Fulguleti de nov-dec 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 21
Laura13 spune:
Poze cu fulguleti si mamici din Iasi
Poze cu fulguleti si mamici din Iasi si cateva doar cu Dani
am avut o zi minunata! cu un copil minunat, intelegator, cuminte.....cat cuprinde. suntem franti, dar nu conteaza, important e ca am petrecut o zi frumoasa in familie. am fost si in parc, si la iarba verde, si cu andrea si stefi si matei, si doar noi trei si cu mamici dimineata, am si dormit la pranz.....ptiu....ce de lucruri am facut azi. dar a fost frumos. si cred ca mult s-a datorat faptului ca a iesit primul canin ieri si azi a fost mult mult mai bine!
va pupic ca fug in pat, ca arata ceasul 23.30
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
chris si dani plange f tare cand un copil care ne da o jucarie pleaca acasa cu ea. el da in general din jucariile lui, dar cand le vrea pe a celorlalti trebuie sa le primeasca musai (sau o distragere f rapida de atentie....mai functioneaza din cand in cand)
azi in parc: am fost la nisip, am pus jucariile jos, s-a jucat toata lumea. la un moment dat am vrut sa plecam si un copil (3 ani) NU A VRUT sa ne dea jucariile. a incercat mama lui sa i le ia....pur si simplu nu le dadea drumul din mana. asa ca am mai stat in parc vreo 15min ca plangea copilul ala....ceva de speriat. si eu zic ca va dura mult mult timp pana sa inteleaga (cu adevarat) cum e cum imprumutatul impartitul, etc. eu il iau pe dani in brate (desi de zbate de aproape il scap), ii explic ce si cum (oricum nu ma asculta, decat cand se mai linisteste). alt sfat.....habar n-am. dar stai linistita, nu e singura si, sincer, cred ca va mai dura ceva timp.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danita spune:
salutare in noapte !
citit pe sarite si aflat tot felul de coincidente ! :))
azi trebuia sa ne intalnim cu oana si dia .....P de cand a aflat de oana a inceput : ANA , ANA , PUP ..... si ... dezamagire .....oana nu venit :( .
in rest, fost la hinta 2 ture, jucat la nisip .... frumos , vine primavara nu mai vreau la serviciu :)) !
noapte frumoasa
D
lizzy spune:
fac cap nou
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
doradora spune:
azi si posibil maine ne mai bucuram de libertate, de miercuri incepe circul cu summitul si cu siguranta nu mai ajungem in parc :(
am mai citit articole pe net, si spune ca sa nu ii iei copilului jucaria din mana cu forta pt a o oferi altui copil, ci sa il rogi frumos sa i-o dea. cu prima parte sunt de acord, dar cu a doua cum sa procedez? pot eu sa o rog pana poijoi, oricum e mica si nu pricepe. si daca fac eu gestul cu alta jucarie, o vrea si pe aia de la mine, si nu cred ca intelege deloc gestul meu.
chris + alexandra
bebeii nostri