Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma apuc de capitol nou.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Simona cum merg lucrarile?
In ce stadiu mai sunteti?

Noi inca asteptam certificatul de urbanism.Sa vedem cand au de gand sa ni-l dea.Deja a trecut o luna jumatate.

spor la munca.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna dimineata!!
Bikmaria – Super tare!!!
Adimercedes – da tb sa incerc cu sac de dormit pt ca, asa cum spuneai si tu, se dezveleste si are piciorusele sau mainile reci…il pazesc pe Tudor noaptea sa nu se dezveleasca dar degeaba …tb insa sa caut ceva mai subtire pt ca la noi vine vremea calda
Afibebe – Mie dr mi-a zis ca daca papa 400 ml lapte simplu si completezi cu altceva (lapte cu cereale, legume, fructe) ea e multumita.El de doua zile ajunge doar la 300 ml pe zi dar mananca cam 300 grame de piure de fructe cu cereale (in care pun 1 sau 2 masuri de lapte praf daca nu papa bine lapte) si cam 180 grame de piure de legume si seara 180 grame de cereale cu lapte inclus.Eu notez de cand am fost la dr si am vazut ca nu a prea luat in greutate dar degeaba ca de cantarit il cantaresc la 6 luni.Eu zic ca e bine cat papa Cristi.

Poze cu Tudor
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput