Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Maria, Luy, Betty, multumim. de la

Maria, cum ai suferit tu cat timp a fost Alex in Franta, nici la noi nu ai intrat...sau poate pentru ca a fost plecat nu ai intrat, ca ai stat numai dupa canapea...Te-am prins!
Sanatate multa Teodorei.

Luy, foarte frumos ai cantat!

Betty, chiar si bolnavior, tot scump ramane. Hai ca trece si la voi!

Nana, mai zi-ne cum mananca Andrei.

Bernixule, hai ca trece si pasa asta proasta, ai sa vezi (acum pot scrie asa, ca murii bietul Pruteanu). sa treaca.

Va zic noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sabina, nici n-am apucat sa-ti spun ce fetita duulce si bine crescuta e Sofia! Mi-a placut asa mult ca i-am zis ca mi-as dori ca Degetzica sa fie asa frumoasa si desteapta ca ea cand va creste. Raspuns - "O sa fie c-o s-o invat io multe lucruri."

Si sa stii ca e tare mandra ca ne-ai aratat inregistrarea de la auditia ei. Inainte sa intram in restaurant, la sfarsitul plimbarii, ne-am intalnit cu o doamna cu un carucior pe care a acostat-o Sofia: "Ce faci? Si tu te plimbi? Pe bb al tau cum il cheama? M-ai vazut in filmuletele de la auditie pe care le-a pus mami pe net?" Ce s-a mai fastacit biata de ea cand i-am explicat ca doamena cu pricina nu-i din grupul nostru...

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yaia

Maria, Luy, Betty, multumim. de la

Maria, cum ai suferit tu cat timp a fost Alex in Franta, nici la noi nu ai intrat...sau poate pentru ca a fost plecat nu ai intrat, ca ai stat numai dupa canapea...Te-am prins!
Sanatate multa Teodorei.

Luy, foarte frumos ai cantat!

Betty, chiar si bolnavior, tot scump ramane. Hai ca trece si la voi!

Nana, mai zi-ne cum mananca Andrei.

Bernixule, hai ca trece si pasa asta proasta, ai sa vezi (acum pot scrie asa, ca murii bietul Pruteanu). sa treaca.

Va zic noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Deci murii Pruteanu, D-zeu sa-l odihneasca. Habar n-aveam, ca io nu traiesc in lumea asta (nu ma uit la TV, nu citesc presa) si-n curand o sa uit si lb romana, ca toata ziua numai intr-un ghighi, imbu-ga, lei-lei, mem-mem o tinem.

Sar'mana de sustinere si pupi pentru iepuras.

Mergi la inceput

Un alt motiv de neintrare pe forum fu ca si-a luat Bobo camera foto (Piciu, Sabina, i-ati facut voi pofta cu pozele voastre) in care ne-am prins urechile amandoi. E muuult mai desteapta decat noi si pana om dovedi-o noi, si instructiunile ei si om invata sa folosim si cele 3 tunuri, va mai curge multa apa pe Dunare.
Pana una-alta iata poze www.flickr.com/photos/22336005@N05/2366439755/" target="_blank">aici, www.flickr.com/photos/22336005@N05/2367300472/in/photostream/" target="_blank">aici si aici www.flickr.com/photos/22336005@N05/2367302100/in/photostream/" target="_blank">preferata mea

Mergi la inceput

Vad ca sunt singura care mai bantuie...
Am intrat sa particip si io la studiul de piata pe care-l face papanash: Libero, megapk maxi (84 buc) - 59,08 lei, la Selgros.

Maruntelule, sa iasa botezul asa cum iti doresti!

Mergi la inceput

Ma duc sa citesc din urma ca n-am nici somn si nici unde scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi si maine!
Yaia, felicitari pt iepurila dansator inotator!

Bernix, m-ai topit toata:) auzi, cica bine crescuta:)
Crede-ma, n-am niciun merit. iar aia cu tanti interpelata m-a terminaaaaaaaaaaaat

Ce tunuri aveti? ce scrie pe ele?
camera e ca a lui radu de piciulika:)

cat despre depresie....nu-mi mai aminti. La Sofia eram ultra activa...acum vegetala scrie pe mine, ma termina rutina asta.

Noi n-am plecat inca la munte, ca au intervenit niste chestii in seara asta, chitibusuri de rezolvat. Sper sa nu fie vreo problema maine la drum.....

Roxana, cum s-a circulat azi? am eu un feeling ca Andrei n-are mare scofala, sunt bubite de caldura pe teren atopic.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mamele de fetite (si nu numai) obsedate de cat mananca puisorii...am citit o chetsie care m-a ternimat, despre anorexie si bulimie.
Nu stiu daca avetoi rabdare atatea pagini, dar macar primele 50 ar trebui(se citesc f f repede)
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?forum=14&topic=36832?forum=14&start=0&nrpages=1

la pag 40 aveti sfaturi despre cum sa NU ajunga copii in halul ala....

eu una sunt coplesita. Sofia a plans acum cateva zile ca nu-i vine un costum de baie(nou nout, scrie 5, 6 ani pe el, din Anglia de la mama) Pur si simplu ii e mic, Roxana, trebuie sa ne vedem sa ti-l dau tie pt Alex.
Ei bine, jale mare, ca ea e prea grasa......i-am zis o minciunica, si anume ca au gresit eticheta si ca e pt 3-4 ani costumul.
acu nu vreau sa fiu alarmista aiurea, insa am sa fac tot posibilul sa se vada asa cum e: normala si frumoasa. in fond, e exact la mijlocul graficului pt varsta ei.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

La multi ani sarbatoritilor de azi si maine!
Yaia, felicitari pt iepurila dansator inotator!

Bernix, m-ai topit toata:) auzi, cica bine crescuta:)
Crede-ma, n-am niciun merit. iar aia cu tanti interpelata m-a terminaaaaaaaaaaaat

Ce tunuri aveti? ce scrie pe ele?
camera e ca a lui radu de piciulika:)

cat despre depresie....nu-mi mai aminti. La Sofia eram ultra activa...acum vegetala scrie pe mine, ma termina rutina asta.

Noi n-am plecat inca la munte, ca au intervenit niste chestii in seara asta, chitibusuri de rezolvat. Sper sa nu fie vreo problema maine la drum.....

Roxana, cum s-a circulat azi? am eu un feeling ca Andrei n-are mare scofala, sunt bubite de caldura pe teren atopic.

Multumim!

Nu stiu ce camera are Radu lu Piciulika, da' a noastra e un Nikon D80, iar tunurile sunt un 18-55 mm, un 70-300 si unul de portrete, nu stiu cum ii zice si nu pot afla chiar acu ca a adormit studiindu-l si nu mai intru in camera.

Am citit ca Gheo a fost bolnavior. Pupam viteazul tarator (vazut poze), sa treaca repede!

Mergi la inceput

Ma duc si io la somnic, ca maine ma trezesc devreme sa spal masina. Bleah, urasc treaba asta, da ' e asa murdara de nu mai vad prin geamuri.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput