Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30
Raspunsuri - Pagina 9
mihailescu teodora spune:
Bafta multa,scumpa mea Ioana!Sa fii plina de oute maine si sa fie de-alea bune...
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
mada23 spune:
Florina...imi pare rau sa te dezamagesc dar 3 luni cu AC (anticonceptionale) e apa de ploaie daca ai endo, si nu e obligatoriu daca ai dureri = endo, cel mai bine este sa mergi la un doctor specializat in asa ceva (vezi dr Tutunaru) faci laparo sa vezi cu adevarat despre ce este vorba, poate sunt doar niste aderente, daca e endo te curata bine, apoi tratament si gata...bebe, sunt multe fete care au reusit asa. Endo se vede 100% numai facand laparoscopie sau operatie clasica.
Eu am stat 1 an cu AC... si nu trece sa stii, din pacate am deschis tarziu net-ul sa vad despre ce este vorba si cum se incep investigatiile. La mine au trecut 4 ani de asteptari ,nu pierde timpul cu doctori care nu stiu cu ce se mananca infertilitatea.
Multa sanatate iti doresc si sa auzim de bebe. Primele 10 mesaje iti apar mai tarziu, scrie repede 10 mesaje ca sa vorbesti cu noi in timp real.
Aerlilian...sunt de parere ca ar trebui sa faci IA decat sa te stimulezi asa pe uscat, te mai si deregleaza pe deasupara
Boo...m-ai inebunit cu inimioara si profilul...Doamne ce emotie ...sanatate multa
Ioana...
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
anaconda2 spune:
florina , ptr problema ta , ti-l recomand cu caldura pe dr Tutunaru , de la Sp Elias ! e cel mai mare profesionist in ale infetilitatii (si a laparoscopiei) ! mergi la o consulatie macar , si afla si parerea dansului . Ai alt dr acum ?
activeaza-ti PM !
despre mine ce sa va spun....
am mai scris si pe-aci , insa mai mult stau pe la "paciente optimiste..." , daaar , va citesc si pe voi , zilnic . si mie dupa laparo mi-a gasit cateva puncte de endo , insa n-am vrut sa fac diphe . Acum sunt in stimulare cu Gonal , si ma pregatesc peste cateva zile ptr cea de-a 3 a inseminare ! care sper sa fie si ultima !!
va pup
pa
magdita spune:
Buna fetele mele,
In sfarsit vin cu vesti mai bune : azi, z16, aveam doi foliculi, unul de 17,9mm si unul de 15,1mm, iar endometrul era de 6,9. Doamne ajuta, in sfarsit, raspund la tratament, cam tarziu, dar important e ca se intampla. Miercuri dimineata merg din nou la monitorizare si tot miercuri probabil voi face si IA.
Mada, ce ai mai facut? Ai reusit sa te programezi pentru monitorizare? Sper sa ti se fi spart foliculul incapatanat si sa ne dai vesti bune !
Aerlilian, imi pare rau pentru dereglare, e posibil sa fie din cauza stresului, mie mi s-a intamplat acum doi ani sa imi vina cm de doua ori intr-o luna, la 18z, in conditiile in care la mine e ceas. Te pup si concediu placut si productiv va urez
Ioana, sper sa vii cu vesti extraordinare azi de la eco. Doamne ajuta
Va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag
Doamne ajuta tuturor
Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
foryv spune:
Buna fetelor,daca ati sti voi cat ma bucur ca ma bagati in seama pt ca intresem pe atatea forumuri si nimeni nu stia nimic,ma simteam ca o handicapata,ma bucur ca nu sunt singura in asta si ca va am pe voi dar nu in ultimul rand ma bucur ca sunt sanse sa am un bebe ceea ce imi doresc eu cel mai mult ,pentru mine nu mai conteaza durerile.AVETI DREPTATE CA TREBUIE UN DOCTOR SPECIALIZAT ,dar eu peste 2 saptamani poate 3 depinde cand vine menstruatia trebuie sa merg la consult dupa 2 saptamani de pilule sa ma vada si curata si atunci o sa imi zica ce urmeaza sa fac,si eu am asteptat un an,mergand de la Ana la Caiafa.Doctorul care m-a "banuit"ca as avea asa ceva a chemat si alti doctori in ziua aia ,inclusiv directorul spitalului(eu sunt din Brasov)iar eu am hotarat sa raman cu el,fiind doar un rezident,v-am spus,dar el mi-a spus ca il depaseste si daca nu stie nu se mai baga.Eu acum o sa-i propun laparscopia si daca se poate in Brasov o fac imediat pt ca oricum doar asa se poate vedea clar ce am si in ce stadiu. Multumesc inca o data si astept raspunsurile voastre cu nerabdare.PUPICI!
foryv spune:
Numai stiu ce sa cred Mada,inebunesc,nu stiu ce am,analizele mele si ale sotului mi-au iesit bune,sotul nu are milioanele alea exagerate de spermatozoizi dar dr a a zis ca nu-i nici o problema dpdv medical pt concepere suntem perfecti,recunoaste ca e ceva ciudat cu durerile mele,si ca nu am ramas de un an de zile de incercari.Eu am 27 de ani am luat pilule de la 17 ani de la doctor nu de capul meu si sunt cu acelasi barbat de atunci,intre timp ne-am casatorit.In august 2006 le-am intrerupt ,in 2007 in mai sotul a venit din misiune si ne-am apucat de treaba,apreoape 7 luni nu am avut contact,nu am avut in viata mea durerile astea,care au inceput fix din luna mai luna in care am avut din nou relatii,nu am ramas niciodata insarcinata,nici nu aveam cum ca tot ma indopam cu pilule.Am un ciclu de 32 de zile dar se mai deregleaza cu o zi doua mai mult,mi-am facut tot timpul teste de ovulate care ieseau pozitive si bagam la greu,dar nimic,acum partea proasta este ca nu pricep de ce dr a zis ca s-ar putea sa am trompele infundate si de asta nu ramaneam,dar ovulatia de ce imi iesea,nu mai pricep nimic
mada23 spune:
Fory...testele de ovulatie sunt bani aruncati, ovulatia se urmareste prin monitorizari si dozari hormonale(analiza progesteron in z21 sau depinde de lungimea ciclului).Imi amintesti de mine acum 2 ani cand am realizat ca nu e chiar atat de simplu si nu stiam nimic.
Deschide si tu un subiect nou cu doctori din Brasov, poate mai gasesti fete si-ti dau un sfat la cine te-ai putea trata.Eu merg la Bucuresti ca in Galati nu am la cine, is medici buni doar pentru fete fara probleme, din pacate. .
Pot fi foarte multe cauzele infertilitatii voastre, ma repet trebuie musai un doctor specializat pe asa ceva ca sa vada cauza.Pasii medicului meu sunt cam urmatorii: monitorizare 2-3 luni sa vada cum si daca ovulezi+ spermograma sot, cu perstare in zilele bune, apoi in functie de raspuns laparo pentru a vedea daca nu e ceva mai profund, gen endo, trompe lipite, infundate, aderente,....in functie de rezultat monitorizare si eventual inseminare, daca nu se vad rezultate natural.Cam asta ar fi in mare, dar depinde de fiecare persoana, nu putem generaliza ,nu ne manifestam toate la fel.
asteptand miracolul
Ioanatugs spune:
Teo, Mada23, Magdita va multumesc pentru pumnii stransi!
Magdita ai vazut ca a crescut, multa bafta miercuri!
Teo i-ti multumesc ca te gandesti la mine!
Iata si rezultatul dupa 8 zile de stimulare, aveam Endometrul de 9,2 mm si pe ovarul drept 4, 5 foliculi intre 15.5 si 18.00 mm, iar pe stangul erau prea mici pentru a fi luati in calcul. Mi-a zis sa continui cu tratamentul inca 3 zile si sa merg din nou la eco joi.
Astept fiv-uletul meu norocos de martie aprilie 2008
mada23 spune:
Ioana... continuam, da?
asteptand miracolul
alexia28 spune:
Buna fetele,
Ioanaa sa nu te vad trista da? Mi-a soptit mie cineva ca esti trista ca te asteptai la mai mult, eu zic Doamne Ajuta sa fie oute bune si viitori embrioni de supercalitate si sunt suficienti, Doamne Ajuta sa se prinda in burtica ca ai un endometru fff bun. Te pup si ne gandim la tine
Magdita bafta maine la IA, parca maine am citit bine nu? Te pup
Boo l-am vazut pe frumosul Alexandru,sa-ti traiasca, sa vezi cand o sa se intalneasca cu zuza mea
Ralu_t ce faci iubita? Cum mai e?
Luciaaaaaa hai la apel
Pup toate fetele
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008