Mamici de ( pepenasi de) iulie august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Am fost la control, totul arata bine pana acum, inima a mai crescut,chistul nu mai pune asa mare presiune pe inima.
Chistul a ramas la fel, apa la stomac nu a mai aparut de acum 2 saptamani.
La masurat, cam mare pt japonezi, de fiecare data se mira cat de mari sunt copii europeni, a ajuns la 1469 kg, ne-a aratat un grafic in comparatie cu copii japonezi, al nostru e prea de tot,doamne ajuta sa fie asa mereu.
Nu stiu ce a vazut la mine si nu ia convenit, de a hotarat sa dau niste sange sa faca niste teste, nici nu am intrebat, ce ma interesa era ca bebe sa fie bine.
Sunt sigura ca daca era ceva nasol ne chema saptamana urmatoare, dar ne-a chemat peste 2 saptamani, asa ca nu e cine stie ce.
Il intrebam cand eram la ecograf cum e colul meu, la care ellasa ca-l vedem dupa eco, imi venea sa zic lasa nu te mai deranja, il vedem la nastere, e ok, lung si inchis, m-am linistit in privinta asta.
Ne da listuta data viitoare cu ce trebuie sa aduc cu mine cand o fi sa nasc, pt bebe nu am nevoie de nimic, spitalul il imbraca, pampersi si ce mai trebui, pun ei totul la dispozitie.
Ramane sa aduc in bagaj doar ce imi zic ei, am facut si rezervarea pt camera privata, sau cum ii zice, rezerva.
Il intrebam pe medic daca tot nu se face epidurala, sa-mi faca cezariana daca are bebe la 4kg, la care el: a nuuuu, cezariana numai daca are 4.500kg, altfel ne auzim tipand in sala de nasteri.
Suntem multumiti de cum decurge treaba, asta micul misca mai mereu, cateodata cam tare, era asezat cu capul in jos, si de asta ma durea pe mine oasele de la bazin, mai are timp sa se miste si sa-si schimbe pozitia.

danangie, e fain patutul vostru, sa-l stapanesca sanatos.

mada, am sa ma uit si la kg si la cm, si am sa iau cele mai marisoare, nu chiar intre 50-70cm.

Si cam astea sunt vestile de la noi, sper ca sunteti bine cu toate, spor la treburi si aveti grija de burtici.

27+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor va pup!
imi pare tare rau ca nu pot veni la intalnire din cauza examenului(poate alta data)
si eu abia astept sa merg la kidex( cred ca duminica ajung)

imi pare tare rau de MONA , si as vrea sa o ajut cu ce pot: ii cedez programarea mea la dr Pop sa vada ce e cu placenta; are mai multa nevoie decat mine( 4 aprilie ora 16.45)
daca ei nu ii trebuie o cedez la altcineva care are probleme

va pup!

18s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

NATI ma bucur pt vestile bune pe care le-ai adus! Pana la urma o sa fie totul bine!

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna ,

Tocmai am ajuns si eu de la doctor. Am fost la controlul de o luna dupa operatie. Totul este super bine. Bebelina mea a ramas in moyenne ceea ce ma super bucura.

Acum la faza cu botezul, noi nu prea avem de ales : atunci vor fi aici toti bunicii si nu prea ar avea sens sa-i chemam iar peste 2-3 luni. Eu sunt tare increzatoare ca o sa o am pe mama ajutor prin casa, iar eu o sa ma ocup numai de bebe. La fel, cu pregatirile de botez : o parte (mica de tot :)) eu cu mama (+ soacra-mea daca ajunge in timp util), restul comandam la un traiteur.

Mada, nu cred ca blanosenia are de-a face cu sarcina ci mai de graba cu varsta. Eu m-am maimutit pe la 24-25 de ani.

Uuff, mi se rupe inima cand ma gandesc la MIKYCRIS. Sper sa aiba o familie unita care sa o sustina moral si eventual financiar (parca ea nu lucra).

Mona iti tin pumnii.

Sanule, astept portretul robot si apoi pun poza. Promit!

Anaxena nu te ingrijora cu bagajul, mai ai 4 saptamani. Abia ai intrat in luna a 7-a, iar copil "la 7 luni" inseamna 7 luni implinite.

Cu bagajul eu nu pot sa zic nimic, ca eu am o lista de la maternitate pe care trebuie sa o respect (si acolo e numai vorba de haine), in plus mai stau si 5 zile .

Apropo de cele 119 fete de pe listutza : si eu am observat ca nu scriem decat 40-50%. Cred ca nu ar trebui sa ne mai grabim sa adaugam pe cineva. Sa asteptam sa vedem daca vrea sa participe la "viata" forumului, ca altfel nu vad sensu.

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

oanasm bine ai revenit!

18s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Nati ce ma bucur ca nazdravanul e bine :). Poate ca el e mai mare un pic peste medie (europeana :)) din cauza diabetului (ca pe mine cu asta ma mai streseaza astia), dar ce conteaza, lasa sa fie el sanatos. Frate-miu ca sa ma consoleze imi zice: lasa ca si eu am avut 4.5 kg si mama a luat 30kg si uite-ne, ca suntem bine amandoi :).

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Cristina 26
Didi 81 si felicitari pt masinuta! Sa o folositi sanatosi si fara incidente!
Mishuc credeam ca sunt singura careia i se par putine variantele de “exit” ale bb-ului. Ahha, acum vad ca si Dara a ramas in pana de variante…
Tecky multumesc din suflet pt contract. Am sa-l listez si-l iau acasa la studiat!
Nati astea da vesti bune! Felicitari pt curaj, optimism si putere! Sunt sigura ca va fi totul bine!
Mcoca felicitari pt bebelina si pt refacerea de dupa operatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

GABRIELA bine ai venit si sa ai o usoara si un sanatos si mancacios. Ce e? sau ? Numai bine!

SUN da, tocmai de asta l-am luat. Mi-a placut ideea ca il voi avea aproape. Dar il voi monta un pic mai tarziu......nu e prea devreme sa-l montez deja??

BIRIBU pai in cazul asta ar trebui sa caut un medic generalist....

DIDI e frumos totusi ca medicul tau "te-a certat" ca nu i-ai spus si a insistat ca data viitoare sa il suni pentru orice nelamurire.Macar esti sigura ca are grija de tine. Eu cand am fost la doctorita mea cu problema de la stomac.....sa o intreb ce as putea sa iau.....ea m-a trimis la medicul de familie. Poftim cultura!!

ANKA da e foarte convenabil! Adica iti da patutul cu suportul ala ca sa pui perdeluta aia impotriva tantarilor, iti da salteaua, asternuturile, perna, iti da bucata de lemn...ca sa poti lipi patutul de patul tau, iti da pernele alea de pus pe lateral ca sa nu se loveasca bb ....parca atat,nu? Oricum,,cum ziceam m-a ajuns ieftin. Vezi ca raspund greu la e-mail. Si noi i-am trimis un e-mail in ziua in care am cumparat patutul ca sa ne trimita pe albastru si nici acum nu am primit raspuns. Oricum m-am uitat la parerile celor care au cumparat de la el si toate sunt bune si de laudat. Toti lauda patutul.

CEZARIANA- si mie imi este frica de operatia asta. Eu vreau absolut natural si FARA epidurala. Sunt curajoasa nu??

VIOLETA29 durerile de cap sunt sigur de la lipsa de fier. Eu cam la varsta de sarcina care o ai tu aveam dureri in fiecare zi si nu imi trecea cu absolut nimic. De cand am inceput sa iau suplimentul de fier nu m-a mai durut capul deloc. Acum ca am cam o luna de cand nu mai iau fier pentru ca am probleme cu stomacul( apropo de asta daca iei suplimnet de fier sa-l iei pe stomacul plin!!), am inceput din nou sa am dureri de cap si hemoglobina mi-a scazut. Asta e.

DARA felicitari pentru cele 25 de saptamani si multe inainte pana la termen!!

OANA exact si mie mi s-a intamplat asta. Parul s-a inchis la culoare si par asa de paroasa!! Linia neagra nici eu nu o am. Buricul mai are putin si iese de tot. E asa moale! Pe bune....can dpun mana pe el e finut tare.

LORI cat cantareste acum si cat e de mare? Ti-a spus?

CARISSIMA felicitari pentru fetita ca e bine! Ai sa vezi ca e bine. E posibil ca doctorita sa nu fi vazut bine nu stiu ce si de asta te-a chemat. Nu-ti fa griji. La 21 saptamani de acum nu mai reusesti sa vezi tot bbul. Si eu am pe cd doar fata, sau doar piciorul....cresc mititeii!

NATI ptiu sa nu fie de deochi ce grasunel! Ma bucur ca intr-o oarecare masura situatia e stabila. Multumesc pentru urare in leg cu patutul.

MADA da, tu ai dreptate cand scrii lucrurile alea, dar vezi "batranii" nostri din tara nu sunt obisnuiti cu asa ceva. Uite mama cand a auzit ca eu nu voi infasa copilul a ramas cam surprinsa. Nu-ti spun ce anormal i s-a parut cand a vazut o vecina care abia nascuse ca tinea baitul in pantalonasi! Mama cumnatei mele cand a aflat ca ea nu va infasa copilul s-a scandalizat! Deci, noi generatia asta avem de luptat cu ideile lor.

mult asteptat

Mergi la inceput

Carissma merci .

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Din fericire mama mea e si ea impotriva infasarii copiilor , pe sora-mea stiu ca a imbracat-o in pantalonasi de la inceput.

Didi 24+

Mergi la inceput