Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30
Raspunsuri - Pagina 6
ancaoradea spune:
gabitoni Eu am fost la Sovata, in concediu, deoarece credeam ca am probleme cu trompele ( inainte de laparoscopie). auzisem ca e buna o cura la Sovata, dar pt inflamatii, trompe infundate. La mine nu a avut nici un efect, doar ca m-am simtit bine si am avut o vacanta frumoasa.
Seprembrie Este f bine ca nu iti mai e teama de laparoscopie, ca nu e mare lucru.Eu nu am avut dureri aproape deloc, iar dupa 2 zile eram ok. Gazul e f deranjant, ca mie imi apasa pe diafragm si stomac si aveam o senzatie de greata cand ma ridicam in picioare. Dar se resoarbe inainte de a-ti scoate firele. Iti doresc multa bafta si un rezulatat cat mai bun.
Magdita Nu fi suparata, iubita, ca si mie mi-au spus ca foliculii sunt mici si endometrul nu creste cum ar trebui si pe ultima suta de metri mi-am dat drumul, asa ca in z 14 am putut face IA, stii deja si cu ce rezultat.
IoanatugsNe gandim la tine!!! Vizualizam reusita, da? Lasa foliculasii, nu-i mai stresa cu echo, ca vei afla in curand de cati dispui. Nu numarul conteaza, ci calitatea si asta o sa o aflii dupa punctie. Stiu o fata care a avut 2 foliculi, dar si 2 embrioni de calitate superioara, si alta care a avut 30 de ovocite din care a ramas un singur embrionas.Eu zic ca cartile sunt facute deja, va fi bine, nu te stresa cu amanunte.Pupici.
andreyutza Ce mai faci, pasare rara? ai vazut ca s-a deschis sezonul la gravidute? Pana la sfarsitul anului ne mutam cu toate la mamici cu endo...
Mada23doamne ajuta!
DianaMa bucur enorm pt puiutul tau, ai incredere ca totul va fi bine!
8+
magdita spune:
Fetele mele,
Multumesc fff mult pentru incurajari si pentru faptul ca sunteti alaturi de mine. E o binecuvantare ca ne imbarbatam una pe alta si ca suntem alaturi in momente dificile.
Va pup si va imbratisez cu mult drag
Doamne ajuta tuturor
Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
ira79 spune:
Astazi fac o saptamana de la primul diphereline, si am o secretie maro inchis care nu-mi da pace. E oare normal ? Fetele care ati facut diphereline, ma puteti lamuri ? De obicei secretie maronie aveam doar o zi sau doua spre sfarsitul ciclului, dar acum parca nu are de gand sa se termine. Ma gandesc sa-l sun maine pe Tutu sa-l intreb, dar mi-e cam jena.
multumesc
unducthable spune:
ma scuzi ca ma grabesc , tre sa plec ,
da am avut si eu, e foarte bine ce ti se intampla, am vb atunci cu dr matei si chiar ea mi-a spus ca se mai elimina din tesut endometriozic ramas pe acolo, ceea ce e foarte bine
deci e BINE
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Ralu_t ce mai face Tudorica taurasul??? E cuminte???
Boo ma bucur ca te-ai hotarat cu ce medic vrei sa nasti. Felicitari pentru intalnirea cu bebe de ieri si abia astept sa-mi spui ca incepi sa-l simti in burtica.
Alexia28 mi-e dor de tine! si tie si printesei tale!
Lucialu sper ca esti bine iubita!!!
Diana multumesc de urari!
Ancaoradea ai mare dreptate iubita!! Vizualizez doi! Multumesc pentru urari! Frumoasa semnatura ai!!
Magdita, Mada23 multa bafta fetelor la inseminari!
Aerlilian ce mai faci???
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
aerlilian spune:
Ioana,draga mea draga,as prefera ca zilele acestea sa ma intrebi orice altceva in afara de ce mai fac...Nu-mi vad capul...Muncesc in draci,am o perioada tare grea...Acum sunt la serviciu,intr-o scuta pauza...Dar de fapt,sunt numai la serviciu...Sunt capie!Dar ma gandesc deja la frumusetea Vienei pe care o voi vedea timp de zece zile incepand cu 14 aprilie...Si unde mai pui,ca daca nu s-a intamplat acum minunea,atunci va fi perioada optima...Te pup,frumoasa mea draga si bafta multa,sa fie doi,precum spui!
Magdita,tare rau imi pare de ce spui,dar poate cine stie,mai creste vreunul macar un pic zilele acestea,cat sa merite luat in seama,cum spui tu.Bafta multa,tin pumnii.
Malvina28 spune:
[green]DIANA[/green: Felicitari pentru sarcina, iti doresc sa ai parte de 9 luni superbe, pline de optimism, bucurie si incununate de un bebe sanatos!
Multa sanatate si sa auzim numai vesti bune!
Malvina28 spune:
Ioanatugs: Multumesc pentru spusele tale, sincera sa fiu sunt cam speriata de boala asta pentru ca nu pote fi controlata,dovada sunt doua interventii chirurgicale, ma tot gandesc ca poate s-a intamplat sa se ia tesut pentru biopsie si sa nu fi fost endometriozic dar de fapt sa mai fie focare din motiv ce medicul chirurg a zis ca e endometrioza. In cazul asta asta gandesc ca ar trebui sa fac macar 4 luni Diphereline pentru a fi sigura de efectul scontat. Sigur, eu voi face asa cum va zice ginecologul. Tu cate luni ai facut Diphereline?
Iti doresc numai bine si astept confesiunile tale.Te pup!
mada23 spune:
Buna sera dragele mele,in sfarsit am ajuns si eu acasa...
din pacate eu nu am vesti bune ...foliculul meu grasan de 40 si ceva ,azi z17, nu a vrut sa se sparga...dr. a zis ca nu are rost sa mai facem inseminarea , daca se sparge prea tarziu nu mai este de calitate....asta e nu a fost sa fie, mai incerc luna care vine.
Multumesc mult tuturor pentru ca a-ti fost alaturi de mine
Bunul Dumnezeu sa fie langa noi orice s-ar intampla, numai bine tuturor!
Diana..inca o data iti spun felicitari,ma bucur nespus de mult pentru tine, Doamne ajuta
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
ralu76 spune:
nu intru pe net 2 zile si ce vad?vesti bune?gravidute noi?
felicitari Diana , ma bucur mult de tot pt tine!