*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia multumesc pt avertizare. Nu am apucat sa comand, abia acum ma mai uit pe site. Si, totusi care-i codul pt vasul ala cu aburi? Era cu mai multe etaje, parca! Uff, ce a enerveaza ca s-a vorbit mult de el dar nu m-a interesat si acu...
Jasmine e culmea cu norocul asta! Acu', fara gluma, nesimtiti la faza asta!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Fetelor, codul de la bon d'achat il bag acolo unde pun codurile pt cadouri? Daca folosesc bonul nu mai pot folosi un cod pt cadou?

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

laura ioana,
codul il pui dupa ce validezi, parcurgi pasii si la un moment dat ti apar 3 variante de plata: cu card, asta cu bon d-achat si varianta cu card de cadou parca.
Bifezi varianta cu bon d-achat si iti apar niste campuri, in caz ca ai mai multe coduri.

Niko,
multumesc.
cat porti la tricouri pe LR? eu port 34-36 si mi-as lua rochita tot 34-36.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Ella eu am bon d'achat de 9 E si un pic, dar comanda mea e mai mare...pot plati si cu bonul si diferenta cu cardul? Sau tre sa fac o comanda mica, mica de platit numai cu bonul?

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

am si eu un bon din asta tot de vreo 9 eur dar n-am folosit inca; am simulat pasii doar ca sa-ti raspund tie
probabil dupa ce bagi codul si mergi mai departe, iti apare varianta cu cardul is poti plati ca pana acum
logic asa ar fi, ca doar nu primim cadou restul comenzii.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am folosit bon d'achat.
Trebuie bagat acolo unde apar modalitatile de lata.
Ai mai multe variante... asta cu bonul, cardul si inca un (dar nu mai retin ce).
Intai introduci la rubrica unde trebuie bagate codurile bonurilor (daca ai mai multe)... si iti scade din valoarea comenzi, valoarea bonului.
Apoi te duci si la card si scrie ce trebe si acolo etc. ... si iti ia restul de bani.

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_ spune:

Pt ella: eu stiu ca la rochie tb sa-ti iei masura pe care o porti si la pantaloni.Adica, daca la tricouri porti 34-36 si la pantaloni porti sa zicem 38, atunci rochia o iei tot 38.La mine s-a potrivit marimea pe redoute. La masurile lor intram la 50, vad ca 50 mi s-a potrivit. In schimb vad ca fetele scriu ca la tallissime sunt haine cu o masura mai mare decat porti.F bun ghidul lor, apropo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Salutare,
Am cosul plin si nu pot sa reduc nimic.Nu merge nici un cod.Nici cele vechi cu FDP=0.Ca sa nu mai zic de colis si 65137 .
Nu mi-a venit coletul pt comanda din 7.02.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

Ce date ati introdus la adresa? Ca eu stau in Agigea si nu prea am ce sa scriu decat Agigea la localitate si un nume si nr. de strada. E suficient? Nu trebuie sa trec si codul postal sau judetul? Dar unde? Codul nu incape tot iar judetul nu stiu unde sa il scriu. Aveti ceva sugestii si pentru mine?

Si pot chiar de la prima comanda sa introduc vreun cod? Macar unul pentru taxa FDP 0?

Cornelia, ai reusit sa dai comanda ? Codul postal l-am trecut fara zero-ul de la inceput.
La mine a mers COLIS chiar de la prima comanda, acum se pare ca nu mai merge.
Ce ai gasit frumos pentru copii ? Eu m-am potolit deocamdata, astept nerabdatoare iunie-iulie, cand or mai fi solduri.

Jasmine, merci de raspuns. Imi vine sa ii omor pe nenorociti ... Oare i-as putea reclama la OPC si sa am castig de cauza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Si, totusi care-i codul pt vasul ala cu aburi? Era cu mai multe etaje, parca! Uff, ce a enerveaza ca s-a vorbit mult de el dar nu m-a interesat si acu...

Laura, eu am folosit in decembrie 16543 pt cuit vapeur cu 3 etaje, verde deschis, din plastic, pt microunde, dar nu stiu daca mai e valabil. Nu poti intra pe forumtek sa intrebi?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput