Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo27 spune:
a,si se scad din cate stiu
5 grade,ptr ca temperatura de acolo e mai mare...asa o fi?!doctoritelor,asa e?!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Cuscra,uite asa se face din ce in ce mai mare Barosanelul...papa,doarme...ce mai viata!!!
ai dreptate cu burtica,la cat ai fost chinuita
...lasa ca vine Teodora si te pune ea la treaba
,ca o sa duci dorul timpului in care erai consemnata la pat(stiu eu ce spun!
)
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Ramo, in fundulet se masoara temperatura CENTRALA, aia te orienteaza cum trebuie cand copilul e bolnav, restul (pe tampla, ureche, in suzeta etc) sunt prostii.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by luny
ali, si eu la 38 sapt aveam colul sters, apropape zero, iar la 39 era luuuuung si bine inchis, si la 40 si cateva zile am nascut!
si eu spal tot la masina hainutele de beb, si mai dau o clatire suplimentara!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
![]()
Life is to precious to worry about stupid Shit!

asa a fost si la mine, la 36 sters si acum la 37 lung si inseamna ca pe la 38 si ceva pot sa ma astept
bine ca m-ai luminataaa...si apropo cine o trece si pe blankar in lista???parca si ea a nascut nu ? sau imi joaca feste si neuronul asta care mi-a mai ramas

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2Alina
37+
Alexandra-IoanaPozele mele
AMR-max.17 zile pana la
ramo_cata spune:
multumesc mamici pt raspunsurile date...
rami26
+
37 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
stefaniya spune:
Buna,mamici
Pe 5 aprilie anul trecut am nascut si eu un baietel.Anul trecut pe timpul asta avem aceleasi sentimente,emotii ca si voi.Se apropie ziua cand puiul meu face un anisor si am devenit mai melancolica.Imi place sa retraiesc momentele de dinainte.V-am citit putin si parca eram noi,eu si gasca noastra de burtici.
Ma scuzati ca mi-am bagat si eu nasul
dar mi-am dorit sa mai scriu un mesaj la odisee!
impreuna cu puiul meu va dorim nastere usoara,bebei papciosi si cumintei,si cu restul va descurcati voi! 
si pt cele ce urmeaza sa nasca 

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
ursuleata spune:
http://www.trilulilu.ro/doridor/e058326699da64
Alina
35+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 21 zile!!!
mimonix spune:
SIMO27
cam asa ceva,dar in camere diferite
Gecko,glumesti?Vase,treburi?
Ai fost draguta,zau...
toate fetele, fug afara la plimbare
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
ursuleata spune:
Multumim 

quote:
Originally posted by stefaniya
Buna,mamici
Pe 5 aprilie anul trecut am nascut si eu un baietel.Anul trecut pe timpul asta avem aceleasi sentimente,emotii ca si voi.Se apropie ziua cand puiul meu face un anisor si am devenit mai melancolica.Imi place sa retraiesc momentele de dinainte.V-am citit putin si parca eram noi,eu si gasca noastra de burtici.
Ma scuzati ca mi-am bagat si eu nasuldar mi-am dorit sa mai scriu un mesaj la odisee!
impreuna cu puiul meu va dorim nastere usoara,bebei papciosi si cumintei,si cu restul va descurcati voi!
si pt cele ce urmeaza sa nasca
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Alina
35+
Vlad Alexandruhttp://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 21 zile!!!
elara spune:
Buna, fetelor. 
Multumesc de complimente. Ma bucur ca v-a placut fetita mea. Nu am putut citit tot dar am rasfoit capitolul trecut. Pupici dulci pentru Olgutza, Bubu, Ursuleata, Naty, Clau, Ioana, Sovi, Stela, Luny si mai erau cateva fete dar am uitat...
Va rog sa ma iertati.
Ioana, cum sa ma supar? chiar imi doream sa ii semne lui doar ca eu nu sesisez asemanarea, dar fiindca mi-au spus-o multi, va cred
eu cand mi-o imaginam semanand cu ta-su ma asteptam sa gasesc niste sprancene mai "serioase" nu pufusorul ala ![]()
Am vazut pozici cu bebelusul Matei Cristian. Frumos foc!
La fel si gemanutzii Verei. 

Naty si Clau, imi pare rau sa aud ca si voi aveti probleme cu somnicul. Si imi pare tare rau de biata Rebeca fiindca s-a zgariat. Din fericire gaza mea nu s-a zgariat deloc desi nu i-am pus deloc manusi si de taiat i-am taiat unghiutele dar numai la o manuta.
Si mai am o veste buna: azi noapte si-a revenit la normal. A dormit bine cam cate 2-3 ore cu pauze de schimbat scutecel si papat. Acum iar doarme deja de 3 ore. Ptiu! Sa nu o deochi! ![]()
Eu insa nu sunt chiar bine. Ieri am facut niste frisoane urate, tremuram incontrolabil, si imi era un friiiig de imi clantaneau dintii in gura rau de tot, cu zgomot, desi luasem un pluover in plus pe mine si ma bagasem sub plapuma. Imi era asa rau ca m-a apucat plansul. Temperatura nu am facut dar m-am speriat rau ca ma facusem alba ca varul si la fatza si la maini. Mama s-a nimerit sa sune chiar atunci si cand i-a zis sotul ca mi-e rau a venit la mine (ca sta aproape) si ea m-a convins sa merg la dr. mea de urgentza. Noroc ca avea zi de consultatii, am sunat-o si m-am dus. Eu credeam ca fost vreo cadere de calciu dar mama mi-a zis ca se manifesta altfel si s-a temut de vreo infectie la operatie fiindca frisoanele cica asta indica.
Pana la urma nu a fost asta dar sunt pe aproape, din nefericire. Colul meu s-a inchis prea devreme si am facut retentie de lohii asa ca, pentru 5 zile, m-a pus pe antibiotic (zinat, 1g la 12h), algocalmin o fiola la 12h, un supozitor cu diclofenac tot la 12h si ergomet o fiola la 24h. Peste o saptamana m-a chemat iar la control.
M-a intrebat daca stau la pat. Da de unde? Eu si in maternitate am urcat nush cate etaje, ba la eco cu fata, ba m-am dus la patiserie cu sotul si gresisem scarile si erau usile inchise la toate etajele pana ne-am intors de uned plecasem, dupa care iar coborat si urcat scari ep drumul cel corect...Eu stiam ca e bien sa ma mobilizez devreme si asta am si facut. Inca din prima noapte la reanimare m-am chinuit sa ma pun pe o parte (nu am reusit decat sa ma inclin f putin pt vreo 5 secunde ca simteam ca ma rup, dar eram mandra de mine ca alte lauze nici atat nu reuseau).
Nici acasa nu am stat: ingrijesc fata, o schimb si o spal doar eu fiindca desi sotul ma ajuta (imi da ce-mi trebuie si duce si aduce cadita pt baie) inca nu are curaj sa o schimbe el. Iri am facut si o fripturica la cuptor...Deci nu stau...dar asa e corpul meu...Banuiesc ca asta e pericol la orice cezariana..sa se inchida colul prea repede, ca doar nu s-a dilatat destul, ca la o nastere normala, nu?
Acum sper sa-mi revin cat mai repede si sa nu o afecteze pe fata, desi mi s-a spus si de catre obstetrician si de catre neonatolog ca acest tratament nu-mi contraindica alptarea. Dupa ce am plecat ed la dr. mi-am amintit ca si noaptea de dinainte avusesem frisoane dar nu mi-am dat seama. Eu ii tot spuneam sotului ca mi-e frig si ii ceream sa ma ia in bratze si sa ma inveleasca bine.
Noaptea asta la fel am avut dar nu asa violente ca ieri si macar acum stiu despre ce e vorba. Am inceput tratamentul chiar de aseara si vad ca de azi dimineatza pana cum nu mi-a mai fost rau. Doamne Ajuta sa scap mai repede si sa fie totul bine. 
Va pup
si aveti mare grija de voi, nu lasati neverificat nici un simptom mai ciudat, asa cum era sa fac eu.
Acum ma duc in pat sa mai dorm putin ca mi-e cam somn.
Poate mai intru diseara.
Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)