Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)
Raspunsuri - Pagina 14
clauclau spune:
Elara, ce bine ca ai fost repede la doctor, felicitari pentru asta. Asa nu s-a complicat treaba si scapi doar cu tratament. Acum stiu de ce ma apasau intr-una pe burta la terapie intensiva si nu numai. Si o gramada de injectii pentru contractarea uterului , pentru ca li se parea ca nu am lohii indeajuns. Ca atare, acum dupa o luna de la nastere, inca am lohii, putine ce-i drept, dar ma patez zilnic.
Cris, foarte frumoasa casa, sa o stapaniti sanatosi. Are pe unde alerga bebe cand o sa creasca putinel!
Naty, super ca ati iesit afara. Si mie mi-a placut tare mult plimbarea de azi, am stat pe la soare si a fost fain.
Luny, Simo, Stela 
, stiu ca o sa treaca repede, dar a plans saracuta dupa ce s-a zgariat asa, a durut-o... Acum doarme in leganut.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ccris_ccris spune:
Saru-mana pentru aprecieri, din 2004 tot buchisim la ea. V-am aratat poze ca sa vedeti de ce ma tot vaitam de smotru. Deh, casa mare, munca multa!
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
numeioana spune:
Cris, frumoasa casuta!!
Elara, imi pare rau ca nu te simti bine. Noua ne-a dat inca de dupa nastere sa luat 5 zile la rand Ergomet, Zinnat si Indometacin supozitoare... Sper sa-ti revii repede. Si eu inca mai am lohii...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Am fost in parc, superb! Mi-a placut mult la soare, n-a mai fost vant! M-am intalnit si cu 2 prietene cu copii de seama lui Vlad si s-au jucat f. frumos, apoi am trecut prin piata putin, am ajuns acasa, am papat...Vladutu doarme deja, mie nu-mi vine sa stau degeaba...cred ca intind iar masa de calcat(sa am de ce ma vaita mai incolo
, dar parca nu am stare in pat degeaba...)
Va multumesc pt. urarile la adresa lui Vladutu, dau baieram daca nu mai face pipi in somn
, cu pampersul de peste zi am scapat usor, la 1,11 ani si n-am avut probleme. Beleaua era la nani...acum am pus piciorul in prag, vad ca intelege ce si cum si sper sa avem cat mai putine accidente, ca nu-i mai pun de-acum in colo.
Aseara mi-a zis sa-i pun, dar i-am explicat ca e baiat mare si toti prietenii lui nu mai au pampers demult.
Mamicile cu inca un copil stiu cat e de importanta faza cu pampersul si o sa fie pt. toate de-acum. De fapt orice realizare a copiilor va fi ceva emotionant pt. fiecare mamica!
Clau, imi pare rau ca s-a zgariat micuta...da-i cu crema de galbenele, se cicatrizeaza repede.
Cris, ti-am trimis PM, sa faci papica buna! Ti-am admirat casuta, e superba si mare, foarte frumoasa! Ai si curte? ia sa faci si niste pozici la curte, ca tanjim si noi dupa o casuta pe pamant...
Naty, felicitari pt. plimbarica si pt. greutatea Iuliei!
Midasnu, La multi ani!
Elara, e o scupa micuta, am vazut si eu pozicile voastre!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Hi, hi, inca nu mi s-au uscat rufele spalate ieri, asa ca n-am ce sa calc ![]()
Ma duc sa stau la teveu!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:
Mersic, Bubu pt. PM. Bine, pun pozici si cu curtea, sa v-ajute D-zeu s-aveti si voi o casuta, iti trebuie mult curaj si rabdare.
Clau
, asta-i un alt motiv pentru care-mi doresc copii, sa-mi umple casa!
Ma duc sa pap ceva si sa m-apuc de bucatareala.
Azi fac doar papricas, Bubu, ca mai am ciorbita de loboda. Cred ca sambata sau duminica fac ciorba radauteana, ca am gasit reteta.
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ursuleata spune:
Elena, la multi ani!!! Sa fii fericita si sanatoasa.
Alina
35+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 21 zile!!!
Kya spune:
Cris ce frumoasa e casuta voastra! S-o stapaniti sanatosi!
Elara imi pare rau ca nu te-ai simtit bine.
sa-ti treaca repede. Bine ca ne-ai avertizat si pe noi si stim ce se poate intampla.
Kya
37+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 12 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Poze noi cu Rebecutza aici:
http://community.webshots.com/album/562914068bXCYnd
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Kya spune:
Clau sa-ti traiasca comoara. Superba! Pe cuvant, este un bebelus cu trasaturi foarte frumoase si armonioase.
Razvanel o sa aiba o slujba grea sa o pazeasca de baieti 
Kya
37+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 12 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!