Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi,gata!!!S-a terminat nebunia de la serviciu si din fericire,s-a terminat cu bine.Acum imi pot vedea linistita de proiectele mele.
Ioana ,si pe mine ma impresioneaza extrem de placut ce spui.Bravo lor!
Magda,Magdita,sa nu capitulati,Ioana are dreptate...nu se stie niciodata...
Lucia,mi-e tare greu sa cred ca nu ne citesti...Si daca ne citesti,chiar nu auzi strigatele mele disperate???Imi lipsesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

Buna dimineata fete dragi
diana multumesc pentru tot
magdita,mada tinem pumnii sa fie bine
fetele care ati facut diphe avem voie sadin cand in cand la o parti??
luciaaa
va multumesc pentru ca existati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

buna fetele
la mine venit primul cm dupa laparo ( deocamdata nu fac nici un tratament) si am eliminat niste chestii .....brrrr......sa inteleg ca e de bine nu?ca sunt resturi de tesut endometriozic?da-s tare uratele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Aerlilian e bine ca ai scapat de agitatia de la munca si multa bafta la "proiectele tale"! Sa iasa cu ochisori
Ralu76 e normal sa fie urate, daca erau frumoase nu ne mai operam nu??

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Katy... pentru sustinere, fruntea sus si o sa reusim. Nu cred ca face rau un paharut mic la o petrecere, dar sa nu ai in fiecare saptamana.
Ralu76...daca e vre-o perioada buna pentru bebe sa stii ca acum este momentul oportun, cauta un doctor bun pe infertilitate (sunt destui la Bucuresti) si da-i batai, cu cat trece timpul endo se reface, si e mai grea.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foryv spune:

Buna fetelor,m-a numesc Florina si am descoperit acest sait in urma cautarii mele disperate sa aflu ceva despre endometrioza,asta se intampla acum 3 zile pt ca eu in urma cu aproape o luna am fost diagnosticata cu endomestioza,dar nu au pus verdictul pt ca trebuiesc facute mai multe investigatii decat un eco,am fost internata o saptamana si ciuruita cu piafen .augmentin,no-spa si altele pt dureri(m-am internat in prima zi de menstruatie cu dureri groaznice).Urmeaza sa iau 3 luni Jasmin iar luna aceAsta cand incep sa le iau dupa 2 saptamani merg la control sa imi i-a o proba.Problema mea cu durerile au inceput acum un an(se face in luna mai)dureri de nu puteam sta in picioare,flux abundent si multe altele eu atat vreau sa raman insarcinata nu ma mai intereseaza durerile,de un an incerc iar totii doctorii la care am fost plus un eco 3D au zis ca nu am nimic si nu inteleg ce ma doare plus ca unul dintre ei m-a certat ca de ce vin cu dureri menstruale la urgente,am tot asteptat am crezut ca ......... nu stiu ,dar durerile nu erau ceva normal.Am auzit de un dr rezident,si m-am hotarat sa merg la el singurul care si-a dar seama de ceea ce as putea sa am,v-am zis ca nu este totul clarificat,dar stiu ca nu am dreptate in ceea ce voi zice ,dar eu nu mai am rabdare nu mai pot,cand am auzit de 3 luni de pilule am inebunit,adica inca o asteptare.Poate nu am rabdare dar vreau direct laparascopia sa se vada ce am si gata.VREU UN BEBEL!NU MAI CONTEAZA DUREREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sunt bulversata!Astazi,z22 s-a transformat in z1.M-am dereglat rau de la closty.Mi-a venit intai la 35z,apoi la 18 si acum la 22.Habar nu am ce sa mai zic...N-am avut niciun simptom prevestitor,nu m-a durut burta,nu m-am balonat...Pur si simplu,dintr-o data...Sa fie oare stresul de la serviciu din perioada asta?O las asa si luna asta,plec in concediu,perioada va fi numai buna...poate da Dumnezeu!Si daca nu,luna viitoare o luam de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aerlilian poate ar fi bine sa nu mai faci stimulare cu medicamentul asta, vad ca e a doua oara cand ai dereglri din astea nasoale si mie una imi suna cam ciudat totusi...

foryv bine ai venit la noi. sper sa gasesti aici raspunsul la multe din intrebarile tale. inteleg ca deocamdata pentru tine totul e la inceput si cred ca stim toate ca e groaznic de greu sa incerci sa gasesti un fir pe care sa mergi. cel mai important este sa ai un doctor care stie cu ce se mananca boala asta pentru ca nu e de glumit cu ea. iar la noi in tara se orbecaie in intuneric mai ceva ca pe dincolo. fii tare si nu abandona !!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am uitat sa va spun ceva. Daca vreti sa faceti cunostinta cu Alexandru puteti sa il vedeti pe pag 3 la pozele mele

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Boo l-am vazut pe Booburuza Alexandru si pot sa-ti spun ca m-am topit, e dulce foc! sa-ti traiasca si sa se faca mare la mami in burtik!
Aerlilian e normal sa ai dereglari de la stimulare si cel mai bine e sa faci o mica pauza de stimulari si se va regla. Asa am patit si eu anul trecut cand faceam stimulare pentru inseminare, dar dupa vreo 4 luni mi s-a reglat. Multa bafta in concediu!!

Eu maine dimineata merg la Giulesti sa vad ce-am produs dupa 8 zile de stimulare, sa-mi tineti pumnii!! Am emotii mari!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput