Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mada23 parca o aud pe Boo cand nu i se spargea foliculul gras si acum are un buburuz in burtica. O sa reusiti pina la urma, nu fiti tristi!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Mada23 Nu vreau sa te supar si mai tare, dar daca nu se sparge, nu e logic ca se va transforma in chist? baga pregnyil, ovitrelle doza mai mare, tre sa faca poc pana la urma...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Anca, multumesc pt urari si DA, sper ca pana la sfarsitul anului sa fim toate mutate la mamici fericite... Sarcina usoara in continuare si incearca sa te bucuri de fiecare clipa de graviditate.

Mada, nu fi suparata, uite multi si multe ca sa treaca supararea. Ai sa vezi ca totul se va rezolva, cat de curand vei deveni mamica. Crede-ma ca stiu ce spun. Si daca nu ma crezi intreab-o pe Diana.

la toate fetele

Vreau o minune, vreau o minune-n viata mea!!! Criss
http://tt.lilypie.com/gZZgp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Te Andreyutzule..ma supar dar imi trece repede, DD nu ma lasa , e aici langa noi, tin pumnii si tie, stai langa noi, nu mai pleca

multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine

Anca..eu sper sa se sparga, nici nu vreau sa aud de chist, imi este frica sa mai fac un pregnyl, ma mai gandesc la asta, oricum am sa urmaresc ecografic zilele astea.

Bunul Dumnezeu sa ne ajute!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,
Din pacate vestile pe care vi le dau nu sunt cele pe care as fi vrut sa vi le dau. Asta este. Foliculii mei cresc destul de greu, nici azi nu mi-a dat valori, m-a chemat din nou sambata dimineata la monitorizare. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine pana la urma si sa va anunt fericita ca am reusit sa fac Inseminarea.
Mada, sunt alaturi de tine si iti tin pumnii in continuare sa se sparga incapatanatul
Ioana, iti tin pumnii si ma gandesc la tine.
Doamne ajuta tuturor

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Magdita, Mada23 va tin pumnii sa fie bine si mergeti la eco pina in z19, 20 pentru ca nu se stie niciodata cand va fi ovulatia. Sunt multe fete care ovuleaza mai tarziu, asa ca daca puteti mergeti la eco. Multa bafta fetelor!!!

Eu de azi adaug si menogonul, asa ca mai am putin!!! Abia astept ziua de luni cand voi merge la eco si voi sti cati foliculasi am si cand voi face punctia!! Brrrr deja ma ia cu emotii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ioana.... gata pun in functiune majoretele, Doamne ajuta!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

fetele ce cautati pe pagina a2-a?
eu nu am noutati decat framantari interioare adica:saptamana ce urmeaza fac diphe 2,sunt cu moralul la pamant.vreau sa ii fac o vizita lui Tutu ca nu mi se pare normal la op clasica sa nu fac un control la cateva saptamani dupa.in timpul cm la prima injectie am eliminat firisoare albicioase cred ca ce a mai ramas pe acolo(endo)nu?si o scurgere maronie pana acu 2 zile. e normal?
pentru toate fetele.
katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Katy

la mine, in prima luna de diphereline , cand a venit CM un pic , foarte diluat , a 3-a zi , m-am trezit cu ceva consistent negru pe vata .

Am vb cu Dr . Matei si am mai spus-o, a zis ca s-a mai eliminat ce a mai ramas din tesut endometriozic pe acolo . Era ca o mica panza de paianjen , la prima vedere deci se vedea ceva aproape negru si consistent.

in rest nu a mai venit CM , doar menopauza 3 luni tratament + 3 luni dupa diphereline si apoi gata.
e norrmal sa fii mai deprimata sau mai obosita , sau indiferent cum te simti, eu cel putin am cautat linistea , m-am rugat , am putut suporta mai usor starile prin care treceam si nu ma mai gandeam prin ce trec , asta era tratamentul si asta e.
Nu stiu la tine, dar la mine cred si acuma ca ce am facut este bine .

ti-am scris si tie ca si eu am avut intrebari, noroc ca D-na Dr. Matei a fost o minune si mi-a spus ca e ok, si m-a linistit.

numai bine, te puuup, diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Mada23 multumesc iubita!
Katymana e in regula, nu-ti face griji!

M-au sunat azi de la Giulesti sa ma intrebe cum merge tratamentul, daca ma simt bine, ca s-a interesat de mine dl. prof. Marinescu si sa nu uit sa vin luni la eco. Frumos din partea lor, eu credeam ca fiind spital nu se intereseaza de tine, ca la o clinica privata, se pare insa ca au mai capatat o bila alba de la mine.

Mergi la inceput