Fulguleti de nov-dec 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sa va zic... sa nu va zic...

hai sa va zic...
ianis laringita (combinata cu o doza de isterie de neinchipuit, dar asta e... la cat de rau s-o fi simtind...), marc inca nu e ok, iar eu am doua prune maaaari pe post de amigdale. doamne-ajuta sa nu-l intoarca pe marc...

si sunt singura cu ei zilele astea, tati serveste capitala si ramada si alte nebunii [nu ca vrea, da' asa s-a nimerit]

in rest, toate bune si frumoase

unde-i beutura, dragele mele? ca asa o pofta de dor si jele si uitare ma ia...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DIANARUS,nu..nu...sigur nu vine la Marc.....
ERIKA,pupam printesa sa-i treaca repede.
RUXANDRA,saru mana...raman datoare!!!!
noi din ce in ce mai nervoase....se chinuie rau sa adoarma,cel putin o ora.offf.o sa treca...
va pup.noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

..hop si eu la spartul targului....ca de obicei......
In primul rand: PREZENT, chiar dak s-a inchis condica....suntem si noi pe aici....in umbra, dar nu chiar....

scriu cu iepurasha in brate, asa ca sorry dak lipseste sau este in plus vreo litera.....

kikineata iti inteleg perfect reactia, ana si-a luat un ditamai sutul de la un baietel de 2 ani si un pic pt ca s-a apropiat de tricicleta lui....instinctiv, l-am facut cretin, iar ma-sa nu si-a mai certat plodul pt ceea ce a facut...s-a luat cu mine la harta ca de ce ii fac plodul cretin....imi venea s-o rup in doua...imi venea sa urlu....doar ce ma intorsesem sa "parchez" tricicleta anei....

baita, facem in fiecare seara, in cadita ei...inca....dar, de vreo 2-3 zile, nici nu o bag bine in cadita ca si cere afara.....

patuz nu se pune problema sa luam...nu avem loc si nu cred ca va sta...poate mai tarziu.....

despre noi: de aseara, ana este "cheliutza"...., am tuns-o la 1....in prima faza, imi venea sa plang...eu tin mult la podoaba capilara, dar dupa ce am terminat: AM O IEPURASHA A LA SINEAD O'CONNOR!!! In alta ordine de idei, o tinem tot intr-o eruptie dentara: canini 2 sus, 2 jos, stau sa iasa...park si-au dat intalnire....plus, molarii de sus si de jos......saraca iepurasha......

apropo, de cresterea talpii:

STIATI CA...?

...lungimea talpii piciorului stang difera de cele mai multe ori de lungimea talpii piciorului drept. Pentru a alege corect o pereche de incaltaminte, ideal ar fi sa masuram lungimea talpilor ambelor picioare, iar incaltamintea sa o alegem pe baza talpii celei mai lungi.

...pentru ca talpa piciorului sa aibe loc suficient, incaltamintea trebuie sa fie cu 12 mm mai lunga decat talpa piciorului. Incaltamintea noua poate fi aleasa cu pana la 17 mm mai lunga decat talpa piciorului

...talpa piciorului unui adult poate fi cu 4% mai mare catre finalul unei zile, putand fi cu cativa mm mai lunga si cu 1 cm mai lata. Pana si talpa piciorului unui copil poate varia pe parcursul unei zile. Din acest motiv se recomanda cumpararea incaltamintei catre finalul unei zile.

...este bine cunoscut faptul ca talpa piciorului unui copil creste repede. Experienta arata ca:
* intre 1-3 ani, talpa piciorului poate creste cu mai mult de 1.5 mm in lungime pe luna
* intre 3-6 ani, talpa piciorului creste cu o medie de 1 mm in lungime pe luna
* intre 6-10 ani, talpa piciorului creste cu mai putin de 1 mm in lungime pe luna.

gata, ca park sunt la revista presei.....

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

aaaa, ma incriu si eu pt o beutura taaaare, ca simt nevoia sa mai inec ceva corabii.....

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Panaaaa, staaai...sau e prea tarziu deja...sa ma inscriu si eu la o beuta cu tine, sa inecam impreuna corabii ...hai noroc ...si pup iepurasha sa-i treaca durerile de dinti...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

mda... m-a lasat memoria... ori sunt prea obosita

nu mai stiu ce se da la laringita cu tuse magareasca, in devenire expectoranta. plus raguseala rea de tot, mucii aferenti si dureri in gat. madam dr e de dupa-amiaza. solutii pana atunci va rog.

eri_ka, noi n-am avut enterocolita in forma nasoala (culmea, iata ceva ce nu am bifat ). in afara de hidratare cu saruri, ti-a prescris dr. regimul alimentar adecvat? orez, morcovi, banana, branza de vaci, mar copt, ceai de menta cu glucoza (parca)... apoi treptat introduse celelalte alimente, laptele fiind ultimul in lista! asa imi amintesc. dar poate confirma cineva care nu s-a plans de memorie tocmai in paragraful anterior.
oricum, sanatate multa lui ingrid si tie putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianarus, pai asa i-am raspuns bonei ca de fapt ea e nesimtita si nu fetita.

Donia, razi tu razi mai Harap Alp dar tu ai trecut de mult prin astea...cred...dar mie mi se facuse parul maciuca, imi venea s-o fac bucatele. Dc m-as intalni cu parintii ei i-as ruga sa ma lase s-o trantesc si io pe fata lor si ei sa ma faca nesimtita.

Panaa tu esti muuultt mai tare decat mine...bon asa, cretin...pfui ce le-ai zis-o. Mie nu-mi sta in fire sa vb asa, dar vad ca in ce o priveste pe Sara sunt de nerecunoscut.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Dianarus, imi pare rau ca Ianis nu e bine si nici tu.
Parca Donia nu i-a dat mare lucru lui Cristinel la laringita..lalalalala.
Asiza tre sa raspunda! Asiza doua deste sus. Dna profesoara a pus o intrebare...

Mergi la inceput

Io-te zic io ce-mi aduc aminte...aerosolii de baza, fluimicil sau ambroxol sau Humex, un sirop de tuse, ser la nasuc, ...hai ma ca le stii tu mai bine, e cam dimineata la mine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Dianarus, imi pare rau ca Ianis nu e bine si nici tu.
Parca Donia nu i-a dat mare lucru lui Cristinel la laringita..lalalalala.
Asiza tre sa raspunda! Asiza doua deste sus. Dna profesoara a pus o intrebare...

hai maaaa... dna profa...
pai asa ma sti tu? acusi ma trezesc ca ma striga careva pe strada...

deci io numa' am rugat frumos sa zica lumea ca-i ok, atunci cand cu catalogul. io nu's profa, da? va rog io...

ti pup ca te-ai gandit la mine si la cele 3 forme de laringo-ce-o fi ea de boala de care ne 'bucuram' noi azi marc tuseste, prunele mele au mai crescut nitel, in principiu evit si saliva sa mi-o inghit, ianis ma intreaba 'mami ce sa fac ca sunt bolnaaaav '

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput