu patutul, azi n-am mai apucat.
Randunici, azi fiind 26 martie, pot spune ca de azi intr-o luna fix, ar trebui sa nasc. Ce putin mai e!
Si acum, scrisorica:
Violeta, ce haios e bebe Sean si ce serios e!Are o mutrita tare inteleapta, iar cu degetelul la obrajor parca sta la indelunga chibzuiala. Sa-ti traiasca!
Maria, ce frumos e si bebe Tudor al tau! L-ai promis vreunei puiutze de randunica? Ca as atenta si eu pentru bebelina mea la el![]()
La multe luni si ani puilor de randunica Tudor, Mihai si Rebecca!
Mihos, bine ai venit la noi pe crengutza. Scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fi moderata.
Cami, cum e mami, ai nascut?
Eve, felicitari si Doamne ajuta! Sarcina usoara!
Elara, bine ai venit acasica! Eu zic sa te bucuri din plin de gazuta ta si fii convinsa c-o meriti, de-aia o si ai! Ma bucur ca nu are nimic la inimioara si ca e sanatoasa! Spor la mamiceala!
Luny, asa e, felicitari pentru papa exclusiv la tzitzi.
Naty, felicitari pentru luarea in greutate a Iuliei!
Gecko, figura esti cu AZP-urile tale
Vreau si eu reteta de ciorba radauteana, de unde o ai? Mama, aia e pensiune, nu e spital! Felicitari!
Kya, insanatosire grabnica!
Adriutza, 
Sovi, spor la cumparaturi maine, asteptam detalii. SI eu vreau sa merg sambata.
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
mihutza11 spune:
Bubulinoo m-ai terminat efectiv! 

dar tot te pup ca esti gospodina-sefa!
Mihaela
40s+3 zile cu
Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ccris_ccris spune:
Bubu, wow
,
bucatareasa sefa
, ce misto arata! Dar n-ai obosit dupa atata treaba?
EU azi faceam ce faceam, mai stateam pe scaun, ca ma durea mijlocul! Si mare lucru n-am facut, mai mult am supravegheat-o pe mama!
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Sa stii ca nu poftesc, fiindca si eu am mancat azi tortulet ff bun cu fructe exotice, doar a fost ziua lu' tata.
Aaa, si apropo de sarbatoriti,
LA MULTI ANI, MIDASNU, SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA!
Vorba lu' Mihutza, doar e deja 27 la noi.
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
mihutza11 spune:
aaa si fiindca deja e 27 in RO:
LA MULTI ANI MIDASNU!!! Multa sanatate, bucurii si tot ce iti doresti alaturi de randunoi si bb Petru! 

p.s. Cami, mamicule sper ca deja iti tii in brate puiutzul! 
Mihaela
40s+3 zile cu
Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
in lipsa de altceva dulce prin casa si ca replica la tortul Bubulinei ce credeti ca mi-am facut?
vestitul sandvich american cu peanut butter si jelly... hai ca mers si asa! ![]()
Mihaela
40s+3 zile cu
Andra
Pozici
Bebitza
bubu05 spune:

Mai, eu mai mult obosesc daca stau in fund, pe bune! Daca stau in picioare, merg, fac treaba, n-am nimic
. Cum ma pun jos incep sa ma doara toate alea pe unde v-am zis ![]()
Dar acum ma declar invinsa si ma duc la nani!
Aaa, Gecko, ce super arata acolo, sa tot nasti! zici ca esti in concediu!
Cris, felicitari pt. curatenie, asteptam pozici cu casa sclipici!
Va pup, noapte buna!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:
Noapte buna si de la mine,ca sunt franta, maine pun pozici! Pupici.
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE