Fulguleti de nov-dec 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

vazut pozele, admirat bebeii (doamne, ce repede cresc!), amuzat la poza cu grupul de mamici, unde e si una bucata tatic, invidiat leaganele din dotarea parcului. credeti ca ii putem propune primarului vostru sa ia legatura cu ai nostri si sa le faca niste sugestii? sau, ma rog, in cazul meu, macar cu vanghelie...

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

dragi mamici, am si eu nevoie de niste pareri. pisi a mea cea perfecta este in faza in care vrea ea toate jucariile, dar cand un copil isi vrea jucaria inapoi/vrea jucaria ei, se lasa in fund si urla, evident fara lacrimi. eu ii explic, o tin pe margine un minut-doua, timp in care ii povestesc ca jucariile sunt pt toti copiii, si ca si noi ne-am jucat cu mingea/masinuta/galetusa lui x, si ca acum si x se joaca cu masinuta/galetusa noastra. nu va mai spun ca sunt si niste bunici mai altfel, ca sa ma exprim asa, una dintre ele ne-a dat voie sa ne jucam cu jucariile nepotului, dar cand a vrut si baietelul o jucarie de la pisi, pisi si-a facut numarul, eu am luat jucaria, i-am dat-o baietelului, si am inceput sa ii explic lui pisi cum stau lucrurile. in timpul asta, bunica, vazand-o pe a mea ca urla, l-a pedepsit pe nepotul ei, spunandu-i ca nu are voie cu jucariile altor copii (desi mai inainte noi cerusem voie sa se joace si alexandra cu formele lui si ea spusese ca da), si l-a pus in carut, iar mititelul a inceput sa planga de mi se rupea mie sufletul. am incercat sa vb cu bunica respectiva, i-am zis ca e pacat sa il pedepseasca pt ca pisi s-a pus pe urlat, ea e in faza asta acum, lucram si speram sa treaca cat mai repede, morala era ca asta mic nu avea nici o vina. am vorbit de una singura, copilul a ramas in carut plangand. asta s-a intamplat acum o saptamana, dar zau ca il am pe constiinta pe bietul copil.
dincolo de asta, vreo alta idee referitor la modul in care sa procedez cu pisi? si oare cat tine faza asta? ma gandesc, dincolo de faptul ca si copilul meu trebuie sa inteleaga la un moment-dat cum stau lucrurile, ca mai sunt si victime colaterale, absolut nevinovate, prinse in contextul asta, si tare mi-as dori sa trecem cat mai repede peste aceste manifestari. nu mai zic ca in general nici eu, nici alex nu suntem oameni care sa nu dea, si nu mi-as dori ca alexandra sa fie o persoana egoista. nici una moale ca o carpa, dar asta e alta poveste. mai sunt copii care deja au acest comportament? oare daca a inceput deja, o sa treaca mai repede? ma gandesc si eu...

ps: acum, fiind in situatia asta, nu imi dau seama cum de exista parinti care accepta astfel de manifestari din partea copiilor lor! din pacate, cunosc eu cativa absolut nederanjati, care ignora cu desavarsire...

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

BAMBO mersi mult,am vizionat poze,frumosi sunteti cu totii,da numai un tatic s-a incumetat sa vina??vazut si burtok de PORUMBITA..mai ca-mi vine sa mai fac unul....dar mai bine nu..cat de mari au crescut fulguletii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

luciaro, eu nu am observat cresterea poftei de mancare la chamomilla. ce-i drept avea vreo 7 luni cand i-am dat, deci nu sunt cea mai in masura sa fac comparatii. cat de mult mananca incat ti se pare ca e prea mult? poate e in perioada de crestere... si marc are zile cand papa la fel de mult ca ianis... si e totusi diferenta de gabarit intre ei...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Vazut poze cu fulguletzi si minunate de Iasi!!!!! Ce minunatii, sunt un pic geloasa......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by chris80

dragi mamici, am si eu nevoie de niste pareri. pisi a mea cea perfecta este in faza in care vrea ea toate jucariile, dar cand un copil isi vrea jucaria inapoi/vrea jucaria ei, se lasa in fund si urla, evident fara lacrimi. eu ii explic, o tin pe margine un minut-doua, timp in care ii povestesc ca jucariile sunt pt toti copiii, si ca si noi ne-am jucat cu mingea/masinuta/galetusa lui x, si ca acum si x se joaca cu masinuta/galetusa noastra. nu va mai spun ca sunt si niste bunici mai altfel, ca sa ma exprim asa, una dintre ele ne-a dat voie sa ne jucam cu jucariile nepotului, dar cand a vrut si baietelul o jucarie de la pisi, pisi si-a facut numarul, eu am luat jucaria, i-am dat-o baietelului, si am inceput sa ii explic lui pisi cum stau lucrurile. in timpul asta, bunica, vazand-o pe a mea ca urla, l-a pedepsit pe nepotul ei, spunandu-i ca nu are voie cu jucariile altor copii (desi mai inainte noi cerusem voie sa se joace si alexandra cu formele lui si ea spusese ca da), si l-a pus in carut, iar mititelul a inceput sa planga de mi se rupea mie sufletul. am incercat sa vb cu bunica respectiva, i-am zis ca e pacat sa il pedepseasca pt ca pisi s-a pus pe urlat, ea e in faza asta acum, lucram si speram sa treaca cat mai repede, morala era ca asta mic nu avea nici o vina. am vorbit de una singura, copilul a ramas in carut plangand. asta s-a intamplat acum o saptamana, dar zau ca il am pe constiinta pe bietul copil.
dincolo de asta, vreo alta idee referitor la modul in care sa procedez cu pisi? si oare cat tine faza asta? ma gandesc, dincolo de faptul ca si copilul meu trebuie sa inteleaga la un moment-dat cum stau lucrurile, ca mai sunt si victime colaterale, absolut nevinovate, prinse in contextul asta, si tare mi-as dori sa trecem cat mai repede peste aceste manifestari. nu mai zic ca in general nici eu, nici alex nu suntem oameni care sa nu dea, si nu mi-as dori ca alexandra sa fie o persoana egoista. nici una moale ca o carpa, dar asta e alta poveste. mai sunt copii care deja au acest comportament? oare daca a inceput deja, o sa treaca mai repede? ma gandesc si eu...

ps: acum, fiind in situatia asta, nu imi dau seama cum de exista parinti care accepta astfel de manifestari din partea copiilor lor! din pacate, cunosc eu cativa absolut nederanjati, care ignora cu desavarsire...

chris + alexandra

bebeii nostri

... de cele mai multe ori, in parc, ana este cea care ia jucariile altor copii...pe ale ei dak le ia cineva, nu se supara si nici nu incearca sa le recupereze......dar, cand este de dat inapoi o jucarie imprumutata....vai, vai...tipete, batzaieli.....degeaba incerc sa-i explic...nu sunt ale noastre, ti le-a dat doar sa te joci cu ele dar acum pleaca sa faca na-ni.....am impresia ca vorbesc singura.....din ce am vazut prin parc....sunt faze prin care trec majoritatea copiilor, dak nu chiar toti....indiferent de ce jucarii au ei, tot mai frumoase si interesante sunt ale celorlalti.....
..cel mai bine, cred ca ne pot explica mamicile care sunt la al 2-lea, al 3-lea iedutz....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by deeaA

BAMBO mersi mult,am vizionat poze,frumosi sunteti cu totii,da numai un tatic s-a incumetat sa vina??vazut si burtok de PORUMBITA..mai ca-mi vine sa mai fac unul....dar mai bine nu..cat de mari au crescut fulguletii!!

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz

au fost toti taticii dar nu prea au stat la pozat trebuia sa avem grija de fulguleti ca fugeau in toate partile

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

chris, eu nu am citit prea multe despre problema voastra. eu stiu doar ca marc inca nu face prea mare gargara pe treaba cu jucariile ca e saracul obisnuit sa vina unu' mai mare sa i le suteasca... dar iti pot spune ca ianis a aceptat cu greu treaba cu impartitul si abia mai incolo a inceput sa inteleaga cume cu schimbatul si imprumutatul. rabdare si ... rabdare...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:

vazut pozele, admirat bebeii (doamne, ce repede cresc!), amuzat la poza cu grupul de mamici, unde e si una bucata tatic, invidiat leaganele din dotarea parcului. credeti ca ii putem propune primarului vostru sa ia legatura cu ai nostri si sa le faca niste sugestii? sau, ma rog, in cazul meu, macar cu vanghelie...

chris + alexandra

bebeii nostri

in alta ordine de idei: acela este parcul din copou, adica ceva de genul parcul copiilor de la voi. e fff mic, e intradevar frumos, dar fff mic. gandeste-te cum e vara, cand acolo se refugiaza toti copiii din iasi. asa ca nu e bun de vb cu primarul nostru.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

quote:

chris + alexandra

bebeii nostri

in alta ordine de idei: acela este parcul din copou, adica ceva de genul parcul copiilor de la voi. e fff mic, e intradevar frumos, dar fff mic. gandeste-te cum e vara, cand acolo se refugiaza toti copiii din iasi. asa ca nu e bun de vb cu primarul nostru.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

lasa, ca si cismigiul nostru e vestit, ca si copoul, dar parca e mai bine intretinut parcul vostru decat al nostru. or fi ele in total 3 locuri de joaca in cismigiu, dar daca e sa judecam drept, balansoarele sunt descentrate, cate o banca e rupta si sta stinghia respectiva la indemana copiilor, mai o portiune de ciment acolo unde te astepti sa fie nisip, si tot asa. deci e loc de mai bine. iar eu ma plang, cand e cam singurul parc unde putem merge in zona noastra; ar mai fi si la izvor, mare de altfel, dar au scos leaganele, erau niste fiare contorsionate, numai bune pt aurolaci. partea buna e ca au ramas aleile, drepte si fara gropi, cu exceptia sparturilor facute pt noile corpuri de iluminat, cu ocazia summitului.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput