Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Imi cer scuze ca aseara nu am mai reusit sa intru, intentionam sa urez La multi ani ! tuturor puiutilor sarbatoriti pe 24 si 25, deja aveam restante
Sper sa ma revansez cumva... Ii pup pe toti sarbatoritii din zilele trecute si pe mamicile lor

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Danuta o sa incerc sa povestesc maine in ce stadiu am ajuns cu diversificarea.
Multa, multa sanatate puiutilor bolnaviori, offf, ca tare multi mai sunt, unii vad ca iar au probleme...
Noapte buna, ma bag si eu la somn, ca acusi se trezeste printesa si ma ia de odihnita.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Luy, multi pupici dulci de la fluturash si de la mamica lui pe care ai facut-o sa planga! Te imbratisam cu mult drag!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, da ce bine a crescut fluturasul! ai vazut? ma bucur mult, Doamne ajuta, si sa stii ca te admir f mult ca tii tot postul, l-am tinut o sg data pe tot, acuma nu m-am incumetat din cauza alaptatului, desi sunt mame care alapteaza bine merci si cu tinutul Postului, au probabil mai multa credinta:)

papansh, cu ru=iscul de a te dezamagi, la poze de eveniment nu prea ma pricep. De altfel in ultima vreme nu mai [ricep[ deloc la poze, hihihi. Adevaru e ca nu am timp sa mai umblu sa vanez imagini.
La Botez iti trebuie ori un obiectiv mai fancy, ori un blitz extern, e f complicat.Depinde acuma de lumina, la noi sunt bisericile intunecoase si cu bbecuri de un milion de culori, la cele catolice e posibil sa exista mai multa lumina naturala daca-s noi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Bee, da chiar ca e de groaza!!! dar cum doarme, in patul lui sau cu tine? ai incercat sa doarma cu tine? Gh nu mai dormea ziua decat30 de minute, azi l-am bagat langa mine in pt si a dormit 3 ore cu mici pauze de tzitzi.

Marunziko, suntem tari, avem, poze in primele 11, la concurs:)

http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sabina, un ptr Gheo cel mic si cu febra.
Si eu sunt multumita de fluturash. Crezi ca e vreo problema daca il mai las cu diversificarea si daca papa numai laptic? Deocamdata numai asta vrea. Si daca ia in greutate si e ok, as vrea sa il las asa.
Trebuie sa tin postul ptr ca i-am promis lui DD ca daca il ajuta pe fluturas o sa il tin. Si cum el si-a tinut promisiunea, trebuie sa mi-o tin si eu.
Pupici .
Ma bag la somn.
Sa aveti o noapte linistita.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Nana, daca ai biserica prin preajma n-ar strica si o Spovedanie si Impartasit , te vei simti cu totul si cu totul alt om dupa aia.
Cat despre laptic, cata vreme si dr a zis ca trebuie sa manance ce-i prieste...

sa va zic si de noi??
azi iar a facut mult kk, ultimul mai verzui .In numar de 5 totusi , nu 12 ca acu cateva zile. ooof, cred ca panadolul sa fi fost.
Nu i-am mai dat apa de orez, ci niste orez in laptic de-al meu, pudra pt bebelusi. Sia a dormit fara sa mai suga de noapte.
sunt putin bulversata, daca maine nu e ok, sa simt eu ca e totul bine, nu mai plec la niciun busteni :(

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sabina, ce descriu eu acolo e somnul cu mine. Seara il pun in pat, dar dupa ce se scoala, nu mai e chip. Suge, doarme, suge, doarme, da din picioare, asta pana se scoala de tot. Daca ash indrazni sa nu fiu la dispozitia lui, cred ca ar casca ochii mari, indiferent de ora si gata somnul.Ziua, mai adoarme la san, dar in 15-20 de mintute e treaz (chiar daca stau langa el). Eu tot sper ca pe masura ce creste va fi mai bine.
Nana, ma bucur ca Andrei a luat bine in greutate. Din ce stiu eu, mai bine sa ai un copil care bea doar lapte (pana la o anumita varsta), decat un copil care nu mai bea laptele, pe motiv ca a dat de gustul alimentelor solide. Poate pentru Andrei, laptele e tot ce are el nevoie acum.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Multumim celor care au intrebat de noi. Inca ne luptam cu febra. Ieri cand ne-am intors de la spital a scazut pana azi la ora 13 si de atunci nu mai scade sub nici o forma sub 38'6. Are puseuri, in care urca rapit la 39 si ceva. Efectiv acum imi este frica sa si dorm. Ma doare capul de nu mai pot. De ieri nopate de la ora 2 nu am mai inchis un ochi. L-am controlat din 1/2 in 1/2 ora sa vad daca face febra. Sincer daca o tine tot asa, as prefera sa stau cu el in spital si sa ii faca ceva injectabil.

Ma duc sa il rog pe sot sa stea si el de planton si sa dorm si eu macar 1h

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Ooof, Betty. Asa ecu gatu asta, da cele mai nasoale febre:(((
pup, incearca sa dormi putin.
Bee...ca sa zic...am avut si eu o terorista din asta...da parca nu era chiar asa, adica se trezea din ora in ora(sau juma in juma de ora)dar adormea cat de cat la loc.

Multumim!

Mergi la inceput