Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MARIA - Tu visezi la 3 copii care sa mai fie si apropiati ca varsta, dar ar trebui sa ai ajutor pentru asta. E tare greu cand ii ai efectiv in casa chiar daca ii iubesti.

Nici eu nu am simptome care sa ma deranjeze si pe care sa le pun pe seama sarcinii.

Ma rog, in fiecare clipa lui Dumnezeu sa fie bine, altceva decat sa sper si sa fiu optimista nu-mi ramane.

Haide, capul sus ca nu trebuie sa inchei ziua daramata!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Multumesc
Mav, Maryb pentru adaugarea pe listuta;

Aveti un ritm ametitor de a scrie, eu una va felicit, desi am citit tot capitolul asta am uitat ce m-ai voiam sa spun;
Da, si eu imi amintesc 99% din sarcina cu Andrei;
Lorellay, incepusem sa intru la idei ca nu mai are nimeni copilul nascut in 2005'.Nu prea te-am vazut des pe la "braduti", fetele sunt super, si imi doresc din toata inima sa facem o echipa ca si aceea de acum trei ani;
Leeloo, am uitat ce voiam sa iti raspund
Astazi am fost pentru analizele de sange. si sunt usor anemica, si dr. hematolog a zis sa iau Vit e, acid folic, vit c, Magneziu si B6, si fier;
L_am sunat si pe dr.gine azi dar mi-a spus sa ne vedem abia dupa summit; Imi este si jena sa zic cuiva, caci azi sunt in ziua 27, maine fac si eu patru saptamani;

In alta ordine de idei face cineva tratament cu Clexane?, caci eu sunt "mare" amatoare si am inceput din seara asta

Kitacu fulgulet +3S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

si mai vreau sa imi spuneti din ceea ce stiti, care este perioada minima de confirmare de sarcina pe parte ecografica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna burticute.imi spuneti si mie cand luati utrogestan vaginal-eu asa il iau de o saptamana si nu mai am starile de greata dinainte cand il luam pe gura-va apare cumva o secretie continua alb-galbuie ,ca eu asa patesc.si mi-au iesit bune analizele de secretie.va pup.

diana mami de andrei(19.10.2006)si9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by kita

si mai vreau sa imi spuneti din ceea ce stiti, care este perioada minima de confirmare de sarcina pe parte ecografica?

kita mie mi-au spus pe la 5 sapt la eco vaginal.

doamne ce dor imi este de perioada sarcinii!!! va citesc pe voi si imi amintesc de noi!! sa aveti o odisee frumoasa si fara probleme.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..Vrajitoarea eu iau vaginal 2 de utrogestan dim si 2 seara.Asa e cu secretia!
Kita si eu sunt anemica usor si am sa il intreb maine pe doc. ce iau...fierul mi-a iesit bine, hemogobina la limita de jos...Magneziu Forte iau si eu. La un cm de 28 de zile cam la ziua 40 socotita de la inceputul cm se poate vedea eco vaginal sarcina!

Bia
bebe mic 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by kita

Multumesc
Mav, Maryb pentru adaugarea pe listuta;

Aveti un ritm ametitor de a scrie, eu una va felicit, desi am citit tot capitolul asta am uitat ce m-ai voiam sa spun;
Da, si eu imi amintesc 99% din sarcina cu Andrei;
Lorellay, incepusem sa intru la idei ca nu mai are nimeni copilul nascut in 2005'.Nu prea te-am vazut des pe la "braduti", fetele sunt super, si imi doresc din toata inima sa facem o echipa ca si aceea de acum trei ani;
Leeloo, am uitat ce voiam sa iti raspund
Astazi am fost pentru analizele de sange. si sunt usor anemica, si dr. hematolog a zis sa iau Vit e, acid folic, vit c, Magneziu si B6, si fier;
L_am sunat si pe dr.gine azi dar mi-a spus sa ne vedem abia dupa summit; Imi este si jena sa zic cuiva, caci azi sunt in ziua 27, maine fac si eu patru saptamani;

In alta ordine de idei face cineva tratament cu Clexane?, caci eu sunt "mare" amatoare si am inceput din seara asta

BUna Kita, tu de ce faci tratament cu Clexane si mai ales cum de il incepi asa devreme?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Duna dimineata si pupici pe burtici,

Intru sa va salut si sa va doresc o zi minunata.
Nu am reusit sa citesc tot ce ati scris ca va miscati uimitor de repede.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 4+
http://lilypie.com/create_baby_days.php?r=7181

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
anes, uite www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">aici am pus echografiile mele. Si embrionul meu arata tot cu 5 zile mai mare, dar pt mine asta este explicabil... Am avut cm=25z si ovulatia a fost maxim in z10 (aveam semne de perioada fertila de prin z8!). Cum teoretic, la cm=28z, ovulatia e prin z14... se explica diferenta dintre varsta sarcinii dupa UM si varsta dupa masuratorile de la echo (care ar fi echivalenta cu varsta sarcinii dupa ovulatie). Sper ca nu te-am ametit... Eu oricum am stiut=simtit sa am ramas insarcinata chiar din seara "cu pricina"...

kita, depinde ce vrei sa vezi la echo (si cat de performant este aparatul)... cel mai bine ar fi sa mergi in saptamana a 7a de la UM, adica... 6+... sa poti vedea si embrionul si bataile inimii... Eu am fost in a 5a zi de intarziere (z30 de la UM!) si am vazut saculetul in uter... Dar uite ce a patit Diana... saraca!

Diana, m-am tot gandit la povestea ta. Mai bine o lasi balta cu dr N.! Nu se merita sa mergi sa-i faci scandal, sigur te vei enerva tare si acum ai nevoie de liniste, nu de suparari! ...Bine ca ai fost suficient de tare... Cand am trecut prin ceva asemanator, pe mine m-a busit si plansul si... sangele imediat ce am iesit din cabinetul respectiv (da' rau de tot, ca nu puteam sta in picioare!)... si dusa a fost sarcina respectiva....

O zi usoara, fetelor!
Si ce va mai minunati de ritmul in care se scrie? E normal! Voi ati observat ca deja suntem 44 de gravidute pe lista?

8+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata dragi burtici,

va doresc o zi minunata.

vreau sa va spun ca pe mine azi greturile m-au lasat....pana acum ...oricum de ieri am vazut ca nu ma mai tin chiar asa de mult ca pana acum, adica ma tineau aproape toata ziua. mav, tu mai ai greturi asa mari ???

estyanda, si tu mai ai un copilas acasa ??? cred ca in curand vor mai multe fete care sunt la al doilea bebe la aceasta odisee .....
nu te-au "vazut" fetele pana acum pentru ca aveai meajele monitorizate si apareau foarte greu cand noi eram deja la alta pagina. Mai ai de scris 2 mesaje ca sa scapi de moderare.

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput