Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)
Raspunsuri - Pagina 15
diana_g spune:
buna,dragi randunici!
va multumesc pentru rugaciunea pt Bogdanel si ca ati fost alaturi de noi.
eu va citesc dar mi-e cam greu sa scriu doua cuvinte.adevarul e ca nici nu prea stiu ce sa scriu.
imi este foarte greu si inca nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat.ma intareste insa gandul ca am un ingeras acolo sus in cer care ma vegheaza.
va pup pe toate si va doresc numai bine.
claudia99 spune:
Sa ne traiasca bebelusii si nasteri usoare celor care ii mai asteapta
mamica de Bogdan Alexandru
1 luna
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/archives/date-posted/2008/03/27/
Simo27 spune:
Diana

GATA,s-a sculat Odorul,a papat ,a facut kk si acum plecam la plimbarica
....
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
delphin spune:
Hop si eu!
V-am citit in viteza...vazut poze cu bb-lusi frumosi foc...+ Rebecutza bucalata...Clau super pozitia de alaptat, mie nu-mi reuseste nicicum aceasta pozitie.
Vad ca si voi va plangeti de bb-luci agitati, vin si eu in club. Azi sarbatorim 4,400kg. 400g in medie pe saptamana...ma declar multzumita.
Geko
pt. stilul tau...super sympa mesajele tale...ma duc cu gandul la Butucica si la Andreiutzul ei. Mai stie cineva ceva de ea?
Cory si toate celelalte bolnavioare...sanatate maxima!
Sovi, sper ca ai avut spor la cumparaturi..sa ne arati si noua
Cris, faina casutza! V-a luat ceva timp...noi am construit anul trecut si am vrea sa terminam toate pana in vara cand plecam...
. trage tare randunoiul!
Elera...fix asa friguri am avut si eu in prima seara cand am ajuns acasa...eu zic ca e din cauza oboselii...inchidere de col prea devreme...cam bizar...eu lohii am avut doar o saptamana si nu am avut nimic!
Fug, s-a trezit David...
pozici
bb2
burticutza
gecko spune:
hei!

La Multi Ani bebe Clara! de Mary_lou.

La Multi Ani bebe Bogdan! de Claudia99.

sa fiti sanatosi, frumosi si papaciosi.

Felicitari Gecko pentru steluta!...

la cat mai multe si daca se poate nu negre....oare de ce e neagra?
ccris frumoasa casuta ai acolo. sa o stapaniti sanatosi.
delphin felicitari pentru bebe grasos. si te asteptam la povesti cat mai multe. sunt convinsa ca dupa ce trece perioada asta de adaptare cu somnul, si perioada de colici, si de diversificare, aparitie a dintilor, umblat in picioare, scapat de pampers, mers la gradi, scoala, liceu si plecat la facultate...vom putea reveni la rutina noastra...la dimineti linistite de puturosit in pat pana la 12...la escapade cu sotul la brat...si chefuit pana tarziu in noapte...ufffff ce imi va fi dor de toate astea.

diana suntem alaturi de tine
...si oricand vrei hai la noi si spuneti durerea. sunt convinsa ca ingerasul vostru va veghea asupra voastra si va va ajuta sa treceti peste perioada asta.
lyvy spune:

In sfarsit v-am ajuns din urma , sunt pusa la curent cu toate alea , foarte informata si pe faza.
MARE REALIZARE!!!
Eu sunt muci de obosita, dar macar am terminat de recuperat, bebe inca doarme, asa ca incerc o scrisorica!!
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele
clauclau spune:
Hei , Lyvy, felicitari pentru ambitia pe care ai avut-o de a citi din urma destule capitole. Bravo! Acum hai la povesti...
Delphin, de cele mai multe ori alaptez asa, pe-o parte si e tare bine si comod! M-am obisnuit de la Razvanel, tot asa alaptam si atunci...
Ce mai fac puii tai? 

Kya, 
, multumesc tare mult!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Diana, 

!
Gecko, si mie imi place tare mult stilul tau de a scrie! 

Chiar azi , cand eram afara cu Rebe, ma gandeam si eu la Giani ca nu a mai dat nici-un semn. Ce-o fi cu ea?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
gecko spune:
lyvy lasa recuperatul...aia o faci cand pleaca fata la facultate...acum spune cum esti tu, cum te descurci si ce parere are printesa despre cum te descurci.
cory unde umbli? sper ca doar faci praji pentru petrecere si nu momesti barza cu bunatati.
mstela esti pe ultima suta de metri???????? nerabdatoare rau? pupam sa treaca usor timpul.
simonette, zoze, butucica..treceti pe la noi...doar asa sa dati cate un buzz scurt sa stim ca sunteti bine (pe cat se poate) si nu inecate pe sub munte de scutece, alaptari, nopti nedormite.
lyvy spune:
Pentru inceput mii de felicitari proaspetelor mamici si bebici :
LUNY,ELENA, VERA, MUSSARA, RALUCA, ROX, LALY, ANA, ELARA, BLANKAR, sper ca nu am omis pe nimeni!!!
Naty, felicitari aparte pentru Iulia, pentru ca e acasa, pentru pufoseala, pentru toate realizarile voastre zilnice, pentru 2500 g.
In legatura cu cantarele, eu am luat cantar digital cu 280 ron, Terralion, foarte laudat si bla, bla, si dupa cateva enervaturi repetate, am ajuns sa folosesc tot un cantar Sibiu, de care sunt foarte multumita, si care chiar cantareste real, cu cel digital numai banuiam cand e bine.Ma rog, la mine asa e!
Sovi, sa-ti fie cu noroc alegerea cu clinica Eva!!!
Mami, in legatura cu temerile tale de caca si partz, care oricum cand esti pe masa nu mai conteaza, le poti inlatura usor cu clisma, mie care mi-a placut, dupa ce mi-au facut-o, m-am simtit ffff bine, usoara, si parca si durerile erau altfel.
Ioana, eu am facut dus la cateva ore dupa ce am nascut, si a fost super, de ce nu ai voie, ca nu inteleg???Firele mele de la epiziotomie si rupturi mi-au iesit cat inca eram in spital, adica la 4 zile.
Nu stiu daca tu ziceai de scos bebe la 3 sapt, eu am scos-o prima data la 10 zile, tare i-a placut!!
Trimit si revin, sa nu pierd.
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele