Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)
Raspunsuri - Pagina 10
clauclau spune:
Sunt suparata tare, micuta mea s-a zgariat asa tare pe fata de si-a dat sangele, chiar sub ochisor. Abia venisem de afara si o alaptam ( deci era chiar la mine in brate )...Eu unghiutele i le tai mereu, dar acum nu erau taiate, adevarul ca-i cresc foarte repede. Si manuselele tocmai i le dadusem jos... Offfff! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
bitza037 spune:
buna si de la noi!!!!
Luny de und eai luat detergent Teobebe, c aeu am cautat de mi s-a facut rau.am luat pana la urma de la persil sensitiv.
nu stiu da a ti-am zis ca am vazut pozele si le-a vazut si bitu' a zis ca ce bine seamana Maty cu tine!!!!
sunteit frumosi toti trei...pupici multi
IRINA 
+36

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI MIDASNU 

Simo27-f misto postarile tale...mai ales cea cu catelul...
mamicile de bebei am si eu o intrebare voi ce termometre aveti pt bebici?eu am gasit unul universal pt bebe se ia temperatura prin atingerea urechii,pt camera si pt baita si nu stiu daca e tocmai indicat...stiu ca cel mai bine temp la bebei se ia daca ii bagi termometrul in fundulet...voi ce ziceti?
va pupacesc pe toate...
rami26
+
37 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
mstela spune:
Cuscra,ce am mai ras cand am vazut you-tube-urile!
off,Clau
imi pare rau de Rebecuta..saracuta de ea.![]()
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"
ramo_cata spune:
aaa am uitat sa o felicit pe bucatareasa sefa bubu....

arata f misto tortul sa aveti pofta...
rami26
+
37 sapt
bebicul_meu
mstela spune:
Bitza:Noi,tot Persil senzitiv am gasit si silan senzitiv balsam..Mirosul e discret,cred ca si bb va fi multumit.
Stela
35+
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
Simo27 spune:
Clau,stai linstita,mamico...pana se marita,trece!
si io sa treaca! si al meu s-a zgaraiat pe obrajorul drept ieri...chiar mai,ce repede le cresc unghiutele si ce ascutite sunt
Cuscra
,...mai ai putin...profita din plin de burticuta
,sa vezi ca o sa-i duci dorul!
eu tot am sperat ca se scoala Odorul sa-l duc la plimbare dar...s-a trezit,a supt bine,da bine
...si nani la loc!si e soare,e cald...off,nu vrea sa se trezeasca!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Ramo,mersi
...eu am termometru de la Chicco...si,da se "introduce"
in poponeata!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ramo_cata spune:
eu am luat baby dermalin....nu face spuma f rau,nu este parfumat,este testat dermatologic...eu am spalat hainutele lui bebe si nu miros deloc a parfum...sunt multumita ...am zis ca o sa le spal cu dermalin pana pe la vreo 3-4 luni apoi o sa bagam si cateva mirosuri sensitive,,,![]()
rami26
+
37 sapt
bebicul_meu
mstela spune:
Nu,cuscra
,nu o sa-i duc dorul,ca mi s-a acrit pana peste cap in casa
...vreau sa revin la viata mea,dar bineinteles,cu o minune in plus:Teodora.![]()
puturosul meu ginere.
Stela
35+
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici