Mamici de ( pepenasi de) iulie august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff mai vin si eu o tura pe la calculator ca is bagata pana in gat in bucatarie am zis ca termin pana la 12 sa ma pun si eu la somn cu fata da nu am sansa mai tre sa stea papitza asa ca duc fata la nani si daca termin in timp util ma intind si eu oleaca pe canapea.
Nati ma bucur ca bebe mic e bine si ca aveti vesti bune. Tinem pumnii sa fie bine si de acuma inainte, din ce in ce mai bine.
Dana asa e cu batranii dar trebuie sa rezistam si sa le explicam si sa le demonstram ca s-au schimbat lucrurile, nu zic ce s-a suparat mama ca nu tin fata legata si etc ca vai o sa aiba picioarele strambe si bla bla si uite ca nu are nimic stramb si chiar i-am zis chestia asta, tre sa schimbam mentalitatea asta totusi.
Vicky ma bucur tare mult sa aud ca te-ai refacut bine si ca bebitza e ok.
Didi e bine daca nu e cu gandiri din astea, mama mea si cand a auzit ca nasc natural s-a botosit de numa, ea a nascut cu cezariana, ca ea cu conceptia de cand a nascut ea, ca vaiii se moare pe capete la nastere naturala si etc. Si nu mai zic ca mama lucreaza in policlinica, nu e medic, deci ceva ceva mai aude mai vede si tot nu e asa bine informata ca generatia mai noua.
Mona tinem pumnii sa fie bine in final. Multi pupici de la noi.
Mikycris ne gandim la tine sa stii, speram ca esti ok si tu si fata.
Eu fug sa pun fata la somn, ciorba e gata mai astept dupa pui sa fie si ala gata sa ma pot odihni si eu nu creca apuc sa dorm ca mai dureaza oleaca puiul da macar sa stau intinsa pe canapea.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaaa spune:

buna,si eu sunt o burtica de fetita de 26 saptsi 760 gr,cu DPN 3 iulie 2008,pana acum suntem bine,asteptam cu nerabdare......va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, am o veste pentru voi, mai ales pentru cele care inca mai lucrati in iunie:

"Camera Deputatilor a adoptat modificarea Codului muncii prin care angajatii vor beneficia de inca doua zile libere, in prima si cea de-a doua zi de Rusalii, informeaza Realitatea TV.
Ziua de Rusalii se sarbatoreste la 50 de zile de la Pasti, iar in urma proiectului adoptat in sedinta de astazi va deveni sarbatoare legala. Actuala legislatie stabileste zilele de sarbatoare legala in care nu se lucreaza, si anume: primele doua zile din an, prima si a doua zi de Pasti, 1 mai, 1 decembrie, prima si a doua zi de Craciun.
Proiectul de modificare a Codului Muncii a fost respins initialde catre Senat, in luna noiembrie 2007, insa Camera deputatilor a fost forul decizional.
Modificarea Codului Muncii va intra in vigoare dupa ce va fi promulgat de catre presedintele Romaniei si dupa publicarea in Monitorul Oficial."

Daca nu ma insel, Rusaliile sunt duminica 15 iunie, iar asta inseamna ca vom avea 16 iunie liber... Daca nu beneficiati voi, macar sotii beneficiaza sigur.
Stie careva mai multe detalii?

Am primit si eu azi contractele de la Cord Blood, prin curier. Acum m-a sunat un nene sa ma intrebe daca sunt acasa, noroc ca era mama si i le-a lasat ei. Diseara o sa ma uit pe ele.

Nati, ma bucur ca ai vesti bune de la control . Ai vazut ca ai un nazdravan de baiat luptator? O sa fie totul bine, sunt sigura .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (25+sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Carissma cu multa placere!Eu chiar acum ma duc sa depun contractul la posta!
Nati ma bucur ca bb tau este bine!
Mada te admir mult pt felul tau de a fii:esti mama,gospodina,sotie si pe deasupra mai esti si gravida!Eu nu stiu cum reusesti sa si gatesti,sa ai grija si de cea mica,sa te mai ocupi si de casa si sa ne mai si scrii noua pe forum!
Pupici la toate gravidutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am reusit performanta sa racesc si io. Era cam inevitabil avand in vedere ca sotu e murat rau. Aseara am chemat salvarea ca avea febra 40. Asa m-am speriat cand am ajuns acasa. Era moale rau si de abia respira. Nici nu bause lichide de ajuns si de mancat nu prea a mancat ca nu putea. Pana au venit astia cu salvarea i-am dat niste algocalmin si i-am facut frectie cu otet si ii mai scazuse febra. Si au zis ca n-are ce sa-i faca, tre sa-si faca efectu antibioticu ca nu luase decat o zi jumate. Acu e ok, nu mai are febra si park si-a mai revenit. Azi noapte am inceput io sa tusesc si dimineata la prima ora eram la medic ca sa nu avanseze. Mi-a dat si mie Augmentin Dar ce sa fac, decat sa fac vreo infectie si sa fac si febra. Am cautat pe net si am vazut ca e ok in sarcina.
Mada si io detest caciulitele alea care se leaga la gat. Si sunt si hidoase rau, park e de capatat cupilu. Si tot caut fesuri micute si nu gasesc. Asa m-au enervat niste vanzatoare cand intrebam de fesuri, cik nu exista pt sugari si oricum nu le suporta bb si le scoate. Bulshit!!!! Cucoane din astea la 50 ani experte in cresterea copilului. Si cu imbracatu e la fel. Se incotosmaneaza de transpira bietu copil. Dar nici in extrema cealalta nu-i bine. Cum am vazut prin Belgia sau in alta parte, era viscol de numa, parintii infofoliti cu fular si gluga si copilu cu pantaloni 3 sferturi, fara ciorapei si caciulita. Nici asa frate, ca si copilu ala simte ce simti si tu, daca tie frig tie evident ii e si lui.
Iar cu infasatu... asta era moda cand eram noi copilasi. Vezi doamne daca nu ne leaga iesim cracanati. Da nu se intrebau de ce atatea displazii de sold atunci (cum v-am zis ca ne-a zis la curs).
Dia n-ai cum sa-ti iei medical intre prenatal si nastere ca de-aia se cheama prenatal. Eventual ia-ti inainte de prenatal niste medical.
Ce tari sunteti cu modurile de exit a lu junior Cine n-ar prefera o metoda gen livrare, cu semnatura, curat si frumos. Daca auziti de asa ceva sa-mi spuneti si mie
Mada cu masina de cusut iti recomand cu caldura Brother (si crek si Boti). Sunt printre cele mai bune. Acu nush ce model sa zic, eu una prefer una care sa aiba cateva functii de coasere dar neaparat si surfilat. In rest nu tre sa iei una cu 'jde mii de functii, cu afisaj electronic si broderii ca nu cred ca face mama ta cariera in design vestimentar. Baza ar fi cateva functii de coasere, cusatura elastica, cusatura pt butoniere si fermoare, surfilare.

bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Caprioara am auzit si eu stirea cu zilele libere de Rusalii, dar oricum e valabila in mare parte pt cei care lucreaza la stat, ca cei din domeniul privat fac tot cum stiu ei! Asa ca pana la urma suntem la mana lor!

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Sa nu ma dati disparuta, is cam busy la servici si lazy in rest . Azi am fost la moasha si parem in regula, tensiunea ok, uterul a crescut ok, i-am auzit si inima lui bebitza. Am intrebat despre nastere si m-au asigurat ca nastem vaginal , doar ca la spital (ceea ce e ok ca io oricum nu voiam acasa ). Or sa ia legatura si cu dr cu care am nascut in Be sa aiba raportul complet al nasterii lui Edi. Deci sper sa fie un VBAC acum. Tre sa vad si cand pot vizita spitalul ... intrebarea acum este daca ofera epidurala au ba - se pare ca in Olanda epidurala nu-i foarte populara.
Saptamana asta am trecut si io la pantaloni de gravida. Cantarul incepe sa arate incet-incet peste greutatea pre-sarcina. Mi-am luat si de cremuit: ulei de migdale + ulei esential de portocale ca-mi place sa miroasa si o lotiune de corp. La sarcina precedenta nu am folosit creme anti-vergeturi (decat un tub de la Vichy, dar mi s-a parut scumpa s-o folosesc pt cateva luni) dar m-am uns cu lotiune de corp si ulei de bb. Nu m-am capatat cu vergeturi noi, insa vechi aveam destule.
Mai are cineva probleme cu varicele ? Io am o operatie la piciorul drept, iar la stangul se agraveaza acum. Ma gandesc sa port ciorapi medicinali. Ce mi-e groaza e sa nu apara din nou la piciorul operat (stiu ca se poate ca i-au aparut mamei). Acum incerc sa fac pauza de stat pe scaun la fiecare 30 de min. Offf, pe scaun nu e bine, in picioare nu e bine, imi trebuie o slujba de postash ... ca slujba la care sa stau intinsa pe canapea nu cred ca exista.
Maine am ecografia morfologica! Sper sa se vada bine inima si celelalte organe ale lui bb, ca nu sunt decat in 19s6z. Accept pariuri, bleu sau roz ???

Monica 19+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

quote:
Originally posted by mobriq
Accept pariuri, bleu sau roz ???

Monica, roz!

Didi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Ce fac mamicile de pepenasi,

eu acum am revenit acasa dupa mai multe alergaturi prin oras pe la casa de asigurari (trebuie sa-mi schimbe numele) si la medicul pediatru, sa ma ia in evidenta.

Danangie David avea aproximativ 816-820 gr, iar ca lungime nu a putut sa-mi zica exact pt ca piticul statea destul de incovoiat, dar sper ca data viitoare sa-mi zica si lungimea aproximativ. Inimioara ii batea cu 154 de batai pe minut, cam atat.In link-ul de mai jos, la albumul David puteti vedea cele doua filmulete, sunt scurte, dar in ultimul se poate observa degetelul aratator
http://community.webshots.com/user/loryvyc

Monica si eu pariez tot pe un carucior roz

Lori27+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai ce se intampla cu mamicile de pepenasi? E tare liniste pe forum :(((.

Deseara sunt invitati la un prieten care o are pe mama lui in vizita (si s-a propus sa hraneasca toata ceata de nebuni; mama nu el :))la langosi cu branzaaa :). Yammiiii

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput