Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sunt suparata tare, micuta mea s-a zgariat asa tare pe fata de si-a dat sangele, chiar sub ochisor. Abia venisem de afara si o alaptam ( deci era chiar la mine in brate )...Eu unghiutele i le tai mereu, dar acum nu erau taiate, adevarul ca-i cresc foarte repede. Si manuselele tocmai i le dadusem jos... Offfff!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna si de la noi!!!!

Luny de und eai luat detergent Teobebe, c aeu am cautat de mi s-a facut rau.am luat pana la urma de la persil sensitiv.
nu stiu da a ti-am zis ca am vazut pozele si le-a vazut si bitu' a zis ca ce bine seamana Maty cu tine!!!!
sunteit frumosi toti trei...pupici multi

IRINA
+36
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI MIDASNU
Simo27-f misto postarile tale...mai ales cea cu catelul...
mamicile de bebei am si eu o intrebare voi ce termometre aveti pt bebici?eu am gasit unul universal pt bebe se ia temperatura prin atingerea urechii,pt camera si pt baita si nu stiu daca e tocmai indicat...stiu ca cel mai bine temp la bebei se ia daca ii bagi termometrul in fundulet...voi ce ziceti?
va pupacesc pe toate...

rami26 + 37 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,ce am mai ras cand am vazut you-tube-urile!
off,Clauimi pare rau de Rebecuta..saracuta de ea.

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"

Mergi la inceput

aaa am uitat sa o felicit pe bucatareasa sefa bubu....
arata f misto tortul sa aveti pofta...

rami26 + 37 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Bitza:Noi,tot Persil senzitiv am gasit si silan senzitiv balsam..Mirosul e discret,cred ca si bb va fi multumit.

ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,stai linstita,mamico...pana se marita,trece!si io sa treaca! si al meu s-a zgaraiat pe obrajorul drept ieri...chiar mai,ce repede le cresc unghiutele si ce ascutite sunt
Cuscra,...mai ai putin...profita din plin de burticuta,sa vezi ca o sa-i duci dorul!
eu tot am sperat ca se scoala Odorul sa-l duc la plimbare dar...s-a trezit,a supt bine,da bine...si nani la loc!si e soare,e cald...off,nu vrea sa se trezeasca!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ramo,mersi...eu am termometru de la Chicco...si,da se "introduce"in poponeata!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

eu am luat baby dermalin....nu face spuma f rau,nu este parfumat,este testat dermatologic...eu am spalat hainutele lui bebe si nu miros deloc a parfum...sunt multumita ...am zis ca o sa le spal cu dermalin pana pe la vreo 3-4 luni apoi o sa bagam si cateva mirosuri sensitive,,,

rami26 + 37 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Nu,cuscra,nu o sa-i duc dorul,ca mi s-a acrit pana peste cap in casa...vreau sa revin la viata mea,dar bineinteles,cu o minune in plus:Teodora.puturosul meu ginere.

ULTIMA SUTA DE METRI!!

Mergi la inceput