Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 13

mandarinutza spune:
Daniela, o sa incerc si reteta ta cu lamaie si iaurt.
Mie dr. mi-a zis sa-i dau peste dupa 8 luni, fiind considerat alergen.
Am vazut ca mai scriati despre carnita. Eu ii dau mai mult dn pulpa superioara de pui(o dau de 2 ori in clocot si apoi o pun intr-o iena cu apa la cuptor, si iese super buna-mananc eu ce ramane), pieptul iese cam inecacios. II fac zilnic carnita si legumele, daca nu o sa mai am timp ii voi pregati pentru 2 zile.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

mandarinutza spune:
Va mai amintiti?
http://www.youtube.com/watch?v=xOn9b_0mtA0&feature=related
Poze

Pinacolada spune:
Yaia- felictari pt !!!
Mandarinutza-chiar ma intrebam ce e cu voi, caci nu v-am vazut prin parc! Sanatate grabnica!!! cica modafenul e bun pt raceala!
Eu i-am dat lui Luca pe la 8-9 luni peste, respectiv file de salau proaspat fiert cu lamaie si ciorbita! este si fileul de pangasius prospat care se gaseste la cora special pt copii...e super bun, chiar mai bun decat salaul, e f usor, fara nici un os si are un gust tare bun si dulce!
fetelor odata cu kidexul de la romexpo este si targul de turism, asa ca....e chiar interesant!

mandarinutza spune:
Pinacolada, merci frumos. Cred ca am baut ceva rece si de acolo mi se trage. Sper sa imi treaca cat mai repede si sa nu ia si Antonia.
Mi-am notat si eu numele acesta de peste pt copiii, nu auzisem de el.
Poze

Pinacolada spune:
Mandarinutza-da, ar fi f bine sa nu ia si fata!da-i 5 pic de vitamina C pt copii, pt orice evntualitate, sporeste imunitatea!
ce faceti la vare, plecati pe undeva?

mandarinutza spune:
Pai o sa mergem si la mare si la munte. la mare am vrea sa plecam in Grecia, dar sa vedem. Daca merg cu avionul, nu stiu cum o sa fac cu mancarica acoolo, daca merg cu masina, iau blender si toate alea dupa mine si borcanase. Daca nu o sa mergem la Navodari la o pensiune recomandata de un prieten.
Poze

mandarinutza spune:
vad ca numai noi suntem pe aici.
Poze

sim_stoian spune:
Papanash, sorry pt pesti. Sa stii ca nici cu florile nu e prea bine, noi am avut o gramada si s-au imputinat considerabil de cand a aparut Stefan pt ca nu am mai avut cand sa ma preocup de ele asa cum trebuie. La eco a fost ok, nu are nimic. I-am pus unt de mai demult in piure si ii place. Cred ca m-am lamurit azi care e treaba cu untul, Presidentul are si un sortiment semisarat, deci e normal sa precizeze continutul de sare pe ala. Eu merg in continuare pe Milli 80% sau Dorna Bio.
Rox, la Stefan s-au estompat petele alea, l-am dat dupa baie cu Atoderm in strat f subtire, l-am culcat in body cu maneca scurta si pantaloni subtiri si vad ca e OK. Azi l-am scos afara tot subtirel imbracat si nu au aparut iar petele, se vad fff putin urmele pe unde au fost.
Nana, sotului.
Yaia, felicitari pentru .
Melania, noi am inceput cu carnita de gaina. Iaurt abia de luna asta ii dau, iar branzica inca nu. Si al meu se dezveleste, dar il las asa. Asta-noapte i-am dat body cu maneca scurta si nu s-a mai dezvelit, asa ca am tras concluzia ca ii era cald cand dadea paturica de pe el.
Afibebe, si eu stiu ca pestele se da pe la 8-9 luni.
Tocmai am vorbit cu Tomitza, va pupa pe toate. A inceput serviciul si nu mai are timp sa intre pe la noi. Uitati un link cu pozele lui Naty: http://community.webshots.com/user/toma_alina
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

mandarinutza spune:
Sim, si eu iaurt to de la 7 luni ii voi da. Branzica i-am dat acum 2 zile prima data.
Ia uitati ce manca gaza mea aseara:http://good-times.webshots.com/photo/2057517370101136023YyqEuz
Poze