Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

, va randunici,
Am vrut si eu astazi sa intru dimineata cu voi la cafea, ca m-am trezit pe la 9,30, dar, dupa ce mi-am facut toaleta si am papat, mi s-a luat curentul pana pe la 1 fara ceva si n-am putut face nimic. Mi-am facut manichiura si m-am pensat. Acum am rufe in masina si mai am si de calcat cateva.

Mamici, revin si eu cu o intrebare: voi le faceti baita la bebici cu apa de la robinet sau le fierbeti apa separat? Ori le puneti ceai de musetel in apa de baita?
Si inca o chestie, voua cand v-a iesit buricul sau v-a iesit buricul, ca mie nu mi-a iesit si nici n-ar da semne.

Cu raceala, ce sa zic, am ramas cu nasul infundat, mai ales noaptea in timpul somnului si e tare nasol. Ziua se desfunda si pot respira, dar noaptea, e nasol.

Gecko, super treaba cu asigurarea de malpraxis a doctorilor dea-colo. In celelalte privinte, cam ai dreptate, sunt multi doctorii care isi umplu buzunarele pe seama noastra, dr nu toti.
Mimonix, bine ai mai venit pe crengutza, asteptam pozici. Bafta la teze lui Teo!
Simo, sa-ti traiasca baietii! Mi se pare corect sa telauzi, daca ai cu ce! Super clipurile, cred ca si Picutzu alor mei o sa faca la fel cand o sa planga bebe, numai ca ea plange pe muteste, o vezi cum ii curg lacrimile doar.
Bubu, felicitari pentru prima noapte fara pampersi!
Stefania, La Multi Ani!, sa-ti traiasca bebe de un anisor!

Imediat vin si cu pozici!

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Stati un pic, ca sunt multe si dureaza pana le incarca.

Da' unde ati fugit, la plimbare, la nani, la papa?

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Asa elara, stai si odihneste-te. . Bine ca ai fost la doctor.

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 21 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Cristina, eu o sa-l spal cu apa de la robinet, normal.

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 21 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Elara,sa-ti traiasca fetita...mai,da,ce frumusica e si grasuta!
imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva,dar bine ca acum esti in tratament si o sa iti revii...nasol cu frisoanele astea!si eu la David am facut,dar era din cauza laptelui...alta problema!nu sugea si am facut furia laptelui,mi s-au infundat canalele si febra mare...acum,multumesc lui Dumnezeu totul e nesperat de bine!
Cristina,
...mai,dar bebe asta al meu nu se scoala...la noapte parca vad ca are chef de vorba

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

si ca sa raspund la intrebare:Cristina,eu il spal pe Barosano cu apa de la robinet si nu pun ceai de musetel..la David puneam,dar atunci stateam cu mama si ma batea la cap sa pun,cica face pielea frumoasa...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Clau, offf, lasa, ma, ca o sa vezi ca ii trec zgarieturile Rebeccai in 2 zile...se mai intampla, stii ca nu e vina ta, nu fi supi, se intampla...eu pana acum nu i-am taiat unghiutele, nu sunt mari, si se rupeau singure, doar le ajutam putin eu...si Mufa s-a zgariat putin si a doua zi nu se mai vedea...
bitza, e baiatul meu 100%, nu?! a, detergentul l-am luat din Cora pantelimon!
ramo, eu am termometrul de la Chicco,e si pt popou, digital, si l-am probat pe mine,la subrat, e ok!
stefaniya, sa-ti traiasca baiatul, multumim pentru urari!!!
elara, hai ca nu ai fost cuminte!!..offf..ai grija de acum de tine, sa te pui repede pe picioare, multa sanatate iti doresc, o sa fie bine!
criss, noi facem baie cu apa de la robinet, fara alte 'adaosuri' si nu avem probleme!
simo la asta ma gandeam si eu, ce o face bebe de nu se mai scoala, de la 12 doarme!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Iata si pozicile aici

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

wow... Cristina, frumoase pozele, e super "casuta" ta, ff faina e baia, bucataria.. ce mai,, toate sunt super. Sa le stapaniti sanatosi!!!!
mai sunt poze, ca eu am vazut doar 29.....

edit: acum am vazut ca ai pus linkul, eu le-am vazut la "pozele mele" pe cand scriai tu mesaj ...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.17 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Elara,este o scumpete micuta voastra.M-a topit si m-a emotionat tare...Imi pare f rau ca nu te simti bine,noroc ca ai ajuns repede la dr.Si bine ca poti alapta in continuare.Off..ce problema..tocmai imi spunea mai devreme o colega de facultate ca i s-au oprit lohiile dupa 1 sapt si e speriata,tot nastere prin cezariana..Acum chiar ma sperii si eu de ce se poate intampla.si sanatate.
Stefania,LA MULTI ANI berbecutului tau!

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"

Mergi la inceput