Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

eu f f pe scurt. Am scapat de vizita, adica n-am aparut din urmatroarele motive: bb a facut febra 38.6 si am doremit cu el 3 ore....deci la exact 24 de ore mi-a facut febra!!!

Dani, nu ma pricep la bebei cu lapte praf, iarta-ma
Andries e beton la asta, da vad ca n-are vreme de net....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

e ok sabina,nu i nimic,poti sa imi zici si la bebelushii alaptati daca vrei,

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetel.
Multumim de urari. Si noi imbratisam toti sarbatoritii de zilele astea!
Danielle, la diaree eu am procedat asa. Intai vazut cat de severa e diareea. Daca e moderata (scaune usor lichide, mai dese, dar nu apoase- apa chioara si peste 10/zi) preparam laptele praf cu mucilagiu de orez (zeama care ramane dupa ce fierbi 2-3 linguri de orez in 1 l de apa). In afara de asta, ii dadeam fetei (cu ea am avut probleme) mar copt cu banana, orez cu morcov fiert, morcov fiert, sau branzica (toate astea "strang burta"). Din experienta iti spun ca nu manca absolut nimic in afara de laptele ala (bun si ala, ca e important sa hidratezi copilul fara sa fortezi stomacul). Daca bea ceai ai putea sa-i faci ceai de menta. Daca diareea e severa (scaune apoase, peste 10/zi), lapte fara lactoza, saruri de rehidratare si regim (cum am zis mai sus). Medicamente, nu stiu daca are sens sa-ti zic (ca tu esti in Anglia si nu stiu care o fi acolo denumirea farmaceutica). Oricum ii dadeam smecta si hidrasec. Atat. Are Ebonne probleme? DAca da, sanatate multa.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

incerc sa mai rasp. din urma, sper sa nu ma lase iar netul.
Urmy, nu e gluma chestia cu furtul de ID, eu zic sa investighezi ca ai sanse mari sa descoperi persoana. Iar referitor mersului la pitici, daca ai citit mai demult eu am patit-o cu Andrei, se ridica singur peste tot si a facut hidrocel, medicul mi-a zis clar, nu tinut in picioare, nu premergator, nu ham, daca se ridica el sa incerc sa-l temperez cat se poate, sa nul las sa planga deloc ca iar nu-i bine. cica-i risc de hernie si asta de regula se opereaza, asa ca trebuie sa avem grija cat putem.

Teodoran, felicitari, cred ca esti foarte fericita !sa ai grija de tine si de bebeii tai .

Sim, bravo pentru Stefan, i-ai pus unt pana la urma ? mananca mai bine decat cu ulei ? ce-ati facut la eco ?

Myral, cu masuratul la tocul usii m-ai dat gata ! nu mi-as fi inchipui ca poate gandi asa ceva cineva...

Prisi, te rog io, nu te duce la 2 pe centura, stai acasa cu bb mai bine

Rox, sa-ti fie de folos obiectul ala.....sa aud numai de bine despre asta. Io m-as baga la niste intrebari da' sa nu zici ca-s cam toanta, ma risc totusi cu una: cum faci tu cu Mirena electrostimulare ? bagi poze spre exemplificare ?

Danuta, incerc si eu maine sa fac piure pt. 2 zile, sa-l bag doar la frigi. eu zeama o strecor si i-o dau s-o bea din canita cu cioc, de la care am scos supapa. ii tin servetel sub barbie, altfel se uda rau.

Cecilia, ai grija la raceala, baga zeama de lamaie pt. durere de gat.

Dani, printesa Ebonne e mai bine ?

Greyeras, auchanul e tocmai in capatul celelalt al orasului, n-am timp sa ajung acolo decat in w/d, cand e aglomerat peste tot. cu cat iei tu de-acolo, ca n-am gasit catalogul lor pe site.

Erina, e o scumpa Daria, ii sta bine oricum, si cu si fara cercei.
eu o sa-i bag intai carnita de pui sau gaina, asta pe la 6 luni si un pic, incerc sa gasesc o pasare de curte, nu din ferma, am dat sfoara-n tara si astept sa primesc .Si Andrei mananca din 3 in 3, inclusiv noaptea, mananca putin si des, eu ma bucur daca lui ii e bine, vorba lui Dani, mai bag o cafea, ma repar eu, important e sa-i fie lui bine.

Maruntika, recomand eu un fotograf fff bun, singura probl. e ca e in Romania ( daca e asta o problema ), vrei sa-i zic ? Are 2 puiuti fantastici, Sofia si Gheo .

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Bee

Buna fetel.
Multumim de urari. Si noi imbratisam toti sarbatoritii de zilele astea!
Danielle, la diaree eu am procedat asa. Intai vazut cat de severa e diareea. Daca e moderata (scaune usor lichide, mai dese, dar nu apoase- apa chioara si peste 10/zi) preparam laptele praf cu mucilagiu de orez (zeama care ramane dupa ce fierbi 2-3 linguri de orez in 1 l de apa). In afara de asta, ii dadeam fetei (cu ea am avut probleme) mar copt cu banana, orez cu morcov fiert, morcov fiert, sau branzica (toate astea "strang burta"). Din experienta iti spun ca nu manca absolut nimic in afara de laptele ala (bun si ala, ca e important sa hidratezi copilul fara sa fortezi stomacul). Daca bea ceai ai putea sa-i faci ceai de menta. Daca diareea e severa (scaune apoase, peste 10/zi), lapte fara lactoza, saruri de rehidratare si regim (cum am zis mai sus). Medicamente, nu stiu daca are sens sa-ti zic (ca tu esti in Anglia si nu stiu care o fi acolo denumirea farmaceutica). Oricum ii dadeam smecta si hidrasec. Atat. Are Ebonne probleme? DAca da, sanatate multa.

multumesc mult de tot dragutza
are diaree dar nu are scaune apoase asa,foarte putin,faza e ca face de mai multe ori pe zi si cate putin,i am mai dat fulgi de orez facuti cu lapte si ceai de menta,la fulgi s a mai instrambat ea dar a baut ceai binisor,

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Despre noi. RAzvan, a luat din nou abia 400 g luna asta. Gramele ca gramele, dar copilul meu e mort de foame. Si laptele meu creste/ scade cred ca dupa fazele lunii. Nu e in functie de ce mananc, beau, etc. Are el o personalitate proprie. Cand nu ma astept ma trezesc cu sanii plini, dar in general e cam durere. Oricum asa a fost de cand s-a nascut Razvi. Urmy, cred ca esti campioana la jeturi. Eu daca ma mulgeam (cu pompa, fara pompa), aveam maxim 4 jeturi si doar unul mai zdravan. Le numarasem in disperare de cauza. Ufff, ce dilema pe capul meu. O sa incep sa diversific dupa mintea mea. EU vreau cu cereale, apoi legume. Nu prea-s adepta sucurilor/ supelor. Cereale, i-am mai dat, ii plac, dar cam face colici dupa ele (le halea in viteza, ca era flamand se pare). Morcov, i-am dat o singura data, ieri si a scos pe jos ce am bagat pe sus. Nu stiu ce sa fac. Asa e normal? sau e semne de imaturitate a sistemului digestiv si trebuie sa mai astept. Intreb si eu, ca la fetita mea nu ajungea nimic in stomac, deci nu avea ce scoate!
Nu mai zic ca somnul domnisorului meu se tot decaleaza. In sens negativ. De la 3.30-4, am ajuns la 2.30. Iar asta noapte s-a trezit la 1! Si eu ma culcasem la 12. Il iau in pat, ii dau papa, agitatie mare. Abia la 2.30 a mai terminat cu datul din picioare, pana la 5 cand iar supt pana la 6.30 cand s-a trezit de tot. Pai si eu sunt supta dimineata de somn. Asta este. Ziua doarme? Nu doarme. E vigilent sa nu-i scape nimic!

Mergi la inceput

Papanash,eu iau Huggies din Auchan, cu 350-380 mii pachetul mare (PArca) Numai de acolo iau (a mai fost o promotie la Cora si am luat)> CE te intereseaza ca in principiu mai ajung acolo cat de curand? Sa-ti zic vreun pret?
NAna si Greyerash, sa va traiasac berbecii (chiar daca spun asta anticipat)! Si eu am unul mare acasa. SI-l serbez sambata.
Cecilia, antibioticul cu forta (copilul urla si tu i-l vari pe gat. brrrrrr)! In rest incearca supozitoarele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bee

Papanash,eu iau Huggies din Auchan, cu 350-380 mii pachetul mare (PArca) Numai de acolo iau (a mai fost o promotie la Cora si am luat)> CE te intereseaza ca in principiu mai ajung acolo cat de curand? Sa-ti zic vreun pret?

eu iau Pampers. cate buc. are pachetul mare de huggies ? eu n-am schimbat marca fiindca n-am avut probleme deloc, bb e uscat si neiritat. poate incerc si la kidex, sa vedem daca au oferte .
Raz are puseul de 6 luni, de-aia cred ca-si schimba obiceiurile. Morcovul de regula strange stomacul, la noi asa a fost.

Mergi la inceput

fete, eu ma bag in pat ca se foieste Andrei...
daca nu mai revin va zic noapte buna !

Mergi la inceput

Papanash, pachetul mare are 80 buc. E din ala vechi si neelastic. Mie-mi plac alea. E "hartios" si nu avem probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Dragul nostru fluturas
Sa cresti mare si poznas
Zambaret si sanatos
Si sa fii mereu voios
Iar in fiecare zi
S-aduci multe bucurii
Mamei tale dragi si bune
Ca ea alta nu-i in lume:
Puternica si frumoasa
Iubitoare, curajoasa
Mii de ore te-a vegheat
Langa tine a luptat
Iar acum e randul tau
Sa-i arati ca ce-a fost greu
A trecut, e amintire.
De-acum s-aveti FERICIRE !

La multi ani cu sanatate !
voinicului Andrei de Nana un pupic apasat
frumosului cu palaria pe-o ureche Luca de Mada28
dovlecelului papacios Vlad de moldoveanca
bondarelului scump Razvan de Bee
si frumoaselor dulcetele:
domnisoarei Maia Iulia de sheherezada
simpaticei bataioase Andra de alina.clau
dulcetelei aromate Teodora de irina.c
dulcetelei enigmatice Vera Helena de mishuta
dulcetelei parfumate Andra Maria de nikol31
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti curajosi si indrazneti, nimic sa nu va stea in cale; sa va impliniti visele si sa fiti fericiti alaturi de cei dragi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput