*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***
Raspunsuri - Pagina 10
Laura Ioana spune:
Croco ce cod ai folosit pt paharutele alea? Bluzita aia lila e cu maneca lunga sau scurta, ca nu-mi dau seama din poza daca-i pusa peste alta bluza?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
cristicross spune:
Croco, cum sunt masurile la Edeis corespund? Poti sa-mi spui pantalonii aia ce marime ti-ai luat si ce dimensiuni ai?Multumesc.
elyanne spune:
Nu mai stiu cine intreba de masuri la blugi...
Eu am 165-167 cm inaltime (habar n-am exact) si 53 de kile.
Si in romanica port 38-40 la pantaloni...
De la LR am luat 36 si 162 (de la pustoaice) si intru in ei f. bine...
Unii chiar s-au lasat (162) si imi sunt largi.
Sora-mea care poarta la pantaloni 2 masari mai mari decat mine si-a luat 40 (Edeis) si ii sunt buni.
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Bratu Monica spune:
Axxa ,super bune tigaile Tefal.Merita banii din plin.
Le recomand ,fara probleme!
Monikka
felicia74 spune:
65129 mergea ieri, azi s-a dus Nu pot sa cred!
Edit: nu-mi merge niciun cod. Cred ca pana aici mi-a fost!
EDit2: nah, acum merge!
niko_ spune:
Fetele ma ajutati cu ceva pls?De vreo sapt., cand fac "zoom" pe produs, nu mi-l mai arata marit!Am tot zis ca e de la site...dar mi-am amintit ca a fomatat sotzul PC-ul.Imi lipseste cumva vreun program??
adeea_ro spune:
Ma puteti ajuta si pe mine sa-mi puneti ce la mica publicitate?
1. baletini albastri 36 - 15 euro
http://redoute.fr/vente-ballerine-femme-prix-mini.aspx?productid=324135253&documentid=207608&categoryid=22907225&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
2. hanorac/geaca Adidas Respect Me, negru 38 - 37.50 euro
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22913789&productid=324124117&documentid=201207
am primit si eu pachet vineri cu comanda din 18.03 si am avut cadou setul de picknic. e dragut, merge...
acum mai astept o comanda mica in care am folosit codul cu discount de 30-35% + trench maro. abia il astept. l-a primit cineva?
Bratu Monica spune:
Fetelor va rog dati-mi un sfat!!!!!!!!!
Vreau si eu un costum de baie dar nu stiu cesa fac.deobicei pe Lr port 46-48,am si unele tricouri 44 care-mi vin Ok,
vreau acest costum de baie;http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7269609&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=7&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Cine a mai luat costum de baie,cum sunt oare marimile?Sa ma risc oare cu un 44?
sau sa caut un model care are si marimea 46?Ma gandesc iinsa sa nu fie prea mare!
Va rog mult ce ma sfatuiti?Si poate cineva are un cod care sa scada ceva din el?????????
eu ma apuc de cautat coduri ,poate gasesc...
Va rog ajutati-ma cu marimea,astept parerile voastre!
Monikka
Ioana13 spune:
Monica am eu un cod cu -35% + cadou trenci http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=landing_bdf404&omniturecode=001RO8544
Sper sa mearga
Eu mi-am luat costum , dar la sutien nr gen 90 B si la slip nr 38(nr 10 in UK, marimi care mi se potrivesc si aici in Ro la hainele de la Mark&Spencer sau Debenhams). Edit: mi-e f bun slipu.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
aissa spune:
Monica eu am luat anul trecut unul Taillisime mas 48. Desi eu sunt de mas 50, costumul imi era mare in sensul strict ca era pt o silueta mai inalta, astfel ca eu aveam niste incretituri pe burta. Asa ca anul asta as risca sa iau un 46 (deci 2 masuri mai mic), dar la costum intreg, nu din 2 piese. Nu stiu ce sa zic la cele din 2 bucati, nu ma pot risca sa iasa suncile peste slip asa ca nu ma bag, eu personal.
Poze in concurs, votati-ne daca va plac:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor