Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by danielle02

sabina,zi mi te rog mult de dieta bebelushilor care au diaree

Danielle, pupici la zambilicea ta, sa se faca bine repede!!!!

Stiu ca tu deja ii dai papa diversificat. Ca remediu pt diaree incearca sa ii dai cateva zile o dieta de banana, pireu de mar pe steamer si baby rice. Ar trebui sa fie ok si sa aiba efect.

Tin pumnii.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Nana, sa va creasca sanatos fluturasul si sa va aduca bucurii nenumarate!!!! Ma bucur asa de mult de vestile bune. Stie el ce stie. Ti-am spus ca la el e incet dar sigur. Pas cu pas si uite ce surpriza v-a facut!!!

Tin pumnii sa fie bine in continuare!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Urmy am vazut mesajul tau, dar la noi nu tine cu bibe, nu vrea sub nici o forma .......l-am mai pacalit...ramane forta.
Sabina, Roxana
Sanatate lui Gheo.

Betty sanatate multa lui Mariomie mi-a zis dr ca mai poate face febra cam 2 zile sub tratament si asa a fost, tare rau e cu febra, noi pot sa spun am avut noroc, a facut febra dar am reusit sa o controlez, avem mai mult de 24h de cand nu a mai facut, sper sa nu mai faca, i-am scos nurofenul ii pun doar supozitor paracetamol la 12h si ii dau antibioticul( cu greu)...nu ma gandeam ca poate sa faca amigdalita virala, l-am ferit de viroze si alte alea......de unde am luat-o nu stiu.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

stiu ca la voi e deja maine... dar la mine e inca 26 martie.. si sincer am intrat sa ii urez frumosului andrei de nana la multe luni, la multi ani , numai sanatate si fericire!!! esti un luptator si mai mult decat atat esti un invingator!!!
nana, ce frumos a crescut, fara sa-ti dai seama, organismul lui a fost atat de greu incercat, iti dai seama daca noi ezitam sa folosim o crema care contine cortizon, el a fost injectat cu asa ceva... e normal sa dureze mai mult refacerea , important este ca a gasit drumul cel bun.. si ca este foarte puternic!! felicitari, si multe pupicuri de la noi!... o sa vezi ce curand o sa ceara el de mancare...tot greul a trecut ... ma bucur pentru voi!

Mergi la inceput

refac greseala..vroiam sa zic ca a fost injectat cu steroizi... oricum multe, multe felicitari de la noi....si de acum incolo sa fie numai bine!

Mergi la inceput

am uitat sa spun ieri, luy nu astepta prea mult sa pui cercelusi ... cu cat mai tarziu cu atat mai greu...

Mergi la inceput

betty, prin ce treceti si voi! .. multa sanatate puiului, mi-amintesc ca si eu eram bolnava cand avea andrei febra mare... si stiu cat de greu e... eu zic sa nu te grabesti cu injectabile, incearca mai bine ceva babeste, cand are febra mare, putin otet inndoit cu apa pe sosetele si apoi inca 2 perechi... eu asa faceam la andrei.... important este sa scazi febra, in sensul de a nu ajunge la cotele alarmante cand poate da in alte lucruri mai grave....

Mergi la inceput

roxana, inca sunt in dilema... nu de alta, dar eu oricum nu cred ca mai am mult pana la menopauza, spre deosebire de multe alte tinerele de pe aici.. de aceea ma gandesc ca totusi m-ar "coafa" mai mult o protectie daca se poate fara hormoni... trebuie sa mai investighez...

Mergi la inceput

maria , s-a intors feciorul din franta?

daniela, nu spune " numai unul si bun"... o sa vezi in timp ca nu-i asa...acum 2 ani andrei a plecat in tabara 2 saptamani... mi-a fost si sufletul si casa goala... ca sa nu mai zic ca un copil singur la parinti este mult mai egoist decat unul care a trebuit sa imparta cu fratele sau sora....intreaba si alte mamici, eu una iti recomand sa ii mai faci un frate sau o sora..
si ca ultima urare, felicitari teodoran pentru sarcina! din cate am inteles nu a fost asa usor asa prima oara!
sa vezi ce usor va fi pentru copii..nu pentru tine in prima instanta, dar din fericire uitam lucrurile mai grele si pastram in suflet numai bucuriile..

hai ca m-am intins la vorba .. nici nu m-am schimbat de cand am venit... sa va zic ca m-a prins si pe mine o raceala, apoi cu vremea asta , chiar ca nu ma mir.. mai ales ca eu numar pe degete de cate ori am racit! .. pe degetele de la o mana vroiam sa zic... totusi sunt cat de cat ok.... eu sunt mai puternica de felul meu.. sa va zic ca am plecat de la servici la maternitate?? ...mai bine nu va zic[;)
pupici

Mergi la inceput

Luy, sa va traiasca minunatia ochioasa, sa va aduca multe bucurii, sa va insenineze tot mai mult viata si sa va faca fericiti in fiecare clipa!

Te inteleg perfect cu lipsa de timp din cauza diversificarii. Eu ieri i-am facut morcov cu para si nu a mancat decat vreo cateva lingurite de-ale ei. Dar zapacita de mine i-am pus tot ce am facut in bol, ca eu credeam ca va manca. Si nu a mancat, asa ca a trebuit sa arunc, ca nu bag la frigi daca a mancat din el. Azi am sa ii pun in bol doar putin si daca nu papa nu facem risipa si ramane pe maine ce e neatins.

Va doresc spor mare!

Lisa

Mergi la inceput