*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***
Raspunsuri - Pagina 11
Bratu Monica spune:
Ioana merci.La costulul meu nu-mi spune cat e sutienul ca numar
doar 44 si atat.Avand in vedere ca mai port 44 la unele,ma gandeam ca ar fi bun dar inca nu stiu ce sa fac????????
64084 fDP 0
Multam de cod!
Monikka
croco21 spune:
cu oarece intarziere, raspunsuri pentru Laura si Cristicross:
- codul pentru paharele de cristal este 54895 , cred ca trebuie luat un produs Anne Weiburn neredus ca sa mearga (eu am luat tricoul rosu din care codul asta mi-a scazut 30%). Tricoul Edeis e cu maneca scurta si l-am luat mas 48 cat iau de obicei (in Ro port 50). La fel si pantalonii kaki care sunt elastici si cu talia putin mai joasa decat cea clasica.
Laura Ioana spune:
Fetelor nu stiu cum sa bag bonul d'achat Imi cere un nr din 9 cifre, dar nr pe care-l am e de 14 cifre si nu stiu ce combinatie sa bag. Am incercat cu ultimele 9 cifre, dar imi zice ca e invalid Ajutoooor!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Laura Ioana spune:
Acum vad ca, de fapt, in suivi in dreptul lui bon d'achat e trecut numarul comenzii....pai asta-i si nr baonului? sau cum, ca nu mai inteleg nik!
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Laura Ioana spune:
Croco mercic fain!
CINE MA AJUTA CU BON D'ACHAT-UL?
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
lizzy spune:
dragelor, am o mare rugaminte! v-am mai intrebat dar probabil nu a vazut nimeni.
vreau sa-i iau sotului o pereche de pantaloni. nu stiu daca jeansi sau ceva de bumbac... are 180, 85kg si e solid bine. cum sunt masurile, experiente, va rog??
ps: ioana, imi pare rau, nu stiu sa te ajut
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
cristinacsa spune:
Eu i-am luat sotului care are 1.90 si vreo 98 kg nr 50 si ii erau mari.
Nu stiu nici eu ce nr sa-i comand...
Laura Ioana spune:
Am dat comanda fara sa-mi folosesc bonul, deocamdata! Dar nu mai pot de nervi, nici nu ma gandeam ca-i asa complicat! Eu credeam ca ala-i numarul, ce naiba?!
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
croco21 spune:
Laura, eu am folosit un bon din asta si tin minte ca numarul l-am luat de pe scrisorica primita acasa, prin posta. Nu aparea in suivi. Tu ai primit bonul prin posta? Daca nu, scrie pe site si spune-le sa ti-l trimita pe mail
http://andrei.seek-on.com/ro/
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
dragelor, am o mare rugaminte! v-am mai intrebat dar probabil nu a vazut nimeni.
vreau sa-i iau sotului o pereche de pantaloni. nu stiu daca jeansi sau ceva de bumbac... are 180, 85kg si e solid bine. cum sunt masurile, experiente, va rog??
ps: ioana, imi pare rau, nu stiu sa te ajut
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
eu cred ca 44 ii sunt buni. Doru e cam la aceleasi dimensiuni.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)