Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

dimineata incurajam lumea, iar acum m-apuca pe mine deprimarea. eu nu mai am nici un simptom de sarcina de alaltaieri. sanii imi sunt tari si ma mai dor putin daca apas... in rest nimic! e normal?

Maria, mamica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

quote:
Originally posted by Maria_K

dimineata incurajam lumea, iar acum m-apuca pe mine deprimarea. eu nu mai am nici un simptom de sarcina de alaltaieri. sanii imi sunt tari si ma mai dor putin daca apas... in rest nimic! e normal?

Maria, mamica 5+

pai eu in afara de durerea de sani, care cum am mai spus e "fluctuanta" mai am usoare dureri de burtica si atat.
Aaa, am observat ceva, daca ma doare burtica si mananc mai mult, in special ciocolata, imi trece !! Cred ca e doar placerea mea nebuna de a manca.
Asa ca stai linitita si nu te mai stresa! (cu ocazia asta ma imbarbatez si pe mine)

S6

Mergi la inceput

multumesc! am vazut ca ai intrebat mai devreme de epilat... eu acum am sosit de la cosmetica si m-am epilat de tot, ca de obicei. nu cred ca are ceva... toate prietenele mele s-au epilat toata sarcina, inclusiv inainte de a merge sa nasca. eu am fost putin stresata acum, dar am observat ca m-a durut mai putin ca de obicei si parul imi crescuse mai rar si mai mic. nu nputeam sa mai stau neepilata, iar lama nu am bagat niciodata

Maria, mamica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

quote:
Originally posted by Maria_K

Maria, mamica 5+

maria, daca te ajuta cu ceva, eu am aproape 7 sapt si nu simt ni'ka

nici macar treaba cu sanii.. poate pt ca mai alaptez inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Danutzu si miruna imi pare sincer rau! Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste aceasta pierdere.

Bun venit noilor gravidute. Imi pare bine ca suntem din ce in ce mai multe!

Fetelor scrieti intr-un ritm ametitor. Eu nu prea fac fata din cauza starii permanente de rau. Mor pe baricade. Pe zi ce trece mi-e mai rau. Am avut inca o noapte nedormita.Oare cat mai dureaza?
Eu iau proportii pe zi ce trece. Ma uitam si eu zilele astea in oglinda si am observat ca mijlocelul meu tras printr-un inel nu mai exista.Am luat pana acum 4 kg.O sa ajung o Ma rog numai ca bebeul meu sa fie puternic si sanatos.

Diana m-ai emotionat pana la lacrimi. In sfarsit o poveste ce se anunta trista cu un final fericit. Ma bucur enorm pentru tine.

ginye 7+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

mi se pare atat de dragut sa ai bb la putin timp dupa celelalt. di cate imi amintesc , mai ai un bebit de 18 luni?! eu sunt la prima sarcina si sper sa am 3 copii (nu din prima ;) ) la diferenta mica unul de altul. sa vad cum o sa-mi permita serviciul pentru ca eu daca nu muncesc, nu castig, deci mai mult de 3-4 luni nu pot sta acasa

Maria, mamica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

anes, tu ar trebui sa ai 7 s si 3 zile dupa UM. Uite www.baby2see.com/duedate.html" target="_blank">aici un calculator care tine cont si de um si de nr de zile ale cm!
alinushca tine cont de masuratorile de la echo pt ca avea ciclul mai lung si ovulatia mai tarzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estyanda spune:

Am o fetitza de 6 ani si jumate cu DN: 04.09.2001(pentru listutza)
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mav, maryb, olivia, alinushca cat si pe toate celelalte fete

Eu acum 3 ore am reusit sa ma dau jos din pat.Fata de ce v-am povestit ieri, acum ma simt ceva mai bine.Asta e, nu am altceva de facut decat sa am grija si sa stau in pat.

Miruna si Danutu, imi pare tare rau pt ce s-a intamplat.

Diana, nu pot decat sa ma bucur enorm si sa te felicit din toata inima pt faptul ca ai gandit de 2 ori inainte sa iei decizia groaznica.Dr astia trebuiec macelariti, asa cum au si ei de gand sa faca in aceste situatii in care spun cu atata usurinta "asta e, imi pare rau" si urmeaza sa macelareasca un bb.

Asa am patit eu la prima sarcina cand mi-au spus ca am VDRL-ul pozitiv (++) si sa ma internez in spital pt avort cu tratament injectabil 60 zile inclusiv ancheta politieneasca (trebuia sa raportez cate relatii am avut si cu cine).Dupa ce am repetat aceasta analiza inca de doua ori in diferite laboratoare, s-a dovedit ca este negativ.Dar o saptamana nu pot sa va spun prin ce am trecut pana am primit rezultatele.Acum stau si ma uit la fetita mea cum se joaca si ma gandesc "oare daca ma luam dupa acel medic???????"

Brie 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mav asa este, 7s si 3z. Nu stiu de ce ecograful l-a vazut pe BB mai mare cu 5 zile. Am vazut la una dintre fete (ginye55 ) parca, la ecografie, ca ii masurase doar una dintre imaginile din interiorul sacului embrionar. La mine a masurat totul de la un capat la altul si cred ca formatiunea mai mica este vezicula ombilicala (daca s-o mai fi numindu-se asa la varsta aceea de 6s si 4z). Probabil de aceea aparea mai mare.
Voua ce v-a masurat fetelor la eco? Probabil sunt eu paranoica, dar imi pun atatea intrebari.. si pana sambata, la urmat. eco mai este muult!

7+

Mergi la inceput