Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mimomix...zici ca si la 15 ani fara sarcini suplimentare ii apuca gelozia? cred ca daca ma tin praselele ma pun pe facut fata (sau al doilea baiat) pe cand primul implineste un an. acum stau si ma gandesc la fratele meu mare...cred ca l-a luat cu durere de cap cu inca doi pe langa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Diana, , cuvintele nu isi au rostul, iti doresc multa putere sa poti trece peste acest moment nefericit!!

Hagiyannis, eu am nascut natural 100 % si am supravietuit, nu mai stiu de ce intrebai asta????

Eve28, felicitari mamico

Simo27, deci nu-mi vine sa cred, m-am socat si eu si randunoiul, ce bine seamana bebe Samuel cu IRIS, mai incolo pun si eu poze sa vezi in unele ce tare seamana!!Mai ales in cea care bebele tau e in body galben.

Gecko, esti cea mai tare, tare m-am amuzat la postarile tale, esti tare mama In legatura cu dormitul, si eu am dormit toata sarcina pe spate, si iacata suntem bine, asa m-am simtit io bine.

Cris, super faina casuta ta!!!

Clau, merci de primire, am vazut pozici cu Rebeca, ce frumusica si finuta e, seamana cu tine f bine.

Si acum trimit cate un mare de tot la fete Delphin, Stela, Ali, Irina, Nicol,Maria, Raluca, Olgutza, Roxana, Cory, Mimonix, Maia, Alina, Pucca, Cami,Giani, Zoze, Adriutza, Mihutza, Violeta, Varuna, Ariel, Kya, Cristina, Dana, Oana,

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am venit de la plimbare,SUPER!!!ce sa zic:avea barosanelul o fatade bebe fericit!
Lyvy,pune draga poze ca...i-am facut la indigo?!?!tare vreau sa vad...ca eu nu am umblat prin Bucuresti,stiu ca tu ai fost in bv,la Poiana,dar...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Scriu repede ca vad o trezire la orizont!!

Eu sunt in viteza de a 2 zi de dupa nastere, nimeni si nimic nu ma poate opri, faptul ca am adus-o pe lume in sfarsit pe Iris, imi da aripi.Chiar daca dupa 3 zile am avut acel chiuretaj de care voi povesti mai detailat alta data, tot nu-mi taie din aripi.
Pot spune acum ca am avut O NASTERE DE VIS, tinand cont ca nu am avut epidurala, si ascultand alte povestiri, mai ales ca travaliul a fost asa de scurt 2.30-3 ore.Bine, acuma sa nu discut despre rupturi si alte alea ca stric farmecul propozitiei, si astea alta data.
Traiasca inventatorul colacului de stat in c*r, si inainte cu avant!!

La capitolul somn, stau fffffffffffff rau, pentru ca eu nu pot dormi ziua, si acu noaptea nu mai e doar a mea.Am nopti bune si nopti rele, bebelina m-i le ordoneaza in asa fel incat sa nu inebunesc, una alba , alta neagra.

Iris e o frumoasa, lungana si usor plangacioasa.Ma stresez rau la capitolul alaptat, pentru ca nu stiu daca o satur, cantarul nu-mi arata foarte mult in plus, si nici nu ma astept la maretii, ca doar lapte adevarat am de putin timp.Deh, mi-am zis ca astept sa implinim o luna, si-apoi luam decizii, pana atunci ne mai chinuim cu titile, ca mare-i chinuiala eu avand sfarcuri ombilicate.

Pozele mele

Mergi la inceput

Pana aici mi-a fost , incepem programul de plangaceala, titileala si alte alea.

Va pup si de-acu ne vedem zilnic.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

clau,am vazut pozici proaspete cu Rebecuta..Ce cuminte papa ea laptic in canapea,draga de ea!
diana si mult curaj!
Claudia.Este o minunatie Bogdan.
gecko.
Lyvy,mamica activa si bine ai revenit.Baga pozici cu frumoasa.
cuscra si bine ati revenit de la aer..
restul.

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by luny
elara, hai ca nu ai fost cuminte!!..offf..ai grija de acum de tine, sa te pui repede pe picioare, multa sanatate iti doresc, o sa fie bine!

Luny, pai de fapt chiar e contraindicat sa fi stat la pat. Eu am facut foarte bine ca nu am stat, fiindca statul la pat determina retentia de lohii chiar daca ai colul deschis...dar mai ales in cazul meu. De asta m-a intrebat dr. daca am stat la pat. Numai ca eu nu m-am facut vinovata de asa ceva, am fost asa cum trebuie, adica activa.
Doar ca, inexplicabil, asa a reactionat corpul meu...si colul s-a inchis prea repede. Am dormit si in somn am mai avut un frison, ca si azi noapte. Nu f puternic dar a fost. Ma ingrijoreaza inca, dat fiind ca am inceput tratamentul de aseara. Oare nu ar fi trebuit sa inceteze deja? Ma gandesc sa vad cum mai decurge ziua de azi si noaptea ce vine si poate ma mai duc maine dimineatza la spital la un control desi urasca ca nu pot pleca fara gaza mea si voi fi nevoita sa o duc iar in spital, fiindca pana luni dr. mea nu se mai duce la cabinet.

Fetele cu cezariana: la voi, in ziua 8 de la nastere cam cum mai erau lohiile?
Ca la mine azi nu prea au curs cum sper eu. De azi dimineatza mai nimic....Nici macar in timpul sau dupa alaptare cum era pana acum. Habar nu am cum e normal dar avand in vedre diagnosticul ce mi-a fost pus ieri, imi tot fac griji...Daca tratamentul nu functioneaza? Ma tem sa nu ajung la chiuretaj sau doamne fereste in vreo stare grava sa ma interneze si sa-mi las puiutza fara laptic.
Teoretic, cu asa o doza mare de antibiotic, (fiindca medicul meu de familie, care imi e si ruda, e de parere ca era suficient sa iau si 500mlg la 12h, nu 1 g cum mi s-a dat)si inca unul tare nu ar trebui sa fiu in pericol...si totusi eu inca nu-s linistita...inca ma tem..

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela tu ai deja vreo programare, ceva? Cand se termina ultima suta de metri?

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 12 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Sara buna!

Gecko, sunt prezenta la apel...da' ma infiintez pi craca oleaca mai tarziu...tocmai tre' sa pice husbandu' flamand ca un balaure di la scarbiciu...sa-l adap, sa-l hranesc si sa schimb niste vorbulitze cu 'mnealui. Si dupa asta am liber la cioace cu voi.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Elara mi se pare normal sa-ti faci griji. Doar e vorba de tine si de puiuta ta. Mergi cu incredere la spital si o sa vezi ca se rezolva.

Oooo, lume noua di la Ieshi! Cory bine ai revenit la vorba.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 12 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput