Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

diana... nu stiu daca mai ai timp, ti-am scris la sub despre dr nayel, si aici... dar eram moderata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by maryb

mie dr. mea mi-a zis sa continui cu acidul folic. Nici macar utrogestan nu mai trebuie sa pun ca in urma analizei, valoarea progesteronului este in limite pentru trimestrul I de sarcina. Asa ca mai am o pastila de utrogestan si apoi le las.

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Analiza de progesteron ai facut-o in timp ce luai deja Utrogestan? ca atunci valoarea NU este tocmai relevanta si ar putea sa nu fie o idee buna sa il opresti brusc si de tot.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estyanda spune:

Multumesc, Marybpentru incurajari!!!
In sfarsit ma vede cineva!!!
Fetelor, am fost intre timp la med. de fam., i-am spus de mica mea pacaleala a greturilor si stiti ce mi-a spus?!?! A zis ca am dreptate si ca sunt fata isteata, ca asa trebuie sa fac. Nu degeaba am luat deja 2 kg. Nici nu va inchipuiti ce happy sunt. Sau ... va inchipuiti!
Ma duc sa mananc. Pofta buna cui ii e foame!
Cui nu sa va fie mai bine.Multa sanatate la burtici si la mamici.Va sarut.Pupici
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

da alinushca, am facut analiza in timp ce luam utrogestan intravaginal. stiu ca nu se intrerupe brusc, asa mi-a zis si dr mea. Dar eu puneam 2/zi, apoi am pus 1/zi si acum pun 1 la 2 zile. Deci il intrerup treptat. Pe mine totusi ma bate gandul sa-mi mai pun pana pe la 12s macar, tot ca acum cate 1 la 2 zile, dar nu stiu ce sa fac, daca dr a zis ca este ok sa-l intrerup....nici nu stiu ce sa fac....

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

SIMINA - Cautarea pe net este boala de nervi, dar daca nu te abtii si vrei sa mai aflii variante de raspuns, pana gasesti un medic sa-ti raspunda, da o cautare cu tema Saptamana 6 de sarcina si vezi ce-ti apare legat de inima.

Oricum, fiecare informatie este doar orientativa pentru ca nici tu si nici copilul tau nu sunteti sabloane. Voi reactionati individual, deci valorile pot fi diferite.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estyanda spune:

Fetelor, voi sunteti majoritatea la prima sarcina? Eu sunt la a doua sarcina; Am o fetitza de aproape 7 ani. Am inscris-o la scoala pentru toamna. Deci in toamna am dubla emotie: clasa 1 - Anda si nasterea unui BB.Tin minte 99.99% din prima sarcina. Dar nu stiu ce v-ar interesa. Oricand va pot raspunde. Ceea ce va pot spune referitor la cele doua sarcini este ca NU PREA SEAMANA.
Sper ca tocmai de aceea sa nasc un baietel
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Siminica, mie dr mi-a zis ca bebe are bataile de inima la fel ca ale mele dar ca pe parcursul sarcinii or sa se dubleze.Eu cand am fost mi-a aproximat sarcina la 6s4z, desi dupa calculele mele eram cam in 7s2z. Nu stiu cat te ajuta raspunsul meu, dar atunci cand mi-a zis eram prea preocupata sa admir inimioara care pulsa pe ecran si mi-a iesit complet din minte sa intreb exact cate batai sunt.
Eu cred ca trebuie sa avem incredere in medicii nostri pentru ca nu cred sa existe asa un tabel fix pt perioada asta, totul tine de dezvoltarea fiecarui bebe in parte.

7+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminica spune:

multumesc mult
cu dumnezeu innainte!
de cautat am cautat eu pe internet, dar nu am gasit ceva la obiect

ah ce mai astept eu urmatoarea eco sa-l vad pe bubu!!!
va pup pe toate

simina

remediu la greata: GUMA DE MESTECAT MENTOLATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

alinushca m-am uitat pe prima pagina si tu conform date UM ar trebui sa fii in saptamana a 11-a, nu?
Eu am calculat varsta sarcinii scazand saptamana mde menstruatie. Daca o adaug, ar trebui sa am 8 +. Si ecograful mi-a estimat varsta sarcinii cu tot cu saptamana de menstruatie.
siminica daca ti-ai vazut bataile inimii lui Bb la sase sapt. de la UM, inseamna ca dr. tau are un ecograf performant. M-am lamurit si eu ca de fapt, ecografele sunt setate sa calculeze varsta sarcinii incepand cu prima zi a UM. Adica, asa cum a fost la tine, ti-a spus ca ai 6 s nu 4 s.
nebunica-zapacica nu te nelinisti, fiecare BB are ritmul sau de dezvoltare.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

quote:
Originally posted by siminica

multumesc mult
cu dumnezeu innainte!
de cautat am cautat eu pe internet, dar nu am gasit ceva la obiect

ah ce mai astept eu urmatoarea eco sa-l vad pe bubu!!!
va pup pe toate

simina

remediu la greata: GUMA DE MESTECAT MENTOLATA!

Si eu astept ca nu stiu ce eco din 3 apr! Mi se lungesc urechile pana atunci! Va fi prima eco si sper sa vad ce-mi doresc atat de mult :)
Mai astept si cu acidul folic, ma gandesc ca totusi stiu ei dr-ii ce si cum.

S6

Mergi la inceput