Mamici de ( pepenasi de) iulie august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by mcoca

Mai ce se intampla cu mamicile de pepenasi? E tare liniste pe forum :(((.

Deseara sunt invitati la un prieten care o are pe mama lui in vizita (si s-a propus sa hraneasca toata ceata de nebuni; mama nu el :))la langosi cu branzaaa :). Yammiiii

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Vicky, eu am o lene in mine, nici sa scriu nu imi mai arde!!!...Chiar nu stiu ce am patit; de vreo 2 zile asa o tin...

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hihihi Cristina te inteleg foarte bine. Eu nu am pofta DELOC de lucru, dar trebuie sa-mi treaca cumva timpu :); asa ca mai trag cu ochiul pe DC.

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor....am si eu o intrebare la voi....pana ieri mi-a fost rau, astazi e prima zi in care nu mi-a fost rau deloc....e normal sa ma lase greturile dintr-o data ??? azi am 8s+5z....oare e ok ??? pe voi cand v-au lasat, pe la cate saptamani ???

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

fetelor....am si eu o intrebare la voi....pana ieri mi-a fost rau, astazi e prima zi in care nu mi-a fost rau deloc....e normal sa ma lase greturile dintr-o data ??? azi am 8s+5z....oare e ok ??? pe voi cand v-au lasat, pe la cate saptamani ???

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Maryb, pe mine m-au lasat greturile , cred ca pe la 12 saptamani,brusc, dar dupa cateva zile s-au reintors, dar nu asa rele ca prima data.

Mergi la inceput

Vicky, deci nu sunt singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mary, pe mine m-au lasat la 10s fix pentru o zi, m-am super angoasat etc), iar apoi s-au reintors a doua zi dar mai soft.

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sunt cu ochii pe voi, da????

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna!!!
Legat de liberul de Rusalii va pot spune ca procedura e ca acum urmeaza sa fie promulgata de Presedinte si publicata in Monitorul Oficial... iar daca se va intampla lucrul asta, indiferent ca lucram in public sau privat toti vom beneficia de acest liber. Este exact ca Pastele, ca si Craciunul, ca toate sarbatorile legale, de fapt va deveni chiar o sarbatoare legala fiind reglementata de CODUL Muncii.

Va puup!!
Estrella 21+

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maryb exact asa am patit si io. M-au apucat pe la 5sapt si m-au tinut permanent pana la 8sapt de am zis ca dau coltu. Apoi m-am trezit intr-o dimineata fresh si nici sanii nu ma mai dureau. M-am panicat de numa, m-am dus in ziua aia la eco si bb era ok. Greturile au trecut vreo 2 zile, apoi au revenit dar doar dupa masa, asa, nu 24/24.

bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb la intrebarea asta, din pacate, nu am cum sa-ti raspund, ca eu n-am avut greturi nici macar 5 minute! Tu ce mai faci, ti-e bine in rest?

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput