*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***
Raspunsuri - Pagina 8
Cornelia spune:
Am reusit . Am introdus un cod pt. FDP 0 si a mers. Am optat sa imi trimita la o adresa din Constanta, ca sa fiu sigura.
Eu am comandat ca inecata din prima (25 de produse ) , ca mi s-au parut toate ieftine si frumoase (cele pentru copii). Cu marimile nu stiu daca am nimerit-o, dar oi vedea.
Cornelia
ChrisDun spune:
Bravos Cornelia !
Si eu am comandat din prima 19 produse, toate pentru Carina... La noi marimile s-au potrivit, adica i-am luat 102 (ea are acum 94 de cm), si ii vor fi tocmai bune la vara.
Inex spune:
quote:
Originally posted by danita
nu stie nimeni cum sa ma orientez la marimele de blugi ? pllllls
thx
D
BeBelusca
Poate te ajuta asta:http://www.laredoute.fr/Size_Chart/SizeGuideTextilePopup.aspx#4
Inex ,de 2 x mamica
cristicross spune:
Am gasit doua coduri super daca ar merge:18325; 19453
Incercati si voi si daca merge spuneti-mi si mie
18325-16€ sans condition sur toute la collection
le sac a dos et ses accessoires offerts RATATOUILLE
livraison offerte dès 25€ d'achats
19453-15 euros dès 40 euros d'achats
En cadeau un sac à langer "Sophie la girafe"
Livraison gratuite dès 40 euros
hors articles Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto, hors prix déjà démarqués, nouveautés et exclusivités, et hors secteur Petit Electroménager, Gros électroménager, image et son, pages vertes et pages rouges.
Le-am gasit si pe ma reduc. E posibil sa fie coduri doar pt referintele din catalog. Ati comandat asa dupa referinte vreodata?
Laura Ioana spune:
Graviduta multumesc, o sa vad daca merge.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Alyna24 spune:
Fetelor, tot incerc de cateva zile sa gasesc produse din catalog si ..nimik!Daca bag codul lor sus aici:Rechercher un mot clé, un produit ou une réf. catalogue nu-mi gaseste nimik sau imi arata numai bazaconii.Cum sa le caut?Ca asa la nimereala n-am dat de nimik!
Sar'na de ajutor!
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
chiara.2005 spune:
a cumparat cineva rochita asta ? http://www.laredoute.fr/vente-robe-la-redoute-creation.aspx?productid=324114251&documentid=389608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub