Fulguleti de nov-dec 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 19
panaa spune:
..inainte de a ma "parca" langa family: raspunsurile le-am dat pe masura ce am citit....DOINA coarda sensibila si de la bucuresti, romania via canada (englezeasca): fara numar
a se traduce: zambile, toporasi, branduse, toate florile primaverii...pt.tine, scumpa MINUNATA!!!!!
gata, noapte buna si....buna dimineata!!!
danutz spune:
Neatza,
Hop cu cafeiu' in bot, e pentru toata lumea, haideti de poftiti!
Pun o cana la pastrare pt Donia, ca sa fie pt cand s-o trezi!
Donia, nu stiu ce ai sters, da' de ce ai sters? Chiar eram curioasa! Nu cred ca s-a interpretat chiar asa de rau ce ai zis, tu pe multe le zici din experientz' si chiar avem ce invata, sau macar avem la ce ne ferim din pataniile voastre!!!
Kiki, pe tine ce te-a apucat? Iote ici o cafea buna buna si
Dbunny, scoate nasu' mai des la inaintare. Ce mai face marele blond?
La Buc. nori mari acu' ...regandim strategia de iesit pe afara!!!
Intrebare intrebatoare...pls hepl cu neste sfaturi!
Fix si exact peste 2 saptamani, o sa fiu nasica de cununie si de botez (dintr-un foc, fiindca prietena mea careia trebuie sa-i botez fetitza, s-a gandit sa se si cunune tot atunci!)
Ei au fost foarte categorici cand au zis ca nu vor nici un ban de la noi si ma gandesc ca un cadou mai consistent ar fi totusi nimerit. Pentru ei, fiindca pt piticuta e alta treaba. Asa ca pls sariti cu ceva idei ca timpu-i scurt si neuronii mei lipsa!!!
a_deju spune:
'neata, si eu tot cu cafeu', nauca rau... pai cum bre, se trezeste copilu', ma uit la ceas, 9. buuun asa... deschide mihaiul teveul..ora 10. whaaat?? ce n-ati zis bre ca se schimba ora????? :)))) deci, daca mai sunteti ca mine , sa stiti ca nu e 9 si 29 acu', da? e 10 (zece) si 29 :)) ocazie cu care sarim gratios peste micul dejun, care mare succes n-ar fi avut oricum, si fugim direct in parc :)
pupaturi la toati minunatili!!!!!!!!!!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Donia
kikineata, imi pare rau ca povestind despre mine si gandurile mele am reusit sa te ofensez pe tine... si posibil si pe altii. Va cer scuze tuturor.
In spiritul asta prefer sa imi sterg postarile si promit ca nu va mai inoportunez pe temele astea... mi-e penibil sa ma dau drept femeia perfecta... desi va spun ca nu ma rusinez de faptul ca mi-ar placea sa fiu parintele perfect si fac tot ce pot eu pentru asta... nu o fac pentru mine si pentru placerea mea, ci pentru binele copiilor mei.
Donia, eu nu cred ca are rost sa-ti stergi mesajele. Eu una citesc ce scrieti fiecare si iau ceea ce cred ca se potriveste la copilul meu. Fiecare om are dreptul la o opinie personala. Poate ca uneori nu sunt de acord cu tine sau cu altcineva, uneori poate raspund, alteori nu, dar raman la parerea mea.... ca fiecare om are dreptul la opinia lui. Cui nu-i place, n-o i-a in consideratie, dar nu trebuie sa-l acuze pe celalalt ca are o parere diferita de a lui. Tu ai parerile tale, pe care uneori le impartasesc, alte ori nu... probabil ca si tu la fel fata de celelalte postari. Capul sus. Nu are rost sa te superi. Eu sunt mai noua pe aici si am invatat multe de la voi.... si mi-ar parea rau sa nu mai scrieti din motive de pareri diferite.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by danutz
Intrebare intrebatoare...pls hepl cu neste sfaturi!
Fix si exact peste 2 saptamani, o sa fiu nasica de cununie si de botez (dintr-un foc, fiindca prietena mea careia trebuie sa-i botez fetitza, s-a gandit sa se si cunune tot atunci!)
Ei au fost foarte categorici cand au zis ca nu vor nici un ban de la noi si ma gandesc ca un cadou mai consistent ar fi totusi nimerit. Pentru ei, fiindca pt piticuta e alta treaba. Asa ca pls sariti cu ceva idei ca timpu-i scurt si neuronii mei lipsa!!!
Danutz, eu m-am gandit la un robot de bucatarie, ca-i foloseste si la cel mic, asta in cazul in care nu are deja.... sau vezi si tu de ce electrocasnice ar avea nevoie. altceva nu-mi trece acum prin minte. Nici nu mai stiu ce cadouri se mai fac acum. Eu de obicei iau lucruri practice.
poze din Copou
Poze Stefy
iulia-stefy spune:
Donia, n-am crezut ca tu vorbesti serios despre sters. Acum am realizat ca mesajul ala chiar nu mai e si pe cuvant ca mie imi pare tare rau. Eu una am invatat ceva din el si am trimit cuiva ce am salvat si mi-a zis ca nu-l gaseste si cand m-am uitat nu-i.... mare pacat.
Laura, multumim de invitatie, chiar aveam programat sa venim azi in Copou, numai ca am lipsit din doua motive... unul e ca abia acum cateva minute am vazut mesajul tau si al doilea e o problema de familie, pentru care n-am putut pleca nicaieri de dimineata. Imi pare rau, ca asa mi-a dorit sa va cunosc, sa stiu cu cine conversez...Poate la urmatoarea intalnire, daca ne mai invitati.. ca daca v-ati suparat pe noi ca n-am venit....eu stiu daca o sa ne mai invitati data viitoare.
poze din Copou
Poze Stefy
deeaA spune:
DONIA inca o data de la mine multe multe
Sa va spun si eu miracolul care mi se intampla si mie azi,deci, il vad obosit,ii spun hai mami mergem sa facem nani ,unde nu-l vad ca se duce repede spre camera,ma duc dupa el,se invarte un pic,mai scoate niste lucruri din sertar,ma rog,se urca frumusel in pat,se intinde in mijlocul lui,pune capu jos si in 5 min adoarme prima oara cand adoarme frumusel de unul singur,fara uta uta,fara pupiciuri in fundulet...scumpul mamei!
bamboletta spune:
Am fost la intalnirea fulguletilor tare frumos a fost au crescut asa mult dar ce va spun eu va las pe voi sa vedeti
Fulguleti in Copou
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Am fost la intalnirea fulguletilor tare frumos a fost au crescut asa mult dar ce va spun eu va las pe voi sa vedeti
Fulguleti in Copou
Super pozele. Imi pare asa rau ca nu am ajuns si noi la intalnire... Poate data viitoare n-o mai ratam.
poze din Copou
Poze Stefy
luciaro spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Super draguti copilasii si mamicile (si taticii ), vazut si burtica de Porumbita...
Serban a inceput sa spuna "da", adica ii atribuie sens acum, ca de spus il spunea mai demult... il intreb "vrei apa?" si raspunde "da", apasat... e un dulce... ce-o sa ne mai distram cand o sa-l invete pe "nu"... hm...
Intrebare pt cele care ati administrat Chamomilla copiilor: ati observat cresterea poftei de mancare in timpul asta? Ca de, rau cand nu mananca... dar acum.... parca prea mananca...