Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Luny, Bubu, Ariel .
I-am luat si eu cu aloe ca sunt mult mai ieftine decat pampers....am si pampers dar daca ii sunt bune happy raman cu ele.

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 22 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel durerile mele nu au fost in nici un caz atat de puternice!
Iar daca la controlul de acum 2 saptamani colul era putin deschis si la fel mi-a spus ca se putea declansa cam oricand, acum s-a facut baiat cuminte, s-a inchis si e lung.
Mi-a spus ca cel putin o saptamana pot sa stau linistita ca nu se intimpla nimic.
Iar dupa aia o sa stau foarte cuminte ca sa ma incadrez in deadline-ul stabilit.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 13 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Naty . Somn usor si odihneste-te ca tu chiar ai nevoie.

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 22 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

buna randunici,
ali_bia multumim pentru crenguta

ccris_ccris multumim pentru primire si imi pare bine sa vad ca sunteti bine amandoua. Las-o mai moale cu trebile mamico ca o sa iti doresti putina odihna dupa ce vine pe lume bebica. Felicitari pentru achizitii si sa le stapaniti sanatoase.

bubu05 mai poti? mai poti? :) Vad ca esti tare umblareata. Cred ca Vladut o sa simta mult lipsa plimbaricilor de acum impreuna cu mami. :)

mihutza Hoata nora-mea...se lasa asteptata.:)) Te inteleg ca iti vine sa o scoti tu afara daca ea nu vrea sa iasa... asa erasm si eu, dar lasa ca stie ea mai bine si ai sa vezi ca nu o sa fie over weight. Urmareste-i miscarile si nastere usoara si fara peripetii.

mstela nu pot Stela ca plange :(( asa cum zicea sotul am adus de la spital un inger de copil, mai nici cacacit nici pishucit nu plangea. Si acum avem un razgaiat care daca face kkiti urla de se aude de la primarie mintenash.

Violeta mie mi-a zis pediatra sa nu ii pun NIMIC uleiuri...alte chestii in primele 3 luni ca uleiul lor secretata este destul. Cica multi parinti le distrug echilibrul cu creme si uleiuri. asa mi-a zis asa iti zic. Eu nu i-am dat cu nimic. Mi-a facut si acnee de bebe si tare greu mi-a fost sa nu ii dau cu nimic dar uite ca s-a dus aproape de la sine.

cami33 nastere usoara, un bebe sanatos si papacios si SomnoroSS.

underqueen baga-le la masina linistita. Eu le spal separat cu un detergent organic... vad ca nu e alergic la nimic asa ca dupa ce se termina o sa folosesc detergent normal.Baticut si caciulita????oauu...:) Imi amintesc ca asa imi punea mama ca am poze de cand eram mica. Sa pui o poza cu bebe ca tare funny trebuie sa fie :)

numeioana m-ai dat gata cu putza...hi hi. Las-o mama cum o dat-o Dumnezeu. Lasa copilasul sa ia in greutate cum vrea el. Vezi daca ai cantar??? Mai multe batai de cap:) E bine 450g, pentru ca ei nu cresc constant. S-ar putea ca saptamana viitoare sa nu iti ia decat 300 sau 200 ... Hai lasa panicheala. Aici sunt interzise caciulile acelea. Altfel nu imi explic ca nu am vazut NICIODATA NICI UNA in magazine de cumparat. Pupici

Kya spuneau fetele ca inainte de nastere s-ar putea mama sa raceasca...putin!!! daca te doare la spate e pe vine!Dar poate dura si 2 saptamani.

Lyvy felicitari pentru gagalicea ta draga Iris Miruna. Iti doresc sa te refaci repede, sa ai laptic mult si bun bun. Pentru Miruna ii doresc in primul rand Bun venit pe lume, sa fie norocoasa si o viata frumoasa ca primavara in care s-a nascut.

Luny imi pare rau ca n-am apucat sa iti spun felicitari pentru Matty mai demult asa ca o fac acum. Vad ca te chinui cu recuperarile si imi pare rau sa aud ca nu trece broderia...Pune gheata si spreiaza cu apa calaie dupa fiecare mers la toaleta. Matty bine ai venit pe lume!! Sa o iubesti si sa o respecti pe mami si pe tati si de asemenea sa fi norocos in viata. Pupici la amandoi!! Felicitari pentru rezultate, traiasca tzitziiii!

cory3maz Imi pare nespus de rau ca te chinui cu arsurile . Si eu am avut arsuri groaznice si nu treceau cu nimic. Acum nu mai am...asta daca te ajuta sa treci mai usor peste. Cat despre febra si raceala, ai grija de tine. Iti doresc sa nu mai ai contractii si bebe Alex sa stea in casuta pana pe 30. Si pentru indarjirea cu care te incapatanezi sa ne scri in ciuda tuturor necazurilor o imbratisare calda si tot respectul de la noi.

Olgutzika v-am vazut pozicile...e suuuuperba!!! Felicitari pentru o lunisoara.

eve28 Sa iti dea DD noroc de un bebe sanatos si nororcos si bucura-te de sarcina. Iti doresc sas ai o sarcina usoara fara NICI o problema.Si...schimba mami semnatura !!

Naty se spune ca ei vorbesc cu ingerii:). Apropos de somn, uite linkul de mai jos, si daca are REM sa nu te sperii ca ii dezvolta inteigenta.
http://reclamailegalala alt site = avertizare/?aid=644&cid=645&caption=Cum_functioneaza_somnul?
Uita-te acolo jos mai e un link care este functia somnului la nou nascut.
Eu acum cateva luni am vorbit cu o fosta colega de breasla, acum pensionara care mi-a povestit ca baiatul ei cel mare nu dormea aproape niciodata cand era bebelus si nici dupa prea mult. Numai somn din acela usor cu miscari ale ochilor...etc. Si dr-ul i-a spus ca e normal si ca probabil o sa fie inteligent. Ei au crezut ca baiatul nu e ok ...si si-au mai facut un copil tocmai de teama asta. :)))
S-a dovedit ca a fost asa cum a zis dr-ul, ca desi nu isi lua aproape niciodata notite a fost copil de zece curat. Memora orice si iti putea repeta discutii cuvant cu cuvant. In fine...pacatul mare a fost ca nu a stiut ce sa faca cu inteligenta si ...n-a facut mare branza in viata.
Felicitari pentru cele 2500g. Desi e scumputza formula ce papa Iulia vad ca merita.

simo27 mama ce copil de aur!! Sa doarma pana la 10:) Moamaaaa mai vrei un bebe?? Se vede ca el barosano e un inger de copil. Eu inainte aveam fixul cu 2 iar acum de zice cineva ceva ii trag o ocheala de nu mai indrazndeste nimic. pe mine nu nasterea ma sperie...da ce vine dupa:((((( Ce mari ati crescut!

clauclau felicitari pentru Rebeccutza care este o dulcica. O pupic si eu virtual asa pe manusitza ca pe domnisoare si un pupic pe obrajor pentru Razvanel suparel si gelozel.

Rox felicitari pentru bebe Radu, iti doresc recuperare rapida si laptic mult si bun. Bine ai venit pe lume Radu, sa fi fericit si norocos si o viata frumoasa iti dorim!

Elara ma bucur mult sa aud ca fetitza ta este bine si inimuta ei e sanatoasa. Restul se datoreaza poziionarii in uter si se intalnesc f des la bebei. Tu treci acum printr-un puiut de depresie post partum dar sper sa iti treaca. Este asa frumoasa cand zambeste.... minune mica...ce mai!! Va felicit pe amandoua si pupici...

gecko ai nascut?????? no uite ca aparu si fata noastra..:) Luasi mama permisul pana la urma?? Bine ca nu te-ai dus la traseu ca cica sunt mai stricti ca se uita la burta si vad ditamai responsabilitatea:)))

nicol_conte ti-am vazut bucataria, e super faina. felicitari pentru apartament si mai stai acasuca ca de nu nasti in deplasare . Pupici.

ariel ce ma bucur ca s-a rezolvat situatia cu mami tau, acum mai ramane sa aibe grija de ea. Si ca bebe e cumintel, vezi, asteapta sa termine tati peretii. Si noi am planuit tot balonase pe pereti...da n-am avut timp sa le lipim...inca.

vera alina Ce scumpi sunt bebeii tai! Si ce mandra esti tu cu bratele pline. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei.

ramo_cata acusi iti ti bebelul in bratic. Bine ca ai scapat de consemnare.

ursuleata bravo pentru col inchis si lung. Vad ca se apropie si la tine.

ralucaspm am citit ca depinde de copil ca sa recupereze greutatea pierduta la nastere si ca sunt copii la care recuperarea dureaza 2 saptamani. Cat despre san si completare, al meu rade tot ce prinde si nu m-a refuzat niciodata. Incearca sa nu ii dai formula DECAT dupa san. Pupici.

mamicarepapatot vai mami mai sunt 3 saptamani numai... ce repede creste Honey. felicitari pentru ca ai reusit sa termini din treaba si ia si tu o pauza ca o sa tanjesti dupa un somnic bun si lung. De ce nu vrea dr-ul tau naturala??? Am pierdut eu ceva, sunt problemute pe la voi?

sovietica fain bancul. Ce faci daca te doare tare tare de tot?? ceri epidurala...totusi?

cristina_goji noapte buna si sa dormiti linistiti.

Mamica de randunel

http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor eu ma duc in patuc, ca vad ca mi-a revenit bestia de nevralgie si ma doareeeee! si ma mai doare si burta, si ma plang si ma plang si urasc sa ma plang!!!

maine sper sa ies din butoi, ca de 2 zile am o stare de .... va pup! noapte buna!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.17 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Eve felicitari si Doamne ajuta sa iti tii copilasul mult dorit in brate!
Mihos bine ai venit pe crengutza!

Cory ce frumos mai graiesti!! si poate se indura si barza la asa grai!
Naty si la mai mare!!1 ii prieste Iuliei acasa... cred si eu
Elara, bine ai venit acasa! si am vazut si eu gaza mica si frumoasa! sa iti traiasca falcoasa!
Am vazut si gemenii scumpicei foc!
Gecko bv de permis... si eu ar trebui sa fac operatiunea asta, dar de acum mai dupa ce ma viziteaza barza..
Bubu ca de obicei gospodina...
Da, Adriutza! uite si tu cum ne tine fata asta a noastra! e hoata rau!

azi am facut eco!! bebelina miscareatza ca de obicei, nu a vrut sa ne arate nici fata(statea cu manutzele pe fata), nici fofo(era cu piciorusele stranse)... cred ca biata nu mai are loc, dar daca eu o rog sa iasa si inca nu...ufff... oricum avem 3,695kg cu +-400g... dar eu cred ca 3.5kg tot are .. LF=7.64cm, CA=34.33cm si DBP=9.8cm... lichid ok, placenta ok... si bineinteles ca e in pozitie de nascare... dar numai sa vina..
Luni trebuie sa merg la monitorizare, in caz ca nu nasc mai deveme, si daca nu nasc pana luni, atunci imi vor spune cum o sa facem ca trecem la inducere... sper totusi sa se intample normal in we asta... pe bune ca nu mai avem rabdare... eu ca eu, dar randunoiul e innebunit

V-am pupat! si pana una alta daca nu am ce poze arata am mai pus cateva cu burtoiul de 40s fix!

Mihaela 40s+3 zile cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Adriuta wow, ce mult ai mai scris
2 saptamani atat mai vreau sa stea cuminte bebelina. Pana acum nu m-a durut niciodata spatele, doar in fata asa ceva trecator si slab. (Si cred ca si durerea aia radia de fapt din alta parte.)
De-aia zic ca nu-mi fac griji! Nu nasc eu maine poimaine...

Fetelor eu ma duc la nani. Somn usor si noapte buna randunicilor!

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 13 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am vazut ca ati discutat de servetele umede. Noi am patit-o urat de tot cu ele.
Am cumparat servetele de cele mai bune asa cum ne-am priceput si le-am folosit ca tot omul. Si a inceput Chris sa faca roseata in jurul funduletului. Si curatam bine si il mai si spalam si puneam cremutza si...degeaba. Am fugit repede la doctorita si ne-a spus sa nu mai folosim servetele ci sa il spalam la chiuveta. Eu am cap ca si de dus la chiuveta si potrivesc apa si il bag cu fundicul si il spal la fiecare schimbat. S-a vindecat miraculos si de cateva zile nu mai folosesc nici crema(asa a zis D-ra) si nu e mai rau, din contra e mai bine. Si dupa ce il spal il pun pe prosop si il steg , pun diaperul si ...gata. Nu mi-a racit deloc si e fericit.
Explicatia a fost ca sunt bebei sensibilosi si servetelul ii ia uleiurile naturale care protejeaza pielicica. depinde de bebe...
Fug ca s-a trezit
Pupici

Mamica de randunel

http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Adriuta, daca simt ca durerile ma depasesc rau si imi intuneca gandirea, da, voi cere! Mai ales ca am citit ca la clinica respectiva sunt f atenti cu epidurala.
Da stiu ca ai scris la mesajul asta! Presupun ca l-ai scris mai intai in word :)

Olgutz, am uitat sa iti multumesc pt specificatiile cu saitul resp.
Ce ati mai facut cu icterul?

Ariel somn usor si fara dureri!

Bubu, multumesc pt link. Da stiu ca bucatareste fata aia!!!

Kya, Mihuta, Ariel, Gecko,
nu uitati sa ne dati startul la agitate!!

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sovi dragutza, ma gandesc totusi ca nu ratez startul la agitate, dar mai stii cu asa bebe hotoman?

Mihaela 40s+3 zile cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput