Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ia vedeti aici:http://www.trilulilu.ro/doridor/c574b834fe9549

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
si noi p-aici putin, apoi ne apucam de curatenie...
adriuta, multumim pt urari, la fel si voua!!..e ceva mai bine acum cu broderia, e spre bine!!
mihutza, cam gata si tu!! scoatem majoretele?!
bubu, arata super tortul!!
avem sarbatoriti!! LA MULTI ANI MIDASNU!!! tot ce iti doresti sa se indeplineasca!!
gecko, aoleu, ce ioncurcaturi si cu actele astea, hai, ma, calmeaza-te, ca nu face bine..se rezolva toate!!...iar povestea cu copilul ala saracul...no comment! ca ma enervez iar..
ali, si eu la 38 sapt aveam colul sters, apropape zero, iar la 39 era luuuuung si bine inchis, si la 40 si cateva zile am nascut!
si eu spal tot la masina hainutele de beb, si mai dau o clatire suplimentara!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny la hainutzele lui Matty le pui si balsam? Si eu tot de 2 ori le clatesc la masina, dar nu stiu daca sa pun sau nu balsam.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 12 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu nu pun balsam, deterg. Teobebe cu aloe e 2 in 1 si e superdiscret mirosul, imi place asa!..plus ca mai reduc din chimicale, macar cateva luni, cand o fi mai maricel pun si balsam..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Gemeni amuzanti:http://www.trilulilu.ro/doridor/565ba949964e41

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Kya,eu pun balsam...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna randunici!
De trei zile nu mi-a mers netu si abia ieri am reusit sa sun sa vad care-i buba. Trebuia sa pun setarile pe automat si eu am stat ca leul in cusca fara internet.
De ieri sunt cam racita cu tot oscillo cat am luat, dar nu cred ca m-a virusat sotul. Am simtit intr-o zi ca imi trece vantul prin cap, prin ochi; evident ca nu aveam caciula.
Mai am de strans pe aici sa las actele in ordine ca mai am 2 zile de munca si gata.
Va pupacesc, sper ca sunteti bine toate mamicile si bbii din dotare.

Dana 35+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Pentru Simona,mamica de Teo si Vlad,dedicatie speciala: http://www.trilulilu.ro/doridor/a18c1656bf3dcb

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI,MIDASNU!
Cuscra.Mi-am vazut Barosano ginere..
Eu sunt cam plictisita,astept sa ies odata din starea asta,sa nu intru in butoi,v-am tot citit,am vazut filmul Waterloo-super..Teodora se frichineste rau,eu ma simt ca inainte de un examen greu..
Gecko,lucruri bune zisesh bre,dar,cum zice si cuscra,mai sunt si medici exceptionali.La fel si eu,datorita Domnului si dr meu o voi naste pe Teodora,altfel nu mergea...
Adriuta
Natyimi pare rau ca tot prin garzi te invartesti,dar vei scapa tu o data si o data..asadar,tu ai fost instruita sa-i dai cu bepanthene doar in caz de iritatii,altfel nu,aa?
Alina..
Cristina,cred ca la mine va fi 1 aprilie...dar mie mi se pare .

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny, Simo merci! O sa incerc si cu balsam si fara, sa vad ce prefera bebelina.

Dana bine ai revenit! Cu raceala te inteleg, ca suntem colege de suferinta... Dar lasa ca ne facem noi bine.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 12 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput